פרק 5X09

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

מרטי, רד מרורי! שמישהו יוריד את מרטי מרורי. אני כבר לא מבינה, את מי רוצים לשים עם רורי? את מרטי? לוגן? דין? שיחליטו כבר. רורי עדיין מעצבנת אותי. בסדר, אז היא מפחדת על אמא שלה, אבל אסור לכריס וללורליי להיפגש? חוץ מזה, כמו שכריס אמר, הוא עדיין אבא שלה. קצת כבוד.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

היא נהייתה ממש חולת נפש, טוב לא ממש אבל היא צריכה לדבר עם מישהו מקצועי. הקטע שהיא צעקה גם על אמא שלה בגלל שהיא לא הצליחה לשכנע את אמילי. אני מקווה שיהיו עוד קטעים עם טי.ג'יי. הוא פשוט גדול.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

וטי.ג'יי באמת גבר גבר, אבל לפעמים הקטעים איתו ועם ליז קצת מעיקים. כמו בפרק הקודם בדירה של לוק.

feeler

New member
509 spoiler

might be her biological dad, but when was he really a father? come on! the whole thing withhim screaming at her that he tried to do the right thing was annoying, cuz it just wasn't right!

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

זה לא שחור ולבן. הרי גם לורליי לא רצתה את כריסטופר בחיים שלה כשהיא גילתה שהיא בהריון.

אממ

זה לא שהיא לא רצתה אותו בחיים שלה, היא לא רצתה להתחתן איתו - יש הבדל... היא לא רצתה להתחתן איתו כי היא חשבה שהוא לא מוכן לזה ושהם צעירים מדיי, זה לא שהיא לא רצתה שהוא יהיה חלק מהחיים שלה

או נחמד.... ../images/Emo58.gif

אמילי המסכנה....
לוק ולור חמודים כמובן... אבל לורליי כל כך מאוהבת בכריס!... (מותר לי לחלום נכון?....) מרטי נחמד, אבל אני לא יודעת אם הוא כל כך מתאים לרורי... וחוץ מזה, איפה לוגן? כל הקטע עם רורי וכריס היה כצת מוזר... זתומרת, כמו שהיא אמרה, היא תמיד רצתה שהוא יהיה שם... וחוץ מזה, אני מבינה שהיא דואגת ללורליי והכל, אבל אחרי הכל אפילו אם זו לא הייתה היא שהתקשרה אליו, היא מסוגלת להחליט בעצמה אם היא רוצה להפגש איתו או לא, היא כבר ילדה גדולה... סוקי הייתה מצחיקה... "למי יש שיער ושיניים?".... אממ, מה עוד? הכל מתערבב לי עם הפרק שהיה היום בהולמרק, אז אני לא ממש זוכרת מה היה שם.... בכל מקרה, היה פרק ממש נחמד (טוב, זה בנות גילמור, למה שהוא לא יהיה?...), וזהו

ELA17

New member
תגידו אנשים,

אני ראיתי רק את שתי העונות הראשונות.. מישהו מוכן להסביר לי מה יהיה בסוף עם רורי וג'ס??? כלומר אחרי סוף העונה השנייה (אחרי הפרק של אתמול)

Bufreak

New member
../images/Emo58.gif 5x09

לא יודע מה לגביכם, אבל אני הכי התעניינתי בתסריטאית של הפרק - רבקה ראנד קירשנר, יוצאת "באפי". זו לא תסריטאית שאני מחבב במיוחד, כי הפרקים שהיא כתבה בשביל "באפי" היו פרקים בינוניים, או שהיו קטעים מעיקים בפרקים שלה. בתחילת הפרק הזה של גילמורז, חשבתי, שבדיוק כמו שהפרק הראשון שלה ב"באפי" היה שונה משאר הפרקים ופחות טוב מהם, אז גם הפרק הזה הולך להיות. אבל הוא נהיה חביב למדי, עד סוף הפרק. התקדמות עלילתית רבה לא הייתה, אבל זה לא חדש. זו "בנות גילמור", אחרי הכל
. אבל נרשמו גם כמה קטעים קומיים ובדיחות טובות. חבל שהם שוב הולכים על שטיקים ישנים וממוחזרים כמו "מי זה יהיה - לוגן או מרטי?"(שדומה במקצת לסאגת "מי זה יהיה - ג'ס או דין?", או "מי זה יהיה - מקס או כריסטופר? או לוק?!".). מתח מיני הוא כלי רייטינגי שהיה צריך להיכחד איפשהו, שם, בשנות השמונים\תשעים, כשכולם חיכו שטוני ואנג'לה באוור יהיו כבר זוג. דבר נוסף שמפריע לי הוא הזוג החדש והמתעלק: ליז וטי.ג'יי. בינתיים, הם לא מעצבנים בצורה משעשעת כמו שטיילור משעשע, או אפילו באבט. הם מרגיזים בצורה (הו, איזו הפתעה) מרגיזה. אני מקווה שגם הכותבים יבינו את זה ויקצצו בזמן המסך שלהם. טוב, בעצם זה היה משעשע לראות את טי.ג'יי ולוק עובדים על הצינור.
. פרק מאוד נחמד, בסך הכל. סוף עצוב. דוד.

gilmorefreak

New member
אני דווקא מאוד אוהבת מתח מיני...

כל עוד משתמשים בו בצורה נכונה ולא מושכים את זה יותר מדי זמן או עושים ת זה ברור מדי שזה כבר מעורר רחמים.. גילמור עשו את זה טוב..לדעתי לפחות..אבל עדיין לא ראיתי את הפרק..

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifבקשר ל-5X11

אז לא ממש נראה לי שאלו הם ההורים של כריס- כי הגיע מידע חדש..ומי שזה לא יהייה- זה גורם ללוק לבכות..די, התייאשתי..אין לי מושג..וגם בתקציר לפרק לא רשום מי זה..רק רשום שהכומר יופיע בהופעת אורח..^_^..ברור שאם מישהו מת יהיה כומר..אבל מי מת?
וד"א זה לא ג'ס..*_*

../images/Emo58.gif

אחד הניחושים שלי היה רייצ'ל, שזה הגיוני שזה יגרום ללוק לבכות, אבל זה לא נראה לי הגיוני... ככל שיש לי יותר רמזים אני יודעת פחות... נראה לי שפשוט נצטרך לחכות בסבלנות (לא שיש לי כזאת...)

GinGerit

New member
למה ?../images/Emo58.gif

למה זה לא ג'ס? זה הכי הגיוני! אוווווווווווווף פרק 509 עדיין לי ירד! מה יהיה בשבוע הבא?

נ ט ע ש ה

New member
דווקא יותר טוב

ככה אולי סופסוף אני אדביק את הפער שלי... עוד לא ראיתי אפילו את 508

למעלה