פרק 615

../images/Emo58.gif615

שילך לעזאזל סגן הנשיא. בכח הוא רוצה לרשת את ווין גם אחרי שהנשיא מתעורר ואומר לו מפורשות שהוא מבטל את תקיפת המזרח התיכון. רק שזה נראה קצת מופרך איך שהנשיא בבת אחת מתעורר ונראה ממש טוב, לא סובל בכלל. ג'ק חמוד וחכם היה לו קשה להשתמש באדם מוגבל מצדאחד,כדי לתפוס את גרדנקו, אבל לא היתה ברירה והוא עושה זאת, תוך הגנה מקסימאלית על המוגבל,כל הכבוד. היה טוב הקטע עם מיילו שבא להרביץ לסוכן שמנסה כביכול להפליל לחינם את נדיה, ואז מוריס קופץ ומספר שבעצם הכל בסדר והסוכן לא מנסה להפליל אותה, נגמר יפה הקטע, שמיילו והסוכן מסתדרים, וגם מיילו ונדיה מסתדרים לא רע בסוף. פרק נחמד, לא מדהים

newbiee

New member
../images/Emo58.gif רק אני נבוך מהמחזורים??

אמנם מה ששבר את הקש זה מחזור קטן, כביכול - נסיון של סגן הנשיא להדיח את הנשיא עקב מחלוקת על מדיניות, אך זה בא אחרי מחזורים רעיוניים ומעשיים כה רבים.. מביך לחשוב שכל מה שהכותבים יכולים לחדש מעונה לעונה זה הדרך בה ג'ק מתחיל את ההתקשרות הראשונית עם סי טי יו. אולי אם היו חושבים פחות על תסריטים גרנדיוזיים כמו נשיא בוגד, התנקשות בנשיא על ידיו אנשיו וכו', היו חושבים יותר על הדברים הקטנים שיכולים להבדיל את הסדרה הזו מעוד סרט פעולה הזוי. והנה הימור לחלוטין לא מבוסס (אולי יותר בגדר "ווישפול טינקינג") וקרוב לוודאי שיתבדה - נאדיה בוגדת, על אף מה שהיה בפרק האחרון.

RoyBO

New member
פרק ממש ממש חזק

אהבתי מאוד את בניית המתח, יש למה לצפות.

RYaniv

New member
../images/Emo58.gif

בכוח הם רוצים שאני אשנא את הסגנשיא? בסדר, נכנעתי, אני שונא אותו. יודעים מה? אני אפילו שונא אותו כבר כמה פרקים. סבבה? אפשר להמשיך הלאה? אין איזה טרוריסט שאתם יכולים להציע לי לשנוא במקום ?

סליידר

New member
../images/Emo58.gif

נו באמת, זה כבר מצחיק. ולעומת זאת בפרק הבא בטח נגלה משהו שימשך עד לפרק ה24.

Nino Schibetta

New member
../images/Emo58.gif615

פרק טוב מאוד היה יפה כל המתח עם ג'ק ובריידי המוגבל. גם היה נחמד לראות את מיילו ונדיה ביחד. קצת בדיחה איך אף אחד לא אומר כלום על הטמטום של סגן הנשיא. יאללה טום, תראה לו ! ולסיום... למי שראה את הסרט המעפן "אפקט הפרפר 2" זוכרים היה שם את מנהל הדיסקוטק הערס ? זה היה ה"חבר" של דוייל, קרל ג'ונסון הזה שהלשין למיילו.

../images/Emo58.gif 615

פרק קצת משעמם... כנראה המפיקים נזכרו פתאום שצריך למצוא מחליפים לטוני ומישל (קלואי ומוריס בפרק הקודם, נאדיה ומיילו בפרק הנוכחי), אבל אין, פשוט אין מה להשוות... ושוב, היה פרק משעמם, אבל הסוף היה לא רע - שמודיעים לסגן הנשיא שההתקפה בוטלה ואז אנחנו מגלים שווין התעורר. הייתי בטוחה שהקטע שבו הרופא נלחם על חייו של ווין היה מבויים ע"י הרופא כדי שהוא יוכל להחזיר אותו לקומה (אחרי שהסגן נשיא הציע לו הצעה שהוא לא יכל לסרב לה...). וכשהסגן נשיא אמר שווין עדיין מושפע מניסיון ההתנקשות בחייו, חשבתי שהוא ירצה לעשות את ההצבעה (להדחת הנשיא) באותו הרגע, ושכולם יצביעו נגדו (כלמור בעד ווין) ואז יגמר כל הסיפור. אבל לא. הם הולכים למשוך את זה אל תוך הפרק הבא. ומישהו כתב כאן שמוזר שווין נראה יחסית בסדר, אז הפצצה ששמו לו (הטייפ מנהלים) הייתה די קטנה, ובנו על זה שהיא תתפוצץ כשהוא יעמוד ליד דוכן הנואמים, ולא כשאסד. ככה שהוא לא חטף פגיעה ישירה.

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif615

פרק טוב. נח מעצבן אותי. אני עוד תוהה מה עלה בגורל צ'ארלס לוגן ומרתה. ואני גם תוהה מה עלה בגורל אודרי, כי פתאום אין לה איזכורים, ואם באמת היא מתה או שהיא עוד תחזור העונה. ובכלל, ג'ק שכח שיש לו בת? היא גם לא הוזכרה אפילו פעם אחת, והרי ג'ק חזר לפני 15 שעות והספיק לעבור מספיק דברים כמו שרק הוא יודע... אבל אהבתי את מארק. חמוד

RYaniv

New member
../images/Emo58.gif

מי צריך את קים כשיש את אודרי. בעצם אין. אבל מי צריך את קים ?
ולאן אבאל'ה נעלם ?

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif

לא יודע, המשכיות, משהו כזה... ובאמת אבאל'ה נעלם ביחד עם עקבותיו...

MineraL

New member
../images/Emo58.gif 615

פרק טוב, לדעתי יותר מהקודמים. הסגן הנשיא ממש מעצבן וכנראה שלא רק אותי, יש לי הרגשה שבסוף הוא יהיה קשור לכל הפיגועים ולפאייד

Y. Welis

New member
../images/Emo58.gif שחקן אורח חביב

בתפקיד האוזר (האח של המוגבל) - שהיה בזמנו בראיין קראקוב ב'my so called life' וכן the pink guy בכמה פרקים ב'פליסיטי', ועוד תפקידי אורח בסדרות אחרות (החוטף ב'להתחיל מחדש'). שחקן נחמד שצריך פעם לגלם את ארט גארפונקל... מעבר לכך זה עוד פרק מופרך, עם נשיא שמתעורר פתאום (איך סגן-הנשיא לא חשב להורות לפני כן על ניטרולו? זה הדבר הראשון שהוא אמור היה לעשות, כמו בעונה 2 כשהקבינט ניטרל את דיוויד פאלמר, או אם לחשוב על סרטים אז 'אייר פורס 1'), מומחה אבטחה שהחליט לבגוד (תמיד יש מישהו לא מספיק פטריוטי באמריקה..), אנליסט קרבי שאוהב לעצבן את המפקד שלו (שכמסתבר לא כזה גרוע, כמו שמיילו חשב) ועוד. הבחור המוגבל נראה לי כמו הברקה של סאת'רלנד עצמו. לא כ"כ קשור לסידרה, אלא אם הוא ימשיך כחבר צוות.

למעלה