פרק 319

Jason2

New member
../images/Emo58.gif פרק 319 ../images/Emo58.gif

הפרק המדובר! רורי וג'ס, ליין ודיויד מתכוננים למסיבה שבה תנגן הלהקה של ליין בפעם הראשונה. ג'ס נקרא לחדר המנהל שמודיע לו חגיגית שהוא לא מסיים את התיכון והוא חייב להישאר כיתה. ג'ס כמובן שומר זאת לעצמו. בינתיים לורליי נתקלת במקס שוב במהלך ישיבת הצוות של ההורים והמורים או וואטאבר. סוף סוף מקס או יותר נכון השחקן המגלם אותו "סקוט כהן" מגלה את הצד הקומי הקצת מטורף שלו שהכרנו ואהבנו ב"ממלכה העשירית" ומנסה להתחמק מלורליי בכל מחיר. נחזור למסיבה, ליין לא מצליחה להפטר מצ'ו הצעיר ומתחילה לשתות בירות מתוך ייאוש כשהיא שיכורה לגמרי היא מתקשרת לאמא שלה ומתחילה להתוודות על כל מה שהסתירה ממנה: הלהקה, דייב ואפילו הבירות. כאן מתחיל הקטע המדובר ושימו לב בדיוק למה שקרה: רורי עולה לחפש את ג'ס ורואה אותו בחדר השינה, הם מתחילים להתנשק ובשלב מסויים כשג'ס מנסה להתקדם הלאה רורי מפסיקה אותו, הוא מתעצבן וצועק עליה שהוא לא הזמין אותה למעלה והיא באה לבד. רורי אומרת לו שהיא לא מבינה מה היא עשתה ועוזבת את החדר. ג'ס הבין שעבר את הגבול ורץ אחריה כדי להתנצל ואז הוא רואה את דין שמתעצבן עליו ואז ג'ס ודין מראים לנו איך הורסים בית שלם בדקה וחצי. הפרק מסתיים כשהמשטרה באה ומפזרת את כולם. רורי מסתכלת על ג'ס המתרחק וקוראת לו אך הוא ממשיך בדרכו.

Tapuhi

New member
../images/Emo58.gif

בקיצור- התבגרו והפכו כולם לפושעים. לין- בירות, זנות, והקמת להקה (פשע לפי סעף ג.2) רורי- ירדה לזנות. כמו הבורסה! ג'ס- מועף *כמעט* מביצפר, מסרסר (סרסור?) ואז הורס בית. נו, מה חדש? דין- גבה בעוד כמה סנטימים
, והורס בתים מקצועי! למה זה קורה לנו?!?!?!?! לאן התדרדרנו?! איפה טעינו?! אחחח...

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

חתימה קורעת
על הפרק אין לי מה להגיד. קודם רואים, אחרי זה מגיבים. זה היה בשיעור הראשון של "איך לא להיות דפוקים", ולפעמים אני גם פועלת לפי זה. כמה מאגניב מצדי.

blue dragonfly

New member
את קוראת לי דפוקה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

סתם
יש לי הרגשה שלא הבנתי אותך
.......

Sweet Misery

New member
פיירק טוווווווווווווווווב. ../images/Emo58.gif

ועצוב!
*שיעול*דייב, לא דיויד*שיעול*
רק תנו לי לומר שכל מי שחושב שג'ס הוא אידיוט צריך לחכות עד שהוא רואה את הפרק הזה. המותק כואב, דודה!

rockets

New member
אני לא מבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההערכה שלי היא ש - jason היום או מחר פותח הודעה על פרק 320. איך זה ייתכן????????????????? יש לי אינטרנט מהיר,קאזה פועל נון סטופ,24 שעות ביממה, וכבודו (jason) גמר להוריד את הפרק 6 ימים לפני. מהשנייה שהפרק משודר בארה"ב אני מתחיל לחפש בקאזה, אני לא קולט!!!!!!!!! Jason - בבקשה תסביר איך אתה עושה את זה. אגב - פרק בין הטובים,מאוד נהנתי.

למעלה