פרק 222

אפשר להבין רק באופן חלקי

1. זה לא "מר.פתקים". מי הוא? כנראה איזה מדען מטורף שעובד ב"חברה". 2. זה כן הכלא שאליו הגיעו מייקל, מאהון ובאליק. 3. זה חייב להיות עוד משהו, כי עסקו בזה לפניי בכלל שהם הגיעו לפנמה.

עוד שאלה../images/Emo58.gif

נכון הם אמרו שהם רצו להוביל את מייקל לפנמה? והם השתמשו בטי-באג בשביל זה? אז למה שהם ירצו להוביל אותו לפנמה, אם התכנית עצמה של מייקל הייתה להגיע לפנמה...?? (בשביל כריסטינה רוז..)

shiraz cohen

New member
גם אני תהיתי בקשר לזה...../images/Emo58.gif

מה,במקרה לגמרי סונה הוא בפנמה ומייקל הגיע לשם? מכל המדינות בעולם???
ומתי הם ניסו להוביל אותו לפנמה? את זה אני לא זוכרת.

התכוונתי ש../images/Emo58.gif

הם השתמשו בטי-באג בשביל להוביל את מייקל לפנמה... הם נתנו את הפתק של הדלת האדומה לטי-באג כי הם ידעו שמייקל יבוא לחפש אחרי טי-באג, והם רצו שהוא יבוא לפנמה... אז סבבה הוא בא והכל, אבל הבעיה היא שהוא לא בא לפנמה בגלל שהוא רצה לתפוס את טי-באג, הוא בא כי כריסטינה רוז הייתה שם... אז נכון שהוא נשאר שם במקום ללכת כי הוא רצה לתפוס את טי-באג, אבל עדיין פנמה הייתה בתוכנית שלו... הבנת?

Breakable

New member
אוקיי ../images/Emo221.gif

לפי מה שרואים מיקל הובא ל"כלא הפדרלי של סונה" עכשיו בדקתי.. וSONA זו עיר בפנמה אני לא יודעת איך זה מתקשרת לנשיאה ולעלילה כל כך אבל אני מניחה שנגלה את זה בעונה ה3 ;)

קלרמן ../images/Emo58.gif

לדעתי הוא מת ויערערו על המשפט של שרה ובגלל שהוא לא יוכל להעיד שוב שרה תסתבך! נסו לחשוב על זה- הוא היה העד היחידי שהציל את המשפט שלה אם הוא מת אין לה אף ראייה ועושה רושם שהערעור ייסתבך

SonatArcticA

New member
../images/Emo58.gif

בטח שיש ראיות, הוא נכנס לשם עם עדות ותיק מלא בראיות. וזה לא משנה, כי שרה בפנמה עכשיו, ואין שם מדיניות הסגרה לארה"ב, זתאמרת ששרה לא חוזרת לכלא.

המשפט של שרה סגור.

אם קלרמן באמת מת. אז בסך הכל הנבואה שלו התגשה וזה מראה שהוא צדק. במהלך המשפט הוא אמר שמה שהוא מספר כנראה יביא למותו, לא עובר שבוע והוא מת. אף אחד לא יערער על אמינות הסיפור שלו. וכמו SonatArcticA אמר יש ראיות מוצקות.

משהו מיותר ../images/Emo58.gif

למה "איש הפתקים" לא דיבר עד עכשיו ואז פתאום הוא ענה לבחור ההוא בסונה? זה כ"כ מיותר.... זה לא נתן שום דבר, סתם היה מטופש לדעתי. בפרקים שראינו אותו הוא רק כותב על פתקים, בפרק הזה הוא שוב עם הפתקים ואז כשקים רצה לצאת מהרכב הוא תפס לו את הזרוע מבלי לדבר ואח"כ הוא מוציא איזה משפט. נו באמת...... למה זה היה נחוץ? ל"מסתורין"? ממש התאכזבתי מהקטע הזה. מילא הייתה לו סיבה, משהו.. אבל כלום. סתם לא מתחשק לו לבזבז מילים על סתם אנשים? התבאסתי על השטות הזו

J u s t M e 1 8

New member
../images/Emo58.gif תשובה

הוא כתב על פתקים מחשש להאזנות. בגלל זה במכונית הוא כותב על פתקים ... אבל שהוא דיבר עם קים לפני כמה פרקים הוא לקח אותו בסירה לאמצע הים... כי שם אין חשש להאזנות (כך גם הוא הדגיש בתחילת הסצנה) וגם בפרק האחרון כשהאיש ההוא ניגש אליו קודם כל הוא אומר לו שהוא מאמין שזה מקום שאפשר לדבר בו, ורק אחרי שהוא מניד את ראשו הם מדברים.

J u s t M e 1 8

New member
../images/Emo58.gif סיכום והשערות

אוקיי הפרק האחרון היה נחמד... כמובן שאין מה להשוות לעונה הראשונה. בניגוד למה שרבים מפה חושבים אני מאמינה שקלרמן מת... נאמרו רמזים לכך מההתחלה. במשפט של שרה שהוא עלה להעיד הוא אמר שהוא יודע שהעדות שלו תביא למותו... יותר מזה שהוא בטוח בכך. גם הדברים שהוא אמר לשוטרים במכונית ובכללי כל התפנית שחלה בו לאחרונה. יכולים להוציא אותו בחיים, אבל אני חושבת שליוצרים אין טעם בכך. ואני חושבת שזה רק יהרוס אם הם יעשו, כי הוא מיצה את הדמות וסצנת הסיום שלו הייתה הסצנה הכי יפה בפרק.. אז חבל להרוס. לגבי האיש הקירח... אני חושבת שבהתחלה המטרה הייתה להרוג אותם.. וחלה תפנית מצידם, והם החליטו לנצל את סקופילד למטרה מסוימת שנמצאת בפנמה... אולי לשחחר אסיר שלהם שנכלא בפנמה... או מטרה אחרת שהם צריכים אותו אליה. משהו שקצת מטריד אותי זה שרה... אחרי שכלאו את מייקל, ולינקולין בא לחפש אותה רואים אותה הולכת ואחריה מראים אנשים חשודים שעוקבים אחריה...מעין שומרים... מה שמזכיר את האנשים שעקבו אחרי טי באג שהסתבר לנו ששימש כפיתיון... מה שמרמז שגם שרה שימשה כפיתיון? שהיא גם רעה?... כי אם חושבים על זה איך קים ידע איפה למצוא את האחים? אם הפכו אותה לרעה אני נורא אתאכזב! אגב כן זה באליק ששוכב שם... תפתחו את העינים אנשים. השילוב של מהון ומייקל בהחלט מענין יש לציין. אני מקווה שהעונה השלישית לא תהרוס את השם הטוב של הסידרה... ואני סומכת על היוצרים שיש להם ראש מספיק יצירתי כדי לא להפוך אותה למסטיק, או למשהו צפוי מידי. כך או כך אין לי ספק שאני אמשיך לעקוב אחרי הסדרה הגאונית הזו =]

victoria777

New member
../images/Emo58.gifראיתי קצת באיחור

בסך הכל פרק טוב.נשארו כמה קצוות פתוחים שאולי יאפשרו למרוח את העלילה לעונה נוספת בצורה מעניינת. אהבתי איך שמייקל הפליל את מהון והיו לו רעיונות טובים אבל בסוף כשהמשטרה רדפו אחריו ואחרי שרה,הוא עשה משהו טיפשי לדעתי.מילא שהוא אמר שהוא ירה בביל קים אבל למה לגרום לשוטרים להאמין ששרה היא בת ערובה שלו?נראה כאילו הוא רוצה להכנס לכלא ולצאת ממנו כל החיים. שמחתי שטי באג נתפס.הבעיה היא שאם כולם הגיעו לאותו הכלא,כנראה במהלך העונה ה-3 הוא יצא משם עוד פעם.

carpo

New member
בקשר לשרה

הוא עשה כאילו היא בת ערובה שלו כדי שלא יחשבו שהיא שיתפה איתו פעולה, כך ברור שהיא לא חלק מהרצח

למעלה