פרק 411

רינת4

New member
../images/Emo58.gif פרק 411

אנייודעת! אני יודעת איך תסתיים העונה: תהיה אפוקליפסה ויירד מבול וג'ורג' יצטרך לבחור את מי להכניס לתוך המקלט ואת מי לא ונישאר ככה במתח עד לעונה הבאה. מה אני אגיד.ץ ג'ורג' הזה לא שפוי. לגמרי. הוא קורע אותי. במקום שרות תהיה המוזרה, עכשיו הוא זה שלקח על עצמו את התפקיד. בקשר לשאר הפרק: וואו! א. נייט - אני לא מאמינה שהוא סיפר להם מה הוא עשה באמת. הייתי בטוחה שזה יקרה רק בפרק האחרון של העונה. אני במתח מה יקרה שם. ב. קלייר - סוף סוף היא מתחילה להיוץ מאושרת. אני שמחה בשבילה. ג. דיויד - אני במתח! הוא יילך לזיהוי. האם זה יהיה החוטף שלו או לא? איך דיויד יתמודד? האם זה יקרה הענה או בעונה הבאה? עוד פרק מצויין לבית HBO.

הי, רינת,../images/Emo58.gif 4X11

שוב מגיע יום שלישי, ואנו משיכים להקדים את המאוחר. היושר של נייט מוחלט, כמו של מישקין, הנסיך האידיוט של דוסטוייבסקי. לכן אנחנו אוהבים אותו כל כ (ברנדה ואני), ולכן הוא ייצא ממצבים בלתי אפשריים, כמו זה שהוא נקלע אליו עכשיו, אין לי מושג איך. קלייר מתלכלכת: אני לא זוכר איך קוראים לחבר הנוכחי שלה, אבל זמר הרוק (מה קורה לי עם שמות היום) הוא האהבה האמיתית. היא פישלה. הייתה צריכה להזכיר את המעורבות שלו ביצירה שעשתה. נכון, הוא הגזים לכיוון השני, אבל ההצלחה מתחילה לעלות לה לראש. אף דמות לא נשארת נקייה. בסופו של דבר, אני חושב שהם רק בונים לקלייר שיעור בחיים. הם יחזרו להיות יחד, אם לא בעונה זו, בעונה הבאה. הפתעת השבוע, חיבה ראשונה לאימא של ברנדה. זה עוד לא קרה לי, וגם אוליבייה היה מקסים. יפה לראות את ברנדה ובילי משועשעים מהתסביכים שלהם. כל דמות מגיעה לקיצוניות של טירוף ואז מתנרמלת. הדמויות השפויות של השבוע הן המטורפות של הפרק הבא. ג'ורג' נכנס לקבוצת הסיכון, אימא של ברנדה חוזרת לשפיות. הלהט של ברנדה לילדים יחזיר אלינו את ג'ו? קצת התאכזבתי מהתובענות שלה, טיפה אנוכי, אבל אנושי מאוד. אכן, פרק מצוין.

למעלה