פרק 320

Jason2

New member
../images/Emo58.gif פרק 320 ../images/Emo58.gif

נראה שהכל מתחיל להסתדר בסטארס הולו. לורלי וסוקי מגלות שפראן הזקנה מתה וכעת אין לפונדק שהיא סירבה למכור להן בעלים. דייב מדבר עם אמא של ליין שבסופו של דבר מסכימה שהוא יקח אותה לנשף הסיום. דין מחליט להתחתן עם חברה שלו לינדזי שמסכימה (למורת רוחה של רורי). אמרתי שנראה שהכל מתחיל להסתדר? ובכן לא הכל... רורי עדיין לא מדברת עם ג'ס והוא גם לא משתף אותה במה שעובר עליו. אבא של ג'ס מופיע פתאום ומראה לנו מה אומר הפתגם:"התפוח לא נופל רחוק מהעץ". ג'ס אומר ללוק שהוא לא מסיים את בית הספר ולוק אומר לו שהוא לא יכול להשאר אצלו יותר. הפרק נגמר כשג'ס מחליף כמה משפטים קרירים עם רורי באוטובוס וממשיך לנסוע עם תיק גדול. ביי ביי ג'ס, להתראות בספין-אוף.

ביג סטאף. ../images/Emo58.gif

דווקא נחמד לי שככה מסתיים העניין עם ג'ס. מאוד מאוד נחמד לי. אני לא יודעת למה. אולי אני סדיסטית
המממ...דין מתחתן?! אמ, וואו.

ושוב, אם למישהו מכם יש אייסיקיו

ויכול לשלוח לי את הפרק הזה דרכו אני ממש ממש אודה לכם כי אני לא מוצאת אותו בתוכנה הידועה לשמצה אך המאוד נוחה:) האייסיקיו שלי:66407128

Sweet Misery

New member
בלע! ../images/Emo58.gif

אני רציתי לכתוב על הפרק הזה!
כבר כתבתי על זה בביה"ס והכל. לא משיינה. אני ארחיב אם למישהו בא. זה היה פרק מדהים. אחד מהטובים ביותר, לדעתי. הספקתי לראות אותו 8 פעמים מאז רביעי בבוקר.
רוב אסטס כג'ימי - מדהים. התנועות, ההתנהגות... זה פשוט כל כך ג'ס. ובכלל, כל השחקנים עשו עבודה מדהימה תחת הכתיבה המדהימה גם היא של אמי. הללויה!

Jason2

New member
אני מצטער

אבל אני כל שבוע כותב על הפרק האחרון שהיה. אז תצטרכי להקדים אותי בפעם הבאה.

Sweet Misery

New member
אני יודעת. ../images/Emo3.gif

חשבתי שהיום תהיה הקדמה מספקת. ובלע, לא רוצה פעם הבאה. רוצה ג'ימי!

blue dragonfly

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

ג'ס הלך?
לתמיד??
ולמה זה מפריע לרורי שדין מתחתן?
בבקשה מי שראה את הפרק שירחיב מה קורה בו בדיוק בשבילי

Jason2

New member
למה מפריע לרורי?

דין היה חבר שלה במשך שנתיים ועכשיו היא לא מאושרת כל כך כי המצב בינה לבין ג'ס לא הכי טוב. זה לא אומר שיש לה עדיין משהו לדין אבל באיזשהו מקום יש תחושה שהדלת הזאת נסגרת. זה קורה להרבה.

Sweet Misery

New member
הרחביישן. ../images/Emo11.gif ../images/Emo58.gif

הפרק נפתח יום אחרי המסיבה שהתרחשה בפרק הקודם. לורליי מחכה לרורי, שיוצאת מהבית בו נערכה המסיבה עם התיק שליין השאירה שם. לורליי מתגאה ברורי על שהייתה במסיבה שהתרחשה בה פשיטה משטרתית ושואלת מה עוד קרה. ואז לוק מגיע. הוא מספר לבנות שההורים של קייל - כשהוא לא מכיר לא את ההורים ולא את קייל, שהוא זה שערך את המסיבה - טלפנו אליו והודיעו לו ששני בחורים הלכו מכות והרסו את הבית, והם רוצים שיבוא לדסקס איתם מה לעשות. הוא קולט שג'ס היה מעורב, ונכנס לבית. רורי אומרת ללורליי שדין וג'ס היו אלו שרבו. לורליי שואלת אם זה היה בגללה, עם כל ההרס הוא באשמתה, ואז פוצחת בביצוע מדהים אך קורע מצחוק של "The Wind Beneath My Wings", שמוביל אותנו אל כתוביות הפתיחה. המלון. בגלל השירפה שהתרחשה בו ומנעה מהעובדים להשתמש במטבח, הם הפכו למעין Bed and Breakfast. שניים מהאורחים מחמיאים לסוקי על האוכל ושואלים אם היא מארגנת קורסים לבישול. לורליי מזכירה לסוקי הנלהבת שאין להן מטבח, וסוקי מזמינה אותם הביתה. הן מדברות על הקשר הרעוע של לורליי עם אמילי וריצ'ארד לאחר שבוטלו התחייבותיה לארוחות הערב של יום שישי. הכנסיה. רורי מביאה לליין את התיק שלה והן מדברות על איך שאמא של ליין הגיבה על שיחת הטלפון שליין ביצעה במסיבה, בה ליין גילתה לאמא שלה שהיא במסיבה, שיכורה, מתופפת בלהקה ומאוהבת בדייב. מסתבר שהתגובה לא באה. אמא שלה לא הזכירה את זה אפילו. ליין מבולבלת. היא החליטה, כפיצוי, להתנדב בכנסייה, ללכת לקולג' שאמא שלה רצתה שתלך אליו בהארטפורד, ואמרה לדייב שאין סיכוי שיוכלו ללכת לנשף הסיום ביחד. הדיינר. ג'ס שם לבד, מנסה לתמרן בין אישה שרוצה נקניק חזיר, איש שלא בטוח שמה שהוא קיבל זה מה שהוא הזמין ואיש שיושב בשולחן בלי להזמין כלום. הוא מציע לו לפתוח את התפריט. סיזאר מודיע שאין נקניק חזיר, וג'ס לא מרוצה. הוא חוזר לאיש שלא מזמין כלום, שמחליט להזמין עוד קפה. טיילור נכנס, שר לו שיר שמייח, ומודיע על פתיחת חנות הגזוז החדשה שלו. ג'ס מוזג קפה וצועק על טיילור שיזוז. טיילור לא זז. טיילור הולך, לוק נכנס, ג'ס מקטר לו ולוק מודיע לו שהיה אצל קייל, ושההורים שלו סיפרו לו מה קרה. ג'ס אומר שדין התחיל, לוק לא מקבל את זה . הוא מודיע לו שכל מה שירוויח ילך כדי לשלם להם על הנזק. ג'ס, שוב, לא מרוצה, והולך להביא קפה מהמחסן. האיש שהזמין קפה קם והולך, ולוק שם לב שהוא שכח את הארנק שלו. הוא לוקח אותו ויוצא החוצה, צועק לאיש שהוא שכח את הארנק שלו, אבל האיש כבר לא שם. הוא מסתכל בתןך הארנק וזועף. בית גילמור. לורליי אומרת לרורי שכל החצאיות שלה הן או ארוכות או קצרות מדי לאורך המקובל בעונה. לא משנה. לרורי יש ישיבה של הפרנקלין והיא הולכת להביא את הרשימות שלה מהחדר. לורליי מרימה את הטלפון בהיסוס ומטלפנת לאמילי. אמילי לא נחמדה ומבקשת לדבר עם רורי. לורליי אומרת שאי אפשר, כי היא זו שהתקשרה. שוב, לא משנה. לא הולך טוב. לורליי מנתקת. הטלפון מצלצל. לורליי צועקת לרורי שזה בשבילה והולכת. סוקי ולורליי מדברות על אמילי בעוד הן עוברות ברחוב. הן שמות לב למודעה על הדלת של המאפייה. פראן מתה. הן עצובות, אבל מתחילות לדבר על איך עכשיו, הדראגונפליי פנוי. סוקי מקווה שזה לא היו הן שהרגו אותה עם קארמה. הן גם מכירות בעובדה שהן הולכות לגיהנום, והולכות לקנות פרחים. קימז אנטיקס. ליין מנסה להתחיל בשיחה עם אמא שלה, אבל זו שומרת על קרירות. יש דפיקה בדלת, ליין פותחת. דייב שם. הוא פונה לאמא שלה, אומר לה, בקיצור, שהוא בנאדם טוב, ושהוא ממש רוצה לקחת את ליין לנשף הסיום. מאמא קים מצוטטת משהו. דייב מודה לה ויוצא החוצה, ליין אחריו. אין לו מושג מה היא אמרה, אבל הוא מתכוון לחפש בתנ"ך. חדר במלון. האיש עם הקפה מהדיינר שוכב על המיטה, ספר ביד, טלוויזיה דולקת, משחק עם החוט של הפאלם המוטען שלו. יש דפיקה בדלת והוא פותח. לוק שם. הוא אומר לו ששכח את הארנק שלו בדיינר והאיש אומר שטוב שהוא החזיר אותו, כי הוא אוהב את התמונה שלו ברשיון הנהיגה ושיהיה חבל להחליף אותה. "מה אתה עושה פה, ג'ימי?" שואל לוק. האיש - ג'ימי, עונה שהוא סתם הגיע לפה מקליפורניה. "אז מה אתה עושה פה, ג'ימי?" חוזר לוק. בעוד ג'ימי מתלבט, לוק אומר לו שהוא - ג'ס - לא התגעגע אליו, ואף פעם לא דיבר עליו, כי הוא לוזר. ג'ימי לא מופתע, ואומר ללוק שעברו 17 שנים. לוק מזכיר לו שהפעם האחרונה שהוא ראה אותו היה אחרי שליז ילדה. ג'ימי היה אמור לקנות חיתולים, יצא, ולא חזר. ג'ימי אומר שזמן עבר ושדברים השתנו. לוק אומר לו שהוא מנסה למנוע מג'ס 'להיעלם מפני כדור הארץ', ושאם להגיד את האמת, הוא לא מצליח, והדבר האחרון שהוא צריך הוא 'הופעה מיוחדת' של אבא שלו, שלא נמצל פה משום סיבה מוצדקת. ג'ימי אומר שאין שום תוכנית רשעית מאחורי הביקור שלו. יש לו עבודה וחיים. הוא רק רצה לראות את ג'ס. לוק אומר לו שאם יעשה או יאמר משהו להסית את ג'ס מדרך הישר, ושהוא ידפוק את הראש שלו בקיר. ג'ימי חוזר ואומר שהוא רק רצה לראות את ג'ס. "ראית אותו", אומר לוק. "עכשיו, תסתלק מפה". הוא הולך. רורי ולורליי הולכות ברחוב, יום לאחר מכן. הן לבושות שחורים, בדרך ללוויה של פראן. לורליי מספרת לרורי על ההיסטוריה שלה עם פראן בעוד רורי מסתכלת על ג'ס - שנמצא בדיינר - ממרחק. רורי משקרת שהיא צריכה לקנות ממחטות, ואז הן פוגשות את מיס פטי הבוכיה, שדואגת שהסוף של פראן הוא התחלת הסוף של כולם. לורליי מנסה לנחם אותה ומובילה אותה לכנסייה בעוד רורי הולכת ללוק'ס. היא מסתכלת על ג'ס, שסופר צ'קים. היא באה להיכנס, אבל מסתובבת והולכת. לוק יורד מהדיר ומסתכל עלייה, מבולבל. רורי עוצרת, חוזרת אחורה, אבל נרתעת ושוב מתרחקת. ג'ס רוצה אותה, מניח את הצ'קים, הולך לדלת... אבל עוצר וחוזר לספור צ'קים. פתאום הוא זורק את הצ'קים על הדלפק, יוצא החוצה לחפש את רורי... ואז מסתובב וחוזר לדיינר. הוא שואל את לוק על מה הוא מסתכל ועולה לדירה. המשייך יבוא.

Sweet Misery

New member
המשייך בא. ../images/Emo58.gif

הלוייה של פראן. סוקי, לורליי ורורי יושבות יחד. חברה של פראן עולה להספיד אותה, ובדיוק כשהיא מדברת על המלון, המיקרופון מתנתק. לורליי וסוקי לא יודעות מה זה אומר. הן שמות לב שהאישה הביטה על איש שיושב בשורה הראשונה. סוקי מגלה שהוא עורך הדין שמטפל בנכסיה של פראן. הן רוצות לדבר איתו, אבל הוא כבר מוכן - עם עוד אנשים - להצעיד את ארונה של פראן מסביב לכיכר העיר. לורליי וסוקי עוקבות אחרייהם. רורי יוצאת ונתקלת בדין. הוא רוצה לספר לה משהו ולוקח אותה לצד. הוא מספר לה שהוא הציע ללינדסי - חברה שלו - נישואין, ושהיא הסכימה. רורי לא אומרת כלום ודין מבקש שתגיד משהו. רורי מתחילה לשאול למה ומציעה להם פשוט לצאת קצת, כי זה מוקדם מדי בשביל להתחתן. דין שואל את רורי למה היא לא יכולה פשוט לשמוח בשבילו. הוא אומר לה שהוא מצטער בשבילה אם ג'ס מתייחס אליה רע וכולם שונאים אותו, אבל להיות איתו הייתה בחירה שלה. הוא מאושר, והיא מתעקשת שג'ס לא מתייחס אלייה רע. הוא אומר לה שהוא בסך הכל רצה להודיע לה לפני שזה מתפרסם. הבית של ליין. ליין מתנצלת לאמה על מה שעשתה ואומרת שהיא עולה לחדר שלה, לחשוב על מה שעשתה. דופקים בדלת ומאמא קים עונה. זה דייב. הוא נראה נורא. הוא אומר לה שהוא נשאר ער כל הלילה, קרא את התנ"ך כרך אחרי כרך, ושהוא לא מצא את הציטוט. אין לו מושג מה היא אמרה לו. היא מודיעה לו שהציטוט הוא של שייקספיר ומשבחת אותו על מסירותו. היא מודיעה לו שליין מרותקת, אבל שהיא מסכימה שילכו לטקס הסיום יחדיו, רק שלא יתחתנו. גם ליין וגם דייב מרוצים. הלוייה. סוקי ולורליי מדברות עם עורך הדין בעוד הוא מוביל את הארון. הן מספרות לו מי הן, איפה עבדו ושהן רוצות לקנות את המלון. הוא אומר להן שידברו איתו בהמשך, ושמבחינתו, עם יש להן את הכסף, המלון שלהן. הדיינר. ג'ס מנקה לצלילי "Suffragette City" של דיוויד בואי. ג'ימי נכנס . ג'ס אומר שהם סגורים, ומזהה את ג'ימי כ"איש הקפה הלוזר". פחות או יותר.
הוא אומר, שוב, שהם סגורים. ג'ס מתחיל להגיד משהו, אבל ג'ימי קוטע אותו ומכריז שהוא אבא שלו. ג'ס מבולבל. ג'ימי מנסה לחזור על מה שהוא אמר, וג'ס שואל עם הוא בטוח. ג'ימי אומר שכן. הוא מצטער להפיל את זה עליו, אבל הוא חשב שלוק הזהיר אותו. ג'ס שוב מבולבל. מבוכה. ג'ימי אומר לג'ס שהוא נראה שונה. ג'ס מציע לג'ימי קפה. ג'ימי יושב, ג'ס מוזג לו קפה ויושב יחד איתו. שקט. מוזיקה מתנגנת ברקע. ג'ימי שולח מבט חטוף על ג'ס. ג'ס עושה את אותו הדבר. הם מתחילים לנדנד את ראשם, ביחד, למוזיקה, ואז מזמזמים את אותה השורה. הם קולטים אחד את השני, וג'ימי, מבוהל, אומר שהוא חייב ללכת - קם והולך. ג'ס יושב שם, המום. לורליי ורורי הולכות ברחוב, שוב. לורליי אומרת שלמרות שהיא עצובה בגלל פראן, היא מאושרת שהמלון באמת יצא לפועל. רורי שוב מביטה אל הדיינר. לורליי קוראת לרורי. היא מסתכלת על שמלה בחלון ראווה ואומרת לרורי שהן צריכות לקנות לה שמלה לנשף הסיום. רורי מתעצבנת ואומרת שהיא לא יודעת אם היא בכלל הולכת בגלל מה שקרה במסיבה: הריב, הדבר בחדר השינה של קייל. לורליי גוררת את רורי למכונית ושואלת אותה על זה. רורי מקטרת על זה שג'ס אף פעם לא מדבר איתה ולא מספר לה דברים ושנמאס לה מזה. לורליי מתעקשת לדעת מה קרה בחדר של קייל. רורי מספרת לה מה קרה ומבטיחה שכלום לא קרה. לורליי אומרת שאם ג'ס כועס עלייה כי היא לא שכבה איתו, הוא אידיוט. רורי אומרת שהיא לא יודעת למה הוא כועס, הוא אם הוא בכלל כועס. פשוט נמאס לה לדבר על זה. הן חוזרות הביתה. הדירה של ג'ס ולוק. ג'ס יושב בפינת האוכל כשלוק נכנס, שואל אותו אם הוא רעב. ג'ס אומר שהוא שמע שהוא ביקר את אבא שלו ביום לפניכן. לוק מודה, וג'ס כועס על שלא סיפר לו או הכין אותו. לוק אומר לו שהוא לא מחבב את ג'ימי, וג'ס אומר שזו לא סיבה לא לספר לו שהוא פה. לוק אומר שהוא קיווה שהוא פשוט יסתלק, אבל שוב, ג'ימי עשה את הצעד הלא נכון. ג'ס צועק עליו ושואל מי הוא שיחליט מהו הצעד הלא נכון. לוק אומר לו שהוא זה שמגן עליו באופן קבוע, ומנסה להחדיר לו קצת הגיון בקשר לעתיד. הוא מתלונן שג'ס לא לוקח דברים יותר ברצינות, ושזו הסיבה שהוא בקושי מסיים תיכון. ג'ס אומר לו שהוא לא מסיים. לוק מזכיר לו שהיה להם הסכם, וג'ס אומר לו שישכח מזה, זה כבר נעשה. לוק אומר לו שישאר לגור איתו עוד שנה, שיתפטר מעבודתו ושיחזור על השנה האחרונה שלו. ג'ס מתעקש שהוא לא חוזר לבית הספר, ולוק מודיע לו שהוא חייב לעזוב. בוקר בביתן של לורליי ורורי. לורליי הביאה לרורי אוכל מהדיינר. הן מדברות על האירוסין של דין ולינדסי. לא משהו חשוב. רורי על אוטובוס. אנשים יורדים והאוטובוס מתפנה. היא רואה את ג'ס יושב בספסל האחורי והולכת לכיוונו. היא שואלת אם אפשר לשבת והוא עונה בחיוב. הםוא שואל למה לא לקחה אוטובוס מוקדם יותר, והיא אומרת לו שהשיעור הראשון שלה בוטל. הם מדברים על פראן, ואז הוא אומר לה שהוא לא יכול ללכת לנשף הסיום. הוא לא השיג כרטיסים. רורי מבואסת והוא מצטער. האוטובוס עוצר בתחנה של רורי. היא שואלת אם הוא יתקשר אליה והוא אומר שכן. היא יורדת מהאוטובוס. ג'ס לוקח את התיק שלו - שרורי לא ראתה כי היה על הרצפה - ומחליף ספר. הוא מנסה לקרוא אבל לא מצליח. הוא לוקח נשימה עמוקה. המסך משחיר. הסוף.

blue dragonfly

New member
אויש הדרוש../images/Emo70.gif

לא הספקתי להגיד לך תודה שהרחבת לי...... אממ תודה

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifאוף...../images/Emo4.gif

ככה סתם...ג'ס עוזב איזה באסה... ומה דין מתחתן איתה הם בקושי ומכירים הוא יצא אם רורי שנתיים??? ודווקא עכשיו ג'ס עוזב???כשהם סוף סוף ביחד??? מעצבן...!! שאלה-זה הפרק האחרון לעונה??? בבקשה תגידו שלא!!!

Jason2

New member
כן רוב אסטס היה מעולה

בקטע שהוא וג'ס יושבים, מקשיבים לדיויד בואי ומזמזמים אני פשוט נפלתי מצחוק.

4667

New member
../images/Emo58.gif

שמישהו יסביר לי למה בן אדם בן 19 מתחתן ?

Jason2

New member
כמה סיבות

הריון לא מתוכנן. יש אנשים שמתלהבים, חווים אהבה ראשונה וישר קופצים לחתונה. יש אנשים שאהבה הראשונה עזבה אותם והם מתחתנים עם החברה (או החבר) הראשונה שאחריה. לא צריך לציין שרוב הנישואים האלה מסתיימים אחרי שנה שנתיים.

4667

New member
../images/Emo58.gif

לפי דעתי זה ממש ממש לא קשור למהלך הסדרה. לא ראיתי עדיין את העונה השלישית אבל זה נראה לי תלוש לחלוטין שבחור בן 19 שיש לו חברה חצי עונה עם הריון לא צפוי יתחתן. ממש מוזר.

למעלה