פרק 46

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
../images/Emo58.gif פרק 46 ../images/Emo58.gif

תקציר אתר וואלה יס: האם דני יגיד כן? דני עצבני ואובד עצות מה לעשות בקשר להצעת הנישאוין. בוקי חוזר מחופשתו בסיני ומתעדכן בחדשות המסעירות. עמליה מגיעה לאיה עם טול של כלה ומתעניינת בתשובתו של דני. תקציר טלווזיה: אני אשיר לך שיר: הלם ותדהמה בקומונה, אודליה לא מבינה למה עמליה כל כך שמחה, דני עצבני ואובד עצות, בוקי חוזר מחופשתו ומתעדכן במה שקרה עמליה מגיעה לאיה עם מתנה קטנה. ההצצה לפרק! תהנו
!

אוף!!!!../images/Emo38.gif

עד מחרררררררר ושוב לא שמו את רינגוווווווווווווווווווווווווווווו#$%##$%@$#^%#&%^&#%^ בקושי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~!@#$%^&*)(_+~!@#$%^&*)(_+~!@#$%^&*)(_+~!@#$%^&*)(_+

sn22

New member
../images/Emo45.gif עוד פעם..

שאחד השחקנים נעלם לפרק שלם! רינגו כל הפרק אמר "אחותך הפרינססה הזאת הציעה נישואים לדני בטלווזיה" זהו! חחח ואת עזריאל בכלל לא הראו..!

אי-אפשר להראות את כל השחקנים כל פרק.

למרות שגם אני הייתי שמחה לראות את רינגו יותר, אחת הדמויות האהובות עליי, אבל דווקא בפרק הזה- כל ההתחלה הראו אותו. אין צורך להיות חזירים

את אוהבת הפועל?~איכסססססס!!~../images/Emo38.gif

אני מודה לאלוקים שהוא שונא את האדומים!!!!!!!!!!!!!!

שער 11- כי השירותים תפוסים ../images/Emo3.gif

כשאת עולה אל המגרש, עוברת בי צמרמורת בלומפילד שם ביפו- זו הכתובת! לנצח אצלי בלב, אותך אני אוהב- הפועל תל אביב לעולם ועד

efi s8

New member
נכון ואם מדברים על שחקן שנעלם

אז חיים נעלם כמעט לשבוע שלם (בשבוע שעבר), חבל הקטעים איתו ממש מצחיקים

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifחחחח איזה פרק!!

עופר ואהובה!!
אתם יודעים מה אני חושב?
אהובה תיכנס להריון מעופר וזה בעצם יהיה ההריון שלה עם דניאלה! ואז יש גילוי עריות מפחיד של דניאלה ועופר XD. ונכון אמרו שיכול להיות שיהיו שיבושים בשיחה לסיני? אז לדעתי דני יגיד "אני לא רוצה להתחתן איתך", אבל בגלל ההפרעות לא ישמעו את ה"לא" ואז איה תהיה בטוחה שהוא הסכים. אני אומר לכם זה כזה קלאסי!

sn22

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

דניאלה היא הבת של החבר שלה שבכלל מהעתיד.. חחח!
וזה די ברור שיהיו בעיות קשר כשדני יגיד את המילה "לא.."

אבל אהובה היא סבתא של דניאלה..../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

אבל מצחיק שלפני כמה ימים חשבתי לעצמי שאין קשר מרכזי בין הסיפור של חיים ואהובה ובין הסיפורים המרכזיים, אז הנה זה משתלבXD אגב, לפי ההצצה.. דני לא אומר את זה ככה, אלא עושה שיבושים אנושיים בקוו

sn22

New member
היה פרק נחמד..

לא היה משהו מיוחד אבל היה בסדר..

מוטי ובוקי

הכי חמודים והכי לא סטיראותיפים בדרך כלל בטלובלות עושים את ההומואים מוקצנים והכי אוחצ'ות בעולם, פה רואים כמה זה תמים כמה זה רשאוני אפילו הפך מאוחצ'ות ,אחד עם תדמית של דון זו'אן אחד קצין בכיר בצה"ל. אפילו לבוקי זה נתן צד אחר ,חשבנו שבוקי מתנשא כזה שלתדפוק וליזרוק ,ומסתבר שהוא די רומנטי מאוהב דברים שאם הייתם אומרים לי את זה בפרקים הרישאונים הייתי צוחקת לכם בפרצוף .

למעלה