../images/Emo58.gif 5x09
לא יודע מה לגביכם, אבל אני הכי התעניינתי בתסריטאית של הפרק - רבקה ראנד קירשנר, יוצאת "באפי". זו לא תסריטאית שאני מחבב במיוחד, כי הפרקים שהיא כתבה בשביל "באפי" היו פרקים בינוניים, או שהיו קטעים מעיקים בפרקים שלה. בתחילת הפרק הזה של גילמורז, חשבתי, שבדיוק כמו שהפרק הראשון שלה ב"באפי" היה שונה משאר הפרקים ופחות טוב מהם, אז גם הפרק הזה הולך להיות. אבל הוא נהיה חביב למדי, עד סוף הפרק. התקדמות עלילתית רבה לא הייתה, אבל זה לא חדש. זו "בנות גילמור", אחרי הכל
. אבל נרשמו גם כמה קטעים קומיים ובדיחות טובות. חבל שהם שוב הולכים על שטיקים ישנים וממוחזרים כמו "מי זה יהיה - לוגן או מרטי?"(שדומה במקצת לסאגת "מי זה יהיה - ג'ס או דין?", או "מי זה יהיה - מקס או כריסטופר? או לוק?!".). מתח מיני הוא כלי רייטינגי שהיה צריך להיכחד איפשהו, שם, בשנות השמונים\תשעים, כשכולם חיכו שטוני ואנג'לה באוור יהיו כבר זוג. דבר נוסף שמפריע לי הוא הזוג החדש והמתעלק: ליז וטי.ג'יי. בינתיים, הם לא מעצבנים בצורה משעשעת כמו שטיילור משעשע, או אפילו באבט. הם מרגיזים בצורה (הו, איזו הפתעה) מרגיזה. אני מקווה שגם הכותבים יבינו את זה ויקצצו בזמן המסך שלהם. טוב, בעצם זה היה משעשע לראות את טי.ג'יי ולוק עובדים על הצינור.
. פרק מאוד נחמד, בסך הכל. סוף עצוב. דוד.