פרק 359 במנגה~!

Bakura

New member
../images/Emo58.gif פרק 359 במנגה~!

דאידארה חי D:::! לא להרבה זמן, אבל, אם הוא ימשיך לאכול חימר Oם;;; כנראה אמא של מישהו לא עצרה אותו בזמן XD;; היה נחמד לראות איך דאידארה הצטרף לאקאטסוקי. מה שמאוד ... הפתיע אותי. זה שטובי קרא לדאידארה "אידיוט", אחרי שהוא היה בטוח שהוא מת. אהבתי את ההסבר של דאידארה על "הפיצוץ הוא בעצם האומנות!" הפרק הזה יהיה מקור לבדיחות דאידארה רבות יותר מאי פעם D::~ ... אבל עדין... >> << ... אני רוצה שסאי וסויגטסו יפגשו כבר %^$%@#$%@#%!!!11

benedek22

New member
מה???

איך מפגש כזה מרתק אותך יותר מהקרב המדהים הזה??? דיאדרה הוא פשוט חולה נפש והנה אנחנו לומדים שגם הוא קורבן לעיניו של איטאצ'י והן הסיבה שאולץ להצטרף לאקטסוקי. לפי דעתי הפרק הבא הוא האחרון שבו נראה את דיאדרה

Bakura

New member
גם לפי דעתי, אבל ../images/Emo58.gif

אתה תראה שהמפגש של סאי וסויגטסו יהיה פי אלף יותר טוב. >_>~@#$ ...והוא לא חולה נפש, הוא רק קצת... לא בסדר XD; כמו כל שאר אקאטסוקי XD

Bakura

New member
לא, לא עד שהם ייפגשו, ואז-

או יוכיחו שאני צדקתי ותהיה להם פגישה מושי מהממת, או יעמידו אותי על טעותי ויגרמו לי להיות עצובי. אני סקרנית. XD

lgmtk

New member
אמרתי לכם שיהיה C4!!!!!

זה חומר נפץ P: חחחחח טובי הזה מפגר, אני מת עליו XD ודיידארה מקיא חימר. ooooookkkkaayyyyyy..... דיידארה הצעיר XD טיפש במקצת חח.

o pie

New member
פרק מעניין במיוחד ../images/Emo58.gif

הסוף של דיידארה, 100%. הוכחה ראשונה: הבגד אקאטסוקי שלו נקרע, ותמיד דמות אקאטסוקי שמתה מאבדת קודם את הבגד. הוכחה שנייה: זהו, הוא השתמש במתקפה הכי חזקה שלו. אין לו לאן לעלות מפה ולהביא עוד איזה תכסיס כדי לנצח את סאסקה... כל מה שסאסקה צריך לעשות זה להתחמק איכשהו. ואז נראה את טובי סוף סוף? או שמא הוא יברח?

lgmtk

New member
וואלה נכון איך שכחתי...

אבל הידאן גם ככה בספק.

Bakura

New member
../images/Emo58.gif הידאן

עדיין חי. רק בחתיכות. אם מישהו יבוא ויחבר אותו (כמו שקאקוזו יכל לעשות) אז הוא יהיה בסדר. אני לא חושבת שהוא יחזור, אבל, כי נראה לי שזה היה כזה "הנה שיקאמארו נוקם ומכסח לו את הצורה!@##!@ והוא ירקב בבור המסריח הזה לנצח." ... וחבל, כי הוא היה מגניב, בדרכו הפסיכוטית. >: אבל חמוד כזה.

למעלה