פרק 4X20

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif פרק 4X20

פרק רענון אחרי הפרק המעולה לפני שבוע- זה מעיין פרק הרגעה .... זו הרגשתי..... שוב אין שום אזכור למותה של קסידי כמו אחרי מות קייט..... אהבתי את השחקנית מאי אר שגילמה את המו"לית ועוזרה הפייגלה..... שמתם לב שעל הקיר אצלה במשרד ליד התמונה של טימותי הייתה התמונה של דונלד בליסריו? תותח........ רמז לזהות הרוצח נתנה כבר בהתחלה וכל שנשאר הוא לראות כמה מהר יעלו עליו..... לא פרק משהו....

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif

גם ההרגשה שלי... אבל היו קטעים נחמדים כמו של אבי הברמנית. ג'אן לא הייתה ועוד אחרי שטוני אמר שהוא אוהב אותה. הפרק הזה באמת לא היה משהו... מקגיי באמת אוהב את אבי או שהוא רק אמר את זה בשביל שהוא לא יהרוג אותה? התמונה של אבי עם הגביע גם היה דיי נחמד והקטע של טוני וזיוה במעלית. אין שבוע הבא פרק חבל...

שני פ

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo132.gif

אז לכאורה זה היה פרק בשבילי, חובבת מקגי שכמוני אבל הפרק הזה איכזב אותי... בחצי הראשון של הפרק יש הרגשה שהצוות נורא לועג למקגי, אח"כ זה קצת השתפר. הסוף של הפרק יצר אצלי ציפייה אדירה לעוד, כי כמו שזה לא ברור אם מקגי התכוון שהוא אוהב את אבי באמת כך זה לא ברור אם התשובה שלה שהם ממש לא מתאימים אחד לשני הייתה לגבי שניהם או הדמויות בספר. יש בי התקווה שאם היא התכוונה לשניהם שזה ישתנה, לא צפיתי בעונה הראשונה (עדיין ) כך שלא ראיתי איך נראה ה"רומן" שלהם אז אבל כולי תקווה שהם יחזרו אחד לשני...
מה שבטוח, זיוה וטוני יעשו ממנו מטעמים... ומכיוון שיעודו של ה"מקחננה" הוא לסבול, זה בטח יהיה מצחיק!

א אוהל

New member
../images/Emo58.gif + ../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

פרק שבלוני. היו לי תקוות לגביו כי ראיתי את הקדימון באתר של CBS אבל זה נראה כמו פרק מסדרה בלשית של פעם... אגאתה כריסטי כזה... במיוחד סצינת הסיום עם אבי עם הבגדים המוזרים שלה וכל הרהיטים הכבדים. כמעט ציפיתי שאנג'לה לנסברי תצוץ פתאום
גם אני חושבת שיהיה מאוד חמוד אם יהיה משהו בין אבי למקגי אבל לא בטוחה ש"חמוד" משתלב היטב בסידרה
אם הוא הבן החורג של בליסריו (כמו שנכתב פה),
זה אומר שלא יהרגו לנו אותו בסוף העונה? יש לי הרגשה רעה שזה יהיה טוני... הוא קיבל תפקיד הרבה יותר מרכזי בעונה הזו מאשר בעונות הקודמות ומותו יגרום הרבה רעש (קראתי שהפרק שבו קייט מתה הביא לסידרה הרבה צופים).

אופיר62

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

אם כבר שיהרגו את ג'אן כמו שקראתי בפןרןם באנגלית אני בטוחה שלא להרבה אנשים יהיה אכפת אם היא תדרס על ידי אוטובוס (למרות שזה יהיה סוף גרוע לדמות). הם לא יכולים להרוג את טוני, היא אפשר להרוג את הדמות הזאת, כמו גם שאי אפשר להרוג את הדמות של גיבס!

micx

New member
אם טוני ימות זו תהיה מכה לסדרה

זה יהיה נורא אם יהרגו אותו הצוות עכשיו הוא ממש צוות מושלם, אני פשוט אוהב איך שכולם מסתדרים שם עכשיו ובכלל שהכניסו את זה זיווה לצוות בתור הסוכנת מוסד מהצד זה נתן מראה שונה לסדרה כולה לטוני יש תפקיד מאוד מרכזי העונה וממש התחלתי לאהוב אותו אני לא רואה את עצמי רואה את הסדרה בלעדיו

gromp

New member
../images/Emo58.gifלא חייב....

לדעתי הוא לא חייב למות. יכול להיות שהוא ינהל צוות באיזה מקום נידח או שהוא רק יקבל פצצה אבל לא ימות, ואז כמו רעיונות שהיו בתחילת העונה, הוא יגיע לבית חולים שמה ג'ין תגלה את עבודתו? תקפידו על ספוילרים לסוף עונה שיהיה בהם
וספולרים לעונה 4 שיהיה בהם
תודה חננאל

Dark Storm

New member
../images/Emo58.gif פרק ביינוני פלוס

היה צפוי מהסצנה הראשונה בבית הקפה שהבחור הזה יהיה הרוצח. לגבי אבי ומקגי - לא הייתי מתייחס לאימרה בסוף הפרק יותר מדי, אני בספק אם בכלל התכוונו לעשות מהם זוג.

שיריק2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

אמא'לה- לה גרנוויל ועוד מישהו שלא הבנתי מי זה- ידברו על טוני- ז"א שהמשימה החשאית שלו התגלתה..ויש קשר כנראה לג'ני הדירקטור????? אולי לה גרנוויל עובד כסוכן כפול- גם עבור פורנל????

אופיר62

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif../images/Emo62.gif

לא נראה לי הם ניראים כמו החבר'ה הרעים, אולי יש לאיש הזה קשר לג'אן כו תאוריות אחרות או שהוא האיש שכתוב שם שהמנהלת הולכת לפגוש אותו...

למעלה