פרק 5x19

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif "Hey,where is your Pass?" ???????

טוב, אני לא אתאר כאן את הפרק ומחשבותי. רק לומר שמאז ש Prison Break חזרה מה Break שלה (כלומר פרק 16) העלילה נהייתה היסטרית במובן שהיא איבדה היגיון וכבוד. הכל מטופש ולא הגיוני , קצת מעבר למה שהיה פעם. ושלא תבינו לא נכון - אני חושב שמדובר באחת הסדרות הטובות ביותר. אבל : 1. "Hey Where is you Pass? ??? -- ככה השומר בועידה הכל כך חשובה הזאת מנסה לעצור את מייקל ??? בחייכם - לא אמין. 2. כשלינקולן ,בורוז , וכל החברה רודפים אחרי האיש עם המזוודה עד לפתח המלון. האיש מחנה את האוטו במקום מסויים, והם מחנים את האוטו יפה ככה אחריו וממשיכים לרדוף אחריו רגלית וכמובן לא משיגים אותו. אם הם היו ממשיכים לסוע עם האוטו עוד כמה מטרים, בעוד האיש עם המזוודה היה ממשיך לרוץ ברגל- אני די בטוח (בלשון המעטה) אני די בטוח שהם היו משיגים אותו. 3. כל התכנונים המפוברקים האלה של להפליל את מייקל ולינקולן, שהכל יקרה בדיוק ברגעים המתאימים... שלינקולן יעלה בדיוק למרפסת ברגע ש... - די זה כבר לא עובד. הסיבה היחידה כרגע להמשיך לראות - רק משום שעוד 3 פרקים הסידרה מסתיימת - ולא מפסיקים כמה פרקים לפני סיום ,אחרי שחיכינו 4 שנים מעולות :) זו דעתי.

N o a m V

New member
מסכים, הפרקים החדשים פשוט נפילה רצינית

כשהתחילה העונה דיי אהבתי את כיוון העלילה, ובאמת הפרקים היו טובים, אבל מאז שהסדרה חזרה כל פרק פשוט יותר מעפן מקודמו. וגם אני רוצה שהסדרה תיגמר כבר......

Freemee

New member
פרק חביב ../images/Emo58.gif

נכון רואים שהכל אפשר להכניס כבר וזה שלינקולן ומייקל לא אחים, הכניסו בשביל פלפל שיהיה עוד יותר ומתח בין האמא... לא הופתעתי יותר מדי אבל היה נחמד לדעת. באמת שיש כמה חורים בביצוע של הסדרה, כמו המרדפים ועוד כמה דברים טיפשיים. איזה מייקל דפוק חשב ששרה תוכל להסתדר לבד עם אמא שלו הגאונה.. חוץ מזה שמה זה היה הקטע הדפוק שאיתו היא השתחררה? כאילו היא לא יכולה להוציא את הפין של הדלת לבד? כן... רק היד החזקה של שרה שמשכה את הדלת הצליחה להוציא... היא לא הייתה שמה לב שהיא מושכת משהו קשה.. yeah right.. האמתי שאין לי מושג איך תגמר העונה רק מקווה שזה יהיה טוב

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif כן, גם הקטע עם הידית של הדלת,

בנוסף לדברים שציינתי - היה ממש לא לעניין. ההמצאות וההברקות שעבדו בעונות הראשונות - נראות עכשיו כמו חיקוי וחבל. יצא לי לראות לאחרונה שוב כמה פרקים מהעונה הראשונה - גאונות. כאן , כל פעם כשרוצים להכניס מתח , אז אחת הדמויות אומרת "אחרי שלינקולן יחזור - תהרוג אותו". כמה אפשר ?

paz love mikel

New member
וואי איזה מאכזב :\

כי כל העונות האלה היו בגלל שמייקל רצה להוציא את לינק מהכלא והוא ולינק אחים כאלה טובים ביחד ומוכנים לעשות הכל אחד למען השני ופתאום הם לא אחים ?! מאכזבבבבבב \\: ועווד פעם רוצים להפליל את לינק ? מה הקטע ? :(

Gilliana

New member
אז הם לא אחים ביולוגיים, SO?

הם עדיין גדלו יחד מגיל מאד צעיר כאחים - אז העובדה שהם לא אחים ביולוגיים באמת משנה כ"כ? I think not.

Gilliana

New member
אני אמרתי לך מה לחשוב? ../images/Emo122.gif

תחשבי מה שאת רוצה, רק תפסיקי לדמיין שמישהו אומר לך מה לחשוב או מה לעשות - הרי מי שנוהג לחלק פקודות לכולם כאן זו את ולא אף אחד אחר.

Crack It

New member
שלום לכולם. ../images/Emo13.gif מנצל"ש מספר שאלות. ../images/Emo58.gif

אחרי הפרק הזה נותרתי עם קצת שאלות אז אם מישהו יכול להסביר אני אשמח.... - מה התכנון הכללי של כריסטינה ? למכור את סילה למי שרוצה לייצר כלי נשק סולריים לקבל כסף וזהו ? ומה הקשר של לאוס ? - האם זו העונה האחרונה ?

Freemee

New member
לגבי התכנון, נראה שכן...

כאילו חלק פה זה כסף וחלק פה זה ליצור מלחמה גלובאלית או משהו לא ברור.. שלמדינה מסויימת יהיה יתרון מלחמתי משהו כזה. הקשר של לאוס, הוא לא בדיוק קשור לכריסטינה, זה פרוייקט כושל של החברה שלא הכי ברור מה הם עשו שם אבל כאילו ניסו להשפיע על המדינה שם ועל האזרחים לא ברור יותר מדי.

ofir1080

New member
פשוט לא מביןןןן

בקשר לכל הקטעים הלא הגיוניים שציינתם (וזה נכון אני מסכים 100%) אז איך היוצרים עשו מצבים כאלה לא הגיוניים?! כהשומר אמר שמייקל שהוא צריך הזמנה או משהו אני פשוט צחקתי... זה לא הגיוני אבל לא יכול להיות שבמאי לא שם לב לזה!! מישהו יכול להסביר לי? תודה

elivnat

New member
שמתם לב

שבפרקים האחרונים, מאז שכריסטינה נכנסה לתמונה בתור "האמא של.." זה נראה שהסדרה הפכה לטלנובלה משפחתית??? וואי, ראיתי היום את פרק 18, נקרעתי מההצגה שטי- באג הביא בשגרירות!!! עלאק "שחררו את הפילים"!!!

למעלה