פרק 409

רינת4

New member
../images/Emo58.gif פרק 409

לא הבנתי עד עכשיו של מי התינוק של ארין: האם הוא של ג'ון או לא. הרי היא סיפרה לו שהיא לא בטוחה כי יכול להיות שזה תינוק ש, לא יודעת איך להסביר את זה, "הושתל" אצלה וכל זה. אז אני אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני. אלא אם כן זה ספוילר להמשך ולא הבנתי מכיוון שלא הייתי אמורה להבין. ועוד דבר: ארין בהיריון. לא משנה של מי התינוק. איך, כל פעם שקורה לה משהו, היא לא טיפה מודאגת בקשר להשלכות שאולי יהיו לזה על התינוק? איך ג'ון לא חרד לה? מה? בגלל שהוא שותה את הדבר הזה שהסבתא הביאה לו? שמישהו יסביר לי בבקשה מה הולך שם. אני חייבת לציין שזו עונה קצת יותר משוגעת וטיפה יותר מוזרה מהעונות שעברו. ואגב, נורא שמחתי לתפקיד האורח של "זאן"- בפרק מגניב ביותר, אני חיבת לציין...

רינת4

New member
*תשובתה של varty *

409 הפרק שאהבת שזאן הופיע בו זה פרק שבן כתב. עוד פרק שהוא כתב - Green Eyed Monster גם פרק מהמם! לגבי השאלה על הפרק 409. אני כבר לא זוכרת. אבל הסביישן, התקופה שהם יכולים להכנס להריון היא כמה שנים אחורה (לא זוכרת כמה) ולכן התינוק יכול להיות של גבר אחר לפני שארין הכירה את ג'ון . לגבי אם הוא של ג'ון או לא...תחכי להמשך לגבי השאלה השניה, אולי היא עדיין לא קולטת שהיא בהריון מבחינה נפשית אז היא ממשיכה להתנהג רגיל.... תחכי להמשך. מקווה שעזרתי.

Dark Muse

New member
ארין היא לוחמת...

היא דואגת לתינוק, אבל זה בדם שלה להלחם

למעלה