פרק 5

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif פרק 5

משהו שהטריד אותי נורא בספר זה שאמרו שאי אפשר לגדל לפרד אוזן מחדש בגלל שזה נעשה מקסם אפל, אבל אנחנו יודעים שהקסם האפל שזה נעשה ממנו הוא סקטמוספרה, הקסם שסנייפ המציא בעצמו, ואנחנו יודעים שסנייפ הצליח להפוך את מה שקרה לדראקו בספר השישי אחרי שהארי השתמש בקסם הזה עליו... אז כן אפשר להפוך את הקסם הזה...

Dana Argamen

New member
../images/Emo58.gif

אי אפשר לגדל אוזן לג'ורג'.. לא לפרד
ובקשר לשאלה - no clue ..

לפי מיטב הבנתי, ../images/Emo58.gif

מה שסנייפ עשה עם הפצע של מאלפוי היה לנקות ולסגור אותו, בדיוק כמו שמולי עשתה לפרד. אילו הארי היה מוריד לדראקו איבר כלשהו, אני מאמינה שגם אותו סנייפ לא היה מצליח לצמח מחדש. אני גם חושבת שלמאלפוי נשארה צלקת די מגעילה עליו.

vagz

New member
הסבר |ספויילר|

אם עדיין לא קראתה עד סוף הספר אני מציע לך לא לקרוא את זה אני לא בטוח שהבנתי את הקטע הזה אבל זה מה שאני חושב שהבנתי (סנייפ בסוף הספר מתגלה כטוב) לפי מיטב הבנתי סנייפ השתמש בסקטומסמפרה כדי להזיז קללה אחרת שהייתה אמורה להרוג את ג'ורג' או משהו כזה

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif

לא... סנייפ השתמש בזה כדי לפגוע באוכל מוות אחר וזה פגע בפרד\ג'ורג'

lgmtk

New member
../images/Emo45.gif הוא פספס, פישל, עשה את זה לא נכון,

העיניים שלו היו פוזלות, הוא היה שיכור. קיצר, חבל.

pilot promo

New member
../images/Emo58.gifאני חושב

שיכול להיות שרי בספר השישי הארי לא ידע מה עושה הקללה והטיל אותה בתמימות(בערך...),ואילו סנייפ ידע בדיוק מה הקללה עושה-יכול להיות שזה כמו שבלטריקס הסבירה על קללות ללא מחילה-צריך להתכוון לזה!-הארי לא התכוון ואילו סנייפ כן ויכול להיות שזה מה שעשה את השינוי בין ריפוי הפצעים של ג'ורג' לשל מאלפוי... וחוץ מזה-אני מניח שמדאם פומפרי הרבה יותר מוכשרת ממולי בריפוי...

מרישה

New member
שאלה על פרק 5

טוד אמר שהוא תיקן את הצלעות והשניים של הארי. אבל הוא לא אמור להיות מוגל?

או ש... ../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

טד הוא יליד מוגלגים. הרי בפרקים המתקדמים יותר [באזור פרק 17...]
לפרק "נקמת הגובלינים". הארי רואה את טד, אבא של טונקס, ביער - עם דין תומאס - מדברים עם הגובלינים. האם גם טד בורח מהממשלה בגלל שהוא יליד מולגים, אבל הוא קוסם - ולכן הצליח לרפא את הארי?

Blood Roses

New member
כבר בספר החמישי טונקס אומרת שאבא שלה

יליד מוגלגים. זה ממש לא חדש.

למעלה