פרק 2X03

Alias4Ever

New member
../images/Emo58.gif פרק 2X03

OMG OMG OMG
טוב אחלה פרק.... אווה לא מרשה לבריידן לגלוש אז הוא בורח וגולש בסתר ואז הוא משכנע אותה לתת לו להצטרף לנבחרת שוב ומשכנע גם את המאמן שרואה סופסוף כמה טוב הוא ואפילו נותן לו מחמאה... ואז מגיעים הציונים של בריידן (אני ממש לא בעד השיטה הזאתי שהציונים מגיעים בדואר...) והיא כועסת והוא מבטיח לה שאם היא תיתן לו גם לגלוש הוא יתייחס לזה ברצינות..אבל כולנו מכירים את בריידן וכמובן שהוא מזניח את הלימודים והיא כועסת עליו ואיכשהו הכל מסתדר בסוף והוא מבטיח לה שהוא ילמד והסוף....כזה מ-א-מ-ם
אריקה
חוזרת
ובריידן לקח איתה טרמפ אבל הם נסעו לים ולא לבצפר...למה הוא עושה את זה לעצמו
חבל....בכולופן..וואי התגעגתי אליה...אבל איך זה שהיא חוזרת הרי ג'יי אמר שהם החליטו לא להתראות...נראה לי היא באה לעשות בלאגן...אווו לא טוב אוקיי...מונה וג'וני...כל כך הולך להיות שם משו....אווה באה לראות את המקום שלהם ומונה פשוט ישר הבינה שהוא מאוהב בה....כאילו ואיך היא אמרה לו "תסתכל עליי....כל אחד היה רוצה לשכב איתי..ואתה לא...אתה כל כך מאוהב בה"...ואז היא אמרה לו להודות שהוא אוהב את אווה..(אני לא מבינה למה אכפת לה) והוא לא הודה...אין אני אומרת לכם יהיה שם משו וזה נשמע מעניין ביותר
בעיקרון חוץ מהקטעים האלה לא פרק מדהיייייייים באופן מיוחד מדי....

נופר 247

New member
../images/Emo58.gifלא נראה לי ש...

שהיא תישאר להרבה זמן באמת מתוקה...ויפה... אבל אפילו שמו אותה בפתיח בטח היא תיהיה כמה פרקים וזהו..לצערנו

STA1

New member
../images/Emo58.gifפרק נחמד ביותר אבל קלי

נעלמה לי לאנשהו כי בפרק הקודם היא ובריידן השלימו אבל ראיתי בפרומו של הפרק הבא שבין ברייקן ואריקה יהיה משהו..מעניין...כל העניין עם בריידן המשיך והמשיך זה כבר נהיה משעמם..אבל עדיין הסידרה משתפרת..השחקן שמשחק את קמרון ממש גבוה!!וקיי ( ניקי ) ממש נמוכה לידו...חח.. אבל פרק נחמד..

Alias4Ever

New member
../images/Emo58.gif כן גם אני שמתי לב שהוא

ממש ממש ממש ממש גבוה....אני מתחילה לחשוב שהוא חמוד...
אאאהההמממ מהרגע שראיתי את אריקה ואת איך שבריידן הסתכל עליה ישר ידעתי שיהיה ביניהם משו..ואחר כ היא בטוח תעזוב כי הוא אוהב את קלי והוא יצטער..ויהיה שמייייייייייח

מיטל101

New member
יואו...אני מתה לראות את זה...

אני התחלתי להוריד....עוד יומיים אני אגיד לכם מה דעתי... זה נשמע פרק מדהים...

אני מתה לראות ת'פרקים!!

אבל אין לי איך להוריד!! אני עדיין לא ראיתי ת'ראשון של העונה ה-2!! טוב שיש ספויילרים!!

למעלה