פרק 414

tulchi

New member
../images/Emo58.gif פרק 414 ../images/Emo58.gif

כן אנשים, יתכן שזה הפינלה. (המקור לא ידוע כרגע אז תאמינו למה שאתם רוצים להאמין). 1. במהלך מרוץ האופניים בריאן שובר את עצם הבריח אבל בכל זאת ממשיך לקו הסיום. (*גם סרטן וגם עצם בריח שבורה?? |מפקפק|) 2. ללינדזי יש רומן עם גבר במהלך העונה ויש הרבה מתח בין הבנות כל העונה. בפרק הסיום מלני נתקפת בצירים ולינדזי מואילה בטובה לבוא להיות עם מלני בלידה. לתינוקת החדשה קוראים ג'ני רבקה (Rebecca ). (*וואטאבר. אני אפילו לא טורחת לתהות אם יש בזה אמת). 3. הורבאת' מציע נישואין לדבי (*נכון, היה גם את הספוילר הזה בעונה הקודמת אבל הפעם כנראה שדווקא זה ספוילר נכון). 4. החבורה נוסעת לטורונטו וקצת עושים להם צרות בגבול. למרות הצרות הם מגיעים לצ'רץ' סטריט ומבקרים שם. (*קצת חשוד לי מכמה סיבות- אל"ף למה שיעשו להם צרות בגבול ארה"ב-קנדה?? צריך בקושי רשיון נהיגה כדי לעבור את הגבול בין שתי המדינות. אולי בריאן מביא גלולות שעושות שמח או משהו כזה? אני לא יכולה לחשוב על סיבה שבגללה יעשו להם צרות בגבול. אהה! האנשים במעבר הגבול הם בטח הומופובים. טוב נו, פתרנו את התעלומה. בי"ת- למה שהם יבקרו דווקא בצ'רץ' סטריט??? האם זאת סגירת מעגל?? החבורה מבקרת איפה שמצלמים את התוכנית כי אולי *סניפ סניפ*...אולי...אולי *סניפ*...זאת העונה האחרונה?? |מייבב|) 5. מייקל ובן מתחתנים (*יופי) 6. הרוח של ויק מבקרת את בריאן (*וואט דה?? הא? מה? למה?) 7. לבריאן יש הצעה בשביל ג'סטין (*מידע כזה תמיד משמח אותי אבל זה בטח משהו בסגנון של "בימי ראשון, שלישי וחמישי נלך לבאת'ס. בימי שני, רביעי ושישי נלך לבבילון וביום שבת אני אזיין אותך בבית"). זהו.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

כמו שכבר אמרתי: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרוח של ויק
אוי ענק ענק גם הסיפור על מלינדז נשמע לי דבילי אבל השאר דווקא מתאימים לעלילה וכו'
אניוואי-מחכים לדעת עוד

tulchi

New member
עוד ../images/Emo58.gif

הספוילרים על הפינלה מתחילים להתברר כנכונים, אבל עדיין תקחו אותם בערבון מוגבל כי האישור הגיע ממקור אנונימי. המקור מספר שהרוח של ויק תבקר את בריאן פעמיים במהלך העונה.

netaK

New member
../images/Emo58.gif

|מת מצחוק| חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כנראה שאני באמת אננס

tulchi

New member
פה אין ספוילר ../images/Emo9.gif

התאריך האחרון להכרזה על עונה 5 הוא מאי 15 (הכרזה=אם יש או אין עונה 5). ההערכות הן שהם יודיעו לפני מאי 15 ויגרמו לזה להראות כאילו הרייטינג של הפרק הראשון גרם להחלטה הסופית. רק שתדעו שלא מדובר רק בעונה 5 כי מתנהל משא ומתן על שתי עונות נוספות, ולא עונה אחת.

t o b i

New member
נו הבנתי. אני הוספתי..הבנת../images/Emo35.gif כמו

חלום בהקיץ כאילו?

Reutk

Active member
../images/Emo6.giflol

אני לא מאמינה שקראתי את זה באסה

freedom2

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

טוב לפי דעתי: מה שנכון מכל מה שרשום זה - ההצעת נישואין לדבי מהורבאת', בן ומייקל כי כבר היה ספוילר בסגנון, ההצעה של בראין לג'סטין- גם נשמע מוכר אבל איזו הצעה?? (חוצ ממה שרשמת שגם נראה הגיוני...)
ועכשו ללא הגיוני - הרוח של ויק???
נו באמת??מילא נגיד שבראין יתמסטל ויהיו לו הזיות שויק מדבר אליו או משו כזה אבל רוח??. מאיפה המציאו את זה?
לינדזי עם גבר? אוקיי.....DONT THINK SO הקטע עם קנדה באמת מוזר במיוחד הצ'רץ' סטריט, מי שכתב את הספוליר נראה לי שתה קצת לפני....
אה וגם עצם הבריח השבורה של בראין - נו מה זה טלנובלה??

freedom2

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

עצומה לשאוטיימ להמשך עונה 5 של הכי גאים שיש!??!

netaK

New member
המממ תיכף אני אחפש את הפוסטים

טכנית חוץ מספויילר 1 (שאני לא אכתוב אותו כי אין פה
בכותרת....) אנשים ראו את הצילומים של כל השאר

למעלה