פרק 5X06

Jason2

New member
../images/Emo58.gifפרק די סתמי

אבל מה שכן הוא הפרק הראשון שנותן את הטון להמשך העונה. רורי חוקרת מסדר סודי ומסכימה לכל התנאים שלוגאן הציב (השם לוגאן תמיד מזכיר לי זאב) מראש, נשמע מאוד מעניין. נראה לי שהתגובה של רורי בסוף היתה תגובה מלאת פחד בעיקר בגלל דין ונראה לי שהיא מתחילה סוף סוף להבין את משמעות הדברים שהיא ודין עשו.

../images/Emo58.gif

די מאכזב. דוקא נורא חיכיתי לפרק הזה, והוא לא היה משהו. כשהוא נגמר חשבתי לעצמי "מה, זה הכל?", כי לא ממש קרה שם שום דבר. זאת אומרת, קרו כל מני דברים, אבל לא ממש פיתחו אותם. אני לא יודעת ממש איך להסביר את זה, אבל אני התאכזבתי.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

בגלל זה הוא פרק סתמי, אבל הוא מתחיל כל מיני דברים שיתפתחו במהלך העונה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הרבה קצוות לא סגורים, אבל אם זה בשביל לתת את הטון, זה סבבה. זה נראה כמו חלק מ-two parter או משהו. נורמן מיילר היה כל כך מיותר בפרק. אבל הקטע עם לוגן ורורי נראה מעניין, ואני נורא מחבבת את הדמות של לוגן. וכריס... מסכן. יפה מצד רורי שהיא דואגת לאמא שלה, אבל... לא יודעת. משהו בזה הפריע לי.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

בטח שהפריע, היא היתה בפאניקה. היא בטח הבינה כמה קל להרוס יחסים בין בני אדם.

Sweet Misery

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

רורי לומדת מטעויות? לא יתכן. לפי איך שזה נראה, לא נראה לי שאיכפת לה שהיא סייעה בהריסת נישואין. כל עוד טוב לה.

feeler

New member
../images/Emo58.gif

אני מבינה מאיפה רורי באה בנושא הזה. כל פעם שכריס מתקרב אמא שלה נהרסת מחדש, כל פעם התקוות שלה עולות שוב וכל פעם יש לו סיבה למה הוא בורח, אפילו אם היא מוצדקת לחלוטין, כמו שקרה עם שרי וג'יג'י. היא רואה את אמא שלה מאושרת, ממש מאושרת, בפעם הראשונה מזה הרבה זמן, והיא לא רוצה שזה ייהרס. אמנם, זה דבר קיצוני, לומר לאבא שלך להתרחק מאמא שלך, אבל עם העבר שלו ואיך שהוא לא היה שם בשביל אף אחת מהן, זה מובן.

Thestral

New member
../images/Emo58.gifאבל../images/Emo108.gif

מה דין ורורי עשו
אפשר תקציר

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

סקס *נבוכה* אפשר להגיד את המילה הזאת בפורום? אמ...לי יש 18 אז לי מותר, למי שאין אז שלא יקרא! חחחח הם שכבו כשדין היה נשוי ללינדזי

feeler

New member
כי לא קראו את זה בשני.. ../images/Emo58.gif

Luke's coming to dinner!!! LUKE'S COMING TO DINNER

morini77

New member
וואט דה...?

הפרומואים של הסדרה מתחילים להיראות יותר כמו "סמולוויל" מאשר
מה נסגר אתם? כאילו, מה זה הצלצול? זה נראה יותר מדי מותח ומפחיד ממה שזה יוצא בסוף. *אכזבה*

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifפרק חביב למדי...

אממ..סוקי..
אבל הקטע עם נורמן מילר היה כל כך מיותר! אהבתי שהוא אח"כ עבר לדיינר ולוק התעצבן!
לוק..
אני אוהבת את הדמות הזאת יותר ויותר מפרק לפרק...
אהבתי כשלורליי ישבה צופה בו מתקן את התנור מחכה שהוא ידפוק את הראש שוב!
רורי- סופסוף היא חוזרת לדמותה..אהבתי את השטויות של לוגן, אהבתי את העניין הזה של האחווה שלא מדברים עליה..או מה שזה לא יהייה..אבל שאלה- למה הוא קורא לה ACE? אממ..כריס..בעעעעעע..שיעלם! אבל לא נורא..רורי טיפלה בו כמו שצריך!
איזה מותק היא הייתה! שרי כלבה..טוב היה ברור שהם יפרדו..מה שלא היה ברור שהיא תשאיר את GG לטיפולו של כריס! שיהייה לו בהצלחה!
זהו..פרק נחמד..סוקי בהריון...לבנתיים נמשך ה4 ילדים ב-4 שנים..

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif אהבתי את הפרק

יייאיייייי כריס חזר!!!!!!!!!!!!!!! אל תחשבו, אני עדיין אוהבת את לוק, אבל כריס פשוט חמוד
ברור שאני מעדיפה את לורליי עם לוק, אבל יהיה מעניין עכשיו שהוא נכנס לתמונה...

למעלה