פרק 611

Evil Beast

New member
אני לא יודע מה אתכם

אבל הפרק הזה הזכיר לי למה אני כל כך אוהב את הסדרה הזאת. הבדיחות השנונות של ג'יידי שיורדות על הסדרה. המכשיר של הג'ניטור וכמובן, כל הפאלשבקים עם רגעים ענקיים. זה לא פרק סיכום, זה פרק שאמור לומר לנו:"שמעו, עונה 6 וכל זה, תסלחו לנו אם הפרקים שלנו לא טובים כמו בעונות 2-3"

Angelus

New member
אבל כולנו זוכרים למה אנחנו אוהבים

את הסדרה, ולא יודע מה איתכם, אני זכרתי את כל הקטעים האלה (וכן, זה הצחיק אותי) אבל אני צריך חומר חדש.
ובקשר למה שאמרת בסוף, זאת ההרגשה שלי גם. אני רק מקווה שאנחנו טועים.

Tollan

New member
מצטער, אבל פשוט פרק גרוע.. ../images/Emo58.gif

אז היוצרים של הסידרה בעצם אמרו, "אוקיי, אין לנו רעיונות יותר." כתבו ארבע בדיחות חדשות, ותקעו מלא קטעים מפרקים קודמים. קודם כל, היה סוג של פרק פלאשבקים בסוף העונה הקודמת (My Deja Vu), שאמנם לא היו בו פלאשבקים בדיוק, אבל הופיעו בו בדיחות מעונות קודמות. ואגב, חלק מהבדיחות שהיו בפרק של השבוע, היו גם בפרק ההוא (כמו עם הקעקוע של קלסו). הבדיחה של "כמו סיטקומים עלובים שאין להם כוח להמציא דברים חדשים..." לא באמת מראה על מודעות עצמית, זאת בדיחה די ממוחזרת, שממש לא מצדיקה את הפרק. מה שדווקא כן הראה שהם לגמרי מודעים לגודל העליבות של הפרק הזה, היה המשפט "i realized that if i play those moments back in my head, i could probably kill another 2 minutes". וזה באמת מה שהם עשו בפרק הזה, פשוט באו להרוג זמן. הייתי כבר מעדיף שישימו שידור חוזר על פני הפרק הזה, וממש חבל לי שזה מה שסקראבס הגיעה אליו.

MooTzk

New member
הפרק הזה ../images/Emo58.gif

נראה יותר כמו קליפ בyoutube שמישהו הכין עם קטעים מצחיקים מהסדרה מאשר פרק אמיתי. יש מצב בהחלט שזה הפרק הכי גרוע בסדרה.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

היו קטעים מצחיקים. וזה טוב, כי לסקראבס לא היו יותר מדי כאלה בזמן האחרון (לדעתי. קשה להצחיק אותי) הקטע עם ה-"כן או לא?" -"כן?" -"טעית. אתה נשאר כאן לנצח" היה ענק. גם הקטע של "כל מה שצריך לעשות זה להטות את הראש שמאלה" וזה. לדעתי הפרק הזה היה צריך להיות אחד משני דברים: 1. פרק סיום עונה. או: 2. פרק שבו ג'יי די מעלה זיכרונות שלו ושל אליוט ומחליט שהוא רוצה אותה בחזרה. לצערי הרב, הפרק הזה לא היה אף אחד מהשניים. במיוחד חבל לי שזה לא היה השני.

thewish

New member
ארררררררררררררג!

כל הפוסט שלי לא נמסר עקב שגיאה, ואין לי כוח לכתוב הכל מחדש, אז בקצרה: פרק גרוע חוץ מהדקות הראשונות שלפני הפתיחה שאליוט וקרלה גונבות מחולה "מתה" וכל הבדיחות על קלסו ועל השומן שלו. אחרי זה הפרק ירד לביוב, הזכרונות היחידים שאהבתי היו של קלסו במיוחד שהוא אומר לאליוט שהוא יודע שהיא לפחות בת 8 פשוט הרג אותי. וגם הקטע של גורדן, כשעוד היא הייתה 90% אנושית ורק 10% סיליקון\פלסטיק ולא ההפך היה מעולה (איזה יפה היא שהיה לה שיער קצר, האה?) : Dr. Cox: I'm assuming, since you already went ahead and took everything else, that you're here for my self respect -- but there's bad news on that one, sweet-cheeks: I already gave it to your mom when she begged me to marry ya! He laughs, and she giggles along briefly. Jordan: Oh, I wouldn't have room for it, anyway, what with your testicles in my trophy case. וכן, השיער של קוקס ברח.... או ז שהוא נרדם תחת טוסטר או שכל הביקורים אצל הספר שלו סוף סוף הרסו לו את השיער לתמיד. אוף! ביל לוורנס חייב לי 20 דקות מהחיים שלי בחזרה בגלל הפרק היבש הזה, עם ריבית גם! אפשר רק להתפלל שהפרק הבא יחזיר את סדרתנו האהובה !

למעלה