פרק 702

• פותח הנושא hbam
  • פורסם בתאריך

hbam

New member
../images/Emo58.gif אני מניח ש..

טיפשים לא מתים, הם רק מתחלפים
כן כן... עכשיו היה תורו של לוק להיות הטיפש מבין השניים. כל הכבוד לו באמת :-\ האגרוף לכריסטופר (שד"א נראה פחות אמיתי מאגרופים של הפאוור ריינג'ס), הדברים שהוא אמר ללור כשהם נפגשו באמצע הכביש... אבל עד לסוף הפרק גם זה עבר
מסתבר שלדבר על הנושאים האלה באמת עוזר הא? כל הקטע עם ליין וזאק... הזוי XDDD משום מה זה גם לא ממש הצחיק אותי
מעניין אם היא תעשה הפלה. וכמובן, המזנון של קירק
אין כמו קירק.. וזה רק אני או שכבר נמאס ש-3 פרקים ברצף נגמרים בצורה כזאת שגם רובוטים יצטרכו ממחטות?
אני מניח שזה זמני בגלל כל העסק של לוקלור אבל עדיין... אווו ומתי יופיעו כבר ריצ'רד ואמילי? אני מתגעגע

Tahoe

New member
../images/Emo58.gif

אני בהחלט מסכימה איתך...קשה כבר שכל פרק נגמר כלכך מדכא... הפרק הזה היה הרבה פחות מצחיק מהקודם, ומשהו בו היה קצת מוזר..לא יודעת, משהו בזרימה שלו, בעיקר בסוף. כל הקטע עם התנור המקולקל וזה...זה פשוט לא עבד כמו שצריך. וגם הוויכוח בין לורלי לרורי היה מוזר. ובאמת רק הקטע עם קירק היה משעשע (אבל מאוד משעשע...
) כפי שצפיתי לוק התנהג כמו אידיוט, אבל הוא הגיע לאיזושהי "הארה" עם עצמו לקראת הסוף...כמובן שזה בכלל לא נכון כל הדברים האלה שהוא אמר וזה סתם מדכא לשמוע... מה לא נועד להיות מה??!?! בשביל מה חיכינו ארבע עונות!??! אוף!!! וליין המסכנה...פעם אחת היא עושה את זה, סובלת, וגם נכנסת להריון! ברור שהיא לא תעשה הפלה! עם החינוך הנוצרי הטוב שלה... בקיצור סתם כולם עכשיו מסכנים (אפילו כריסטופר) ואני מחכה שהמצב ישתפר...

Jason2

New member
../images/Emo58.gif702

פרק שכולם אמרו בו את כל הדברים שאנחנו אמרנו. קודם רורי מנחיתה את זעם האלים על לורלי ואח"כ לוק מקבל מנה מליז. אבל הקטע הכי כואב זה המפגש בסופר (או שזה מגה?) וההבנה שזה נגמר סופית (לפחות מבחינתם). וכריסטינה (סנדרה הו) באמת אלה, אבל ד"ר ביילי מלכת האלות.

לא מסכימה, ביילי מעצבנת

או'מאלי! עכשיו זה חמודי ^^ לא אל, אבל חמודי. ובפייט בין ביילי לכריסטינה, כריסטינה מגניבה יותר. יו נואו, גו בק טו בייסיקס (=

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif

כמו שכבר אמרו כאן, הפעם לוק זה שהיה טיפש ואמר דברים מרושעים בכוונה כדי להדוף את לורליי. בסוף השיחה באמצע הכביש הפה שלי היה פעור לחלוטין ("you proposed anyway"?!) הקטע עם הדיינר של קירק היה משעשע, ולגבי ליין- קצת ריחמתי עליה. הריב של לורליי ורורי דווקא היה מאוד משכנע בעיניי, ולסיכום- וחוץ מהקטע עם הארוחה שלא יצאה בסוף, לדעתי דווקא הפרק הזה זרם יותר טוב מהקודם.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

טוב הוא דיבר שטויות מתוך כעס ואפשר גם להבין את הכעס שלו.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

אז אמרו לי שזה פרק מצויין. בהתחלת הפרק מאוד רציתי להסכים, איפשהוא באמצע חשבתי שהפרק נחמד, אבל כתיבת הדמויות לא, ועד שהגיע הסוף (וזה לקח שעות), הגעתי למסקנה שזה היה פשוט גרוע. אני שונאת את הצוות החדש. הצילום שונה ומעצבן, הכתיבה הייתה מאולצת (ומה הקטע עם הניסיון האנושים למצוא רפריות תרבותיות? זה היה ממש ממש נורא. ומאולץ), וכמו שכבר אמרו פה, הפרק פשוט לא זרם. חיכיתי שעות שזה יגיע לסוף. רק קירק היה סוג של נקודת אור בפרק. (ומאיפה לעזאזל צץ בסטארס הולו עוד סופר?) יופי, עכשיו בא לי ווייט ראשן.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif702

בקשר לרפרנסים, רק אני אמרתי "אוי, תשתקי כבר" כשלורלי קשקשה על גווינית' פלטרו במהלך הויכוח עם רורי?

o0Invisible0o

New member
וואי!!ממש!../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

על זה שיהא צבעה את השיער..ואח"כ רורי שוב השתמשה בה רק עם דוגמאות אחרות וגאד..רק שתשתוק כבר!!

אוי. זה באתמ היה גרוע ברמות.

אני לא אוהבת שזורקים לי דברים כאלו בפנים ולא מנסים לאתגר אותי טיפונת. אם היא הייתה אומרת באמצע "אוי, אמא שלי צדקה!" הייתי זורקת משהו עליה. ברצינות. לפחות היא שתקה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif ממש לא רק אתה

וגם זכור לי משהו מביך במיוחד בארוחה של לוק עם ליז וטי.ג'יי (ודרך אגב, ליז לא התנהגה כמו ליז וטי.ג'יי היה נוראי, פתטי וגרוטסקי מהרגיל).

d a p h i

New member
פרק מעניין..|ספויילר|

אני חושבת שלוק היה אידיוט, ולור הבינה שזה באמת נגמר ושאין דרך חזרה. הכי הכאיב לי שהוא אמר לה שעכשיו הוא שוב רק מוזג לה קפה בבוקר.. האגרוף של לוק היה מצחיק ועצוב ביחד...למרות שלא נראה אמיתי בכלל. וההריון של ליין? מסכנה...למרות שנראה לי שזה יהיה מקור להרבה עלילות גימוריות.

Alaithlos

New member
שמישהו יעצור אותי! ../images/Emo15.gif

כמה ספוילרים קראתי עכשיו. וזה באמת אשמתי! אני ממש רוצה לראות את הפרק! ואני תקועה בבצפר ואין לי שיעור בעוד שיש לי את הפרק בבית! ומר בחור נחמד שפתח את השרשור, אני שונאת אותך. איך תמיד יש לך פרקים כ"כ מהר?! והמקלדת פה מחורבנת וזה מעצבן.

Musi© Gi®l

New member
אני שונאת את ההתפתחות של העלילה

שמישהו ישנה את זה.
בעע. מה זה הסופים האלו
כל כך דרמטי. כל כך עצוב כל פעם. אני רוצה את הפרק הבא

luvgirl

New member
../images/Emo58.gifראיתי!!!../images/Emo58.gif

אוקיי אז האמת שדי אהבתי את הפרק אבל היו כמה דברים טכניים שעיצבנו אותי, ואני די בטוחה שזה קשור להחלפת הצוות. אז ממש נקרעתי מכל הקטע של הדיינר "קירקס"...הצחיק אותי כל הקטע שהוא פשוט העתיק הכל מלוק, את התלבושת, השלט של הפלאפונים, התפריט וכה...קורע! אמממ אהבתי את קו העלילה של ליין, קצת הזוי אבל אהבתי. טי-ג'יי גם מצחיק אותי, הקטע שהוא חיבק ככה את לוק, ולוק שהוא הביא אגרוף לכריס זה גם די טוב אבל נראה טיפה מזייף...איזו חמודה לורליי שהיא עשתה לרורי אסיה משלה בתוך הבית. אני חושבת בכלל שכל הדמויות הולכות להתפתח לכיוונים חדשים וחיוביים. טוב נו נחכה ונראה... טוב אז הדבר הראשון שלא אהבתי זה הדיאלוגים, לא הדיאלוגים עצמם אלא הקצב שלהם. השיחות פשוט לא זרמו והיו הרבה דברים שהיו אמורים להיות מצחיקים פשוט לא הצחיקו כמו למשל השיחה של רורי ולורליי בבוקר במטבח או השיחה של לורליי וסוקי. פשוט לא הצחיק. ולא זרם. הריב של לור ורורי עצבן אותי. זה היה לגמרי קטוע. והצילום שם עצבן אותי. השוטים בכלל בכל הפרק הזה היו מעצבנים. קלוז-אפים מעצבנים כאלה והסצינה שלוק ולורליי עומדים באמצע הכביש אז הלונג שוט שם עצבן אותי ממש...(חחח אני רואה הכל דרך ראש של תלמידת תקשורת...אני מתייחסת לכל צילום בהתייחסות יתר...) הדבר האחרון שממש עצבן אותי היה שלא הייתה מוסיקה לאורך כל הפרק! כאילו רק בסצינת הפתיחה והסיום ואני די בטוחה שלא הייתה מוסיקה חוץ מזה ופשוט היה לי שקט מידי! אממ אז זהו! עד שבוע הבא...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif הצילום.

גם אני התייחסתי לזה. מישהו צריך להגיד לצוות החדש שבעונה השביעית קצת מאוחר להכניס שינויים.

למעלה