פרק 401

../images/Emo58.gifפרק 401 ../images/Emo58.gif

קודם כל הבהרה החלטתי להשתמש בשמי האמיתי במקום בjason2 אבל זה עדיין אני. סוף סוף התחילה העונה החדשה בפרק שנראה כפרק שסוגר קצוות ומכין אותנו לקראת העונה החדשה. בתחילת הפרק לורליי חוזרים עייפות מהטיול שלהן באירופה (מכיר את ההרגשה) ומגלות שהכל בערך נשאר אותו הדבר בסטארס הולו. נשאר שבוע עד שרורי מתחילה את הלימודים והן החליטו להמשיך את החופשה ותכננו המון דברים לשבוע הזה. למחרת היום הן מחליטות להסתובב בעיר עדיין עם התרמילים ומגלות שני דברים מדהימים: 1. ליד הדיינר של לוק, טיילור הקים גלידריה חדשה שזה דבר חדש והוא רב עם לוק על זה שהוא החליט לבנות חלון שמשקיף על הדיינר של לוק וזה כבר לא דבר חדש (הריב, לא החלון). 2. הן שכחו לקנות מתנה ללוק שזה יותר היסטרי הן מחליטות למצוא משהו בעיירה. סוקי וג'קסון מצפים לבן, יותר נכון סוקי מצפה לבן בעוד ג'קסון לא רוצה לדעת את מין התינוק. לורליי מחליטה לקנות ריבה בשביל לוק ולמרות מחאותיה של רורי היא נותנת ללוק את הריבה שיודע תוך שניה שהריבה נקנתה בסטארס הולו. בינתיים רורי מסתובבת לבדה ומגלה לתדהמתה שהיא הוכתרה למלכת הגלידה בלי הסכמתה ומבהירה לטיילור שהיא ממש לא רוצה להשתתף בשטות הזאת. טיילור מגיב כמו שטיילור בד"כ מגיב. רורי מגלה שנמאס לה מהשטויות של העיר הקטנה. יותר מאוחר רורי מקבלת מכתב מאוניברסיטת ייל ומגלה שטעתה בתאריך והלימודים מתחילים עוד יומיים ולא עוד שבוע כפי שחשבה. לאחר היסטריה קטנה הן מחליטות להאיץ את קצב ההצטיידות וזה אומר שרורי תלך לארוחת הערב לבדה, דבר שדי מעצבן את אמילי שמחליטה שרורי תישאר אצלה לפחות לכמה שעות במהלכן היא מכריחה אותה לצפות בריקודים סלוניים. לורליי ביינתים מקבלת עזרה מלוק בהעמסת הדברים של רורי. לוק מגלה לה שבמהלך הטיול שלו הוא הציעה נישואין ואפילו התחתן עם ניקול אך הם הבינו שעשו טעות והם מתגרשים עכשיו (לורליי העמידה פנים שהיא מצטערת אבל אנחנו יודעים בדיוק שהיא לא). בסוף הפרק לורליי ורורי צופות ביחד בריקודים סלוניים ומתכוננות ליום הראשון ללימודים.

frikin shin

New member
ראית את הפרק הראשון של העונה?!

הרביעית?! מצטערת שלא קראתי ממש את ההודעה אב בא לי שתהיה לי קצת הפתעה

ayaliar

Well-known member
תגובה לפרק../images/Emo58.gifבערך

אני חושבת שהיה לי משעמם
כל הפרק היו הכנות וכאלה אבל לא היה שום דבר מסעיר במיוחד חוץ מהקטע של לוק אבל את זה ראינו כבר בפרומו אז זה לא היה מפתיע... אולי בגלל שזה פרק ראשון זה רק רקע וקצת סדר אבל באמת שלא קרה שום דבר. אני כבר מתגעגעת לג'ס... נקווה שפרק הבא יהיה יותר מסעיר

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

פרק חמוט... לא מסעיר במיוחד, אבל חמוט. לוק שולט. אלקסיס מהממת עם שיער כהה. לוק וטיילור פשוט... קורעים. אבל טיילור עולה לי על העצבים. איפה הגרזן שלי, איפה?

Drknightress

New member
../images/Emo58.gif

במיוחד הקטע של המריבה של לוק וטיילור, ואז לוק דוחף את היד שלו לתוך הממתקים ומפזר הכל.. ג-ד-ו-ל!

Sweet Misery

New member
בהחלט ענק. ../images/Emo8.gif

ובן - גם אני לא בדיוק יודעת כי בן-דוד שלי סידר לי את זה, וגם לא מדברים פה על תוכנות.

מרוגשתl

New member
רגע אז...../images/Emo58.gif- אני חושבת...../images/Emo4.gif

לא יראו את ג'ס יותר :(
ומה עם דין גם אותו לא יראו?
ולמי שתוהה מי אני אני ליאת
והייתי פה שנה שעברה אבל עקב לחצים לא הזדמן לי להיכנס...
אז היי
שלכם ליאת

Sweet Misery

New member
^^../images/Emo58.gif3. ../images/Emo58.gif4 בהודעה...

תאמיני לי שאת ג'ס עוד יראו, בפרקים שישודרו בארה"ב בפברואר, וגם דין יופיע בפרק הרביעי לעונה.

למעלה