פרק 3X05

Spidi man

New member
אני בידיוק רואה אותו ../images/Emo3.gif

התחלתי לראות בבוקר - ועכשיו אני ממשיך

adii1201

New member
הולי פאקינג שיט../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זה היה פרק מטורף!!!!!!! וכשהוא מלווה בסופות רעמים וברקים המפחידות מוות שיש פה זה בכלל היה מלחיץ!!!!!!!! טוב אז מה היה לנו? קייל ניקול וג'וש יוצאים לאיזו ועידה או וואטאבר שניקול צריכה להגיע אליו והיא מחליטה לקחת איתה את שני הבנים כדי להרחיק אותם קצת מהצרות שלהם. אבל מה? הצרות שלהם נראות מזעריות למדיי לקראת מה שצפוי להם. קייל מפספס את הפנייה הנכונה ומגיע לכביש אחר. בניסיון להחזיר אותם חזרה לאן שהם צריכים הוא כמעט ודורס אישה בהריון (גרטשן) ובהתחמקות שלו מרסק את המכונית בתוך היער. ג'וש צולע וניקול תקועה אבל גרטשן צריכה ללדת כל רגע וקייל נאלץ לעזור לה. הוא מצליח לשדר לג'סי איפה בדיוק הם נמצאים ויחד עם סטיבן הם מזעיקים עזרה שמגיעה בזמן אבל טיפה מאוחר מדיי בשביל ניקול. קייל מיילד את התינוק של גרטשן והיא אומרת לו שהיא תקרא לו על שמו
בינתיים בבית, לורי וג'סי רבות כי ג'סי החוצפנית גונבת ללורי את החולצה
האמת אבל שאני חייבת לציין שג'סי דיי צדקה בטענה שלה על החולצה שלורי לא קנתה אותה אז היא באמת לא שלה
מצד שני, ג'סי לא קנתה את המיטה ולכן לורי יכולה לשבת עליהXD כשקייל כבר חוזר לניקול הוא מוצא אותה מחוסרת הכרה ומדממת אבל הוא לא מצליח להוציא אותה מהמכונית. האמבולנס לוקח אותה לביה"ח שם הרופאים מוסרים לסטיבן (ולקייל שמאזין החטטן הזה
) שהיא עברה את הניתוח אבל המצב שלה לא טוב והאיברים הפנימיים שלה יכולים לקרוס... לורי לחוצה ומוציאה את הלחץ שלה על המכונת שתייה
ג'וש מנסה להתקשר לאנדי אבל הטלפון שלו מת ואז הוא מנסה דרך הטלפון הציבורי אבל נגמר לו הכסף (talk about bad luck!) ובינתיים קייל מנסה למצוא דרך להציל את ניקול... כמובן שהוא קורא את כל האנציקלופדיה לרפואה שהוא מצא ופתאום הוא יודע הכל כפרעליו
אבל הוא עדיין לא מצליח לעזור לניקול. ואז עולה לו בראש שהוא יכול להשתמש בנוזל שהוא וג'סי היו בו כל הזמן הזה. וג'סי הכלבה הזו
מפנה אותו ללאטנוק, אל קאסידי המנוול
והוא הולך
וכמובן שאין לו ברירה אלא להסכים לתנאים של קאסידי ולקבל ממנו את הנוזל בתמורה להשתתפות של קייל בכל הניסויים המדעיים שלהם
אנדי סופסוף חוזרת, וג'וש מאושר לראות אותה! ג'סי ולורי משלימות וג'סי אפילו קונה לה לשתות ועכשיו תורו של קייל להיות המושיע היומי. הוא מזריק את החומר לניקול ומציל אותה
ואז ג'סי מאיימת על קאסידי שהיא תהרוג אותו
ומה שיפה בזה זה שאפילו שהיא בת והיא יותר קטנה ממנו, אין לו שום סיכוי נגדה
היה פרק מעולה
והזונות עוד מבטלים את הסדרה

פרק מאדהים!!!../images/Emo58.gif היו לי דמעות../images/Emo3.gif

בקטע שחשבו שניקול הולכת למות, כ"כ כאב לי על כל המשפחה...
ואז קייל מצא פתרון לזה, אומנם במחיר שת"פ עם לאטנוק, אבל בסדר...
ולא הבנתי מה רע עשתה ג'סי בזה שהיא דירבנה את קייל לגשת ללאטנוק? הרי זה האופציה היחידה שלו להציל את ניקול... למה שהוא לא יקח אותה?!? הוציאו בסוף הפרק את ג'סי כאילו היא הרעה שדחפה את קייל ללאטנוק.

adii1201

New member
../images/Emo58.gif

כי קייל שונא את לאטנוק והיא הגתה את הרעיון שבלאטנוק יש את זה.. ברור שזו הדרך היחידה שלו אבל היה לה מניע נסתר למה היא שלחה אותו לשם

למעלה