פרק 5X10

509../images/Emo58.gif

לורלי מתקשרת לכריס ומזמינה אותו לארוחה בפונדק החדש, הוא מגיע עם הבת שלו (שכחתי את השם שלה) רורי רואה אותו שם, וצועקת עליו שהוא לא היה צריך לבוא. לורלי מרגישה רע עם העובדה שלא סיפרה על הפגישה ללוק, אך מספרת לו על הפגישה רק לאחריה, לוק אומר לה שהכל בסדר מבחינתו, אך אח"כ הוא שואל את הבעל של ליז ( שוב שכחתי את השם...אני גרועה בשמות ) מה הוא היה עושה אילו ליז היתה נפגשת לארוחה עם אקס מיתולוגי (הקטע הכי מצחיק בפרק דרך אגב). רורי מנסה לגרום לריצ'ארד ואמילי לחזור אחד לשני, ומשכנעת את לורלי להפגש איתם בנפרד בארוחה של יום שישי, לורלי עם אמילי ורורי עם ריצ'רד. אמילי מצהירה בפני לורלי שהיא רוצה להתחיל לצאת עם גברים ( למרבה הזעזוע של לורלי) ודורשת שלורלי תייעץ לה לגבי "משפטי פתיחה" , לורלי מציעה לה פשוט להגיד שלום, אמילי מחליטה ליישם את המשפט ואומרת שלום לאחד הגברים במועדון (סיימון משהו ) והוא מזמין אותה לדייט, היא נלחצת בטירוף ומבקשת מלורלי שתייעץ לה לגבי בגדים לדייט. שהיא יוצאת לבסוף לדייט הכול נראה מושלם אך שהיא חוזרת הביתה היא פורצת בבכי. עוד כמה דברים קטנים (אך מצחיקים):
פריס צמה לרגל הרמאדן, בגלל איזה כתבה שהיא כותבת. ומתנהגת מטורף מתמיד.
ג'קסון מסרב לעשות את ה"טאון מיטינג" , כי כולם משגעים אותו עם בקשות ודרישות וכאלה, ומיס פאטי וקירק מסדרים אותו ומכריחים אותו לקיים את הפגישה ( מעיין חטיפה עירונית). זהו למיטב זכרוני.....

m L m

New member
מישהו בכלל ראה את הפרק??

אני עדיין לא ראיתי

zicko

New member
ראיתי.

ובגלל שעוד לא התחיל הדיון אז אני לא אתחיל (אין לי כוח :p) אבל פרק ענק.

shedevil1

New member
../images/Emo58.gif5X10

פרק מוצלח במיוחד! מצחיק בטירוף. מקדם את כל העלילות, בעיקר רומנטיות. אהבתי.

חסויH

New member
גם אני ראיתי...

כנראה שכל פרק שלוגן מופיע בו הוא פרק טוב... אחלה, אחלה פרק!!! פרק חיי ומגניב!!!

feeler

New member
Hmmm... ../images/Emo58.gif

I loved the episode, it was great... I loved how Rory was a little bit mocked... She was shown as the complete opposite of a normal teemager (represented by Anna), and yet she didn't seem to be botheres by it... Paris and Doyle... LOL!!
It's amazing that they brought Tarrance back again... I missed him... The whole gig between Rory and Marty was good. How long can a guy keep quiet? It's a good thing that he told her, and it's a good thing that all hr relationships with guys are, for once, not perfect. And the thing stunt Logan pulled on her. Incredible. And the stunt she pulled on him - even more amazing. Good week!

חסויH

New member
אין...

הקטע של התעלול של לוגן פשוט עשה את הפרק!!!! ואל תגידו שריצ'ארד לא כלי!!!! :)

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אני מבין שהקטע בסוף עם ריצ'ארד שמותח את לוגן היה בדיחה כזאת כדי לסגור את הפרק יפה וזה גם היה קטע מצחיק וממש טוב, אבל...לא נראה לי שלוגן היה נופל לזה, הוא די ער ופיקח בשביל ליפול בקטע כזה שקוף. היחסים בין לורלי ללוק מאוד אמיתיים וכמו בחיים גם שם קצת שמח, קצת עצוב.

../images/Emo58.gif

דווקא לא ממש אהבתי את הפרק, ז"א הוא פרק נחמד... אבל כבר ראיתי יותר נחמדים. התעלול של לוגן, היה קצת ילדותי, הוא מזכיר לי קצת את טריסטין, ילדותי עשיר ומתנשא, הוא בכלל לא מתאים לרורי. היחסים של לוק ולורלי- מישהיא כבר כתבה פה בעבר, שמגיע לנו יותר מהיחסים האלה אחרי שהם נמתחו במשך כ"כ הרבה זמן,גם בפרק זה "הריב הראשון" של לורלי ולוק התסריט היה קצת מאכזב מאכזב. דרך אגב, אני טועה או שאמילי לא הופיעה בכלל בכל הפרק ?

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

יכול להיות שלוגן האמין לתעלול הזה כיוון שא', הוא לא רואה בריצ'ארד טיפוס בדחן במיוחד, וב', בחברה של הוריו ואמילי וריצ'ארד, דבר כזה נראה לי לא רחוק מהמציאות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

"It's a good thing that he told her, and it's a good thing that all hr relationships with guys are, for once, not perfect." זא, זה ממש לא טוב. כל קשר שיש לה עם בחור הופך להיות רומנטי וכולם מתאהבים בה. זה לא מציאותי, לא טוב ובעיקר מעצבן.

KaUrO DoNo

New member
סוף סוף ראיתי

פרק חמוד...מה שגלן (ככה קוראים לו?) עשה לרורי היה מביך לאאלה...וכל השאר היה רגיל...

למעלה