פרק 212

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif פרק 212 ../images/Emo58.gif

טוב הפרק לא משהו... לא היו קטעי לוגן ורוניקה בכלל... חוץ מהקטע בבית קפה שהיה חביב, אבל לא יותר מזה. כמה התפתחויות מעניינות... וויביל רצח את קרלי מורן??
האמת יכול להיות שוויביל רק הרביץ לקרלי, אבל מישהו אחר סיים את העבודה בשבילו. כל האופנוענים פועלים מאחורי הגב של וויביל? ראש העיר אחראי לתאונה?? לפי ג'יה - הוא הזהיר אותה לא לחזור לאוטובוס... ומה הקטע עם אבא של ג'קי? ואיך הוא קשור למורה שנרצחה? יכול להיות שזה היה מכוון אליה? וראו את אבא של ג'קי מגיע עצבני לדבר עם וודי (ראש העיר) לפני שהם חזרו לאוטובוס. יותר מדי סיבוכים בפרק אחד... מסכן וויביל, עכשיו הוא צריך להגיע באוטובוס לבי"ס...
טוב אני חייבת לציין שהקטע עם ג'קי והמסיבה היה די צפוי, כבר למדתי לזהות את החשיבה של רוב תומס. אחרי פרק 211 הבעות הפנים של ורוניקה הפכו להיות די ברורות, וגם הכוונה מאחוריהן (אה כן והעובדה שהראו את הסלקטור הענק בפריבייסלי, אז היה ברור שורוניקה תעבוד איתו בפרק). כן, ואני חייבת לציין שה WEGGIE של דיק היה ממש מצחיק!
בכל מקרה, התקווה שלי לקצת LV בקרוב נמוגה...

inbalinbal1

New member
הפרק היה מצויין ספויילר 212

מהרגע שהיא ניגשה אליהם בתחילת הפרק ידעתי שהיא תעזור להם בסוף הפרק חלף כל כך מהר שהרגשתי כמו הילד מהפרסומת המעצבנת לחטיף הזה מה נגמר למה נגמר אמאאאאאא בכל אופן אני חושבת שהפרק היה מצויין ואני חייבת לציין שאני ידעתי מהתחלה שהבוגד זה לא בוטסי ולא הקטור כי שניהם הופיעו בעונה שעברה היה לי ברור שזה מישהו שלא התמקדו בו בעונה שעברה ואיך שטאמפר אמר לוויבל שבוטסי והקטור נשארו על הגשר לבד עם פליקס ידעתי שהוא משקר עכשיו וויבל צריך להרוג את טאמפר הזבל הזה רק בגלל שהוא הרג את אחת הדמויות הכי משעשעות בסדרה

מה? אני בכלל הבנתי ../images/Emo58.gif212

שכל האופנוענים (חוץ מוויביל) עובדים בשביל הפיטצפטריקס חחחח איזה מעפן פטריק פיטצפטריק

snoop cat

New member
../images/Emo58.gif 212 רוב הסיכויים שזה לא

טאמפר, כי לא יכול להיות שתעלומת הרצח תפתר כ"כ מוקדם בעונה, הם בטוח ימשכו את זה עד הפרקים האחרונים (ואני מניחה שתעלומת האוטובוס תמשך עד הפרק האחרון..), ככה שבכלל לא בטוח שזה הוא. אלא אם כן רוב עושה פה הפוך על הפוך ואז כבר אי אפשר לדעת. אבל נראה לי שעליתי על משהו לגבי תעלומת האוטובוס. אם הם שמו את העכברוש כדי שיסריח ויבריח את התלמידים מהאוטובוס (מי שיכול) לא ממש היה להם אכפת מי מהתלמידים יינצל, הם בנו על זה שבטח רוב העשירים יינצלו. מי שהיה מוכרח להשאר באוטובוס בכל מקרה זו המורה...

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gif אני חושבת שזה כן

טאמפר אבל עדיין לא ברור להמ רצו להפליל את לוגאן ואיך הרופא קשור? אז התעלומה עדיין לא נפתרה.. וגם אני חושבת שזו המורה-אולי היא עלתה על משהו שהם לא רצו שהיא תפרסם(הרי מורה לעיתונאות).. איכשהו נראה לי ששתי התעלומות יתחברו ביניהן בהמשך אבל נחיה ונראה.

M r s J o n e s

New member
פרק 212../images/Emo58.gif.

היה פרק טוב ומלא התפתחויות.סופסוף יש התקדמות עם ההתרסקות של האוטובוס והרצח של פליקס. ויביל היה כזה מסכן
טאמפר כזה מניאק וכל שאר האופנוענים. ג'קי יצאה
! ידעתי שהשוטר-סלקטור יחזור,לא סתם ציינו את העובדה שהוא סלקטור באותו מועדון. יש לי הרגשה שהבחור ששר VERONICA במסעדה עוד יחזור,הוא היה חמוד לאללה. לפי קית',ורוניקה לא הייתה היעד(או לא רק) אז מעניין מי זה כן היה?מי כבר היה על האוטובוס שרצו להרוג אותו?אולי המורה לעיתונאות עלתה על משהו? אני כ"כ אוהבת את הקטעים של ורוניקה וואלאס,הם מקסימים ביחד והשיתוף פעולה ביניהם פשוט אדיר
. פרק טוב בסה"כ.

buffgirl

New member
היה פק מצויין! ../images/Emo58.gif 212

ואני חייבת להודות שלראות אותו בתוספת של עוגיות שוקולד צ'יפס הכי טעימות בעולם וכוס חלב חם זה מושלם. עכשיו רק צריך את החבר
בכל מקרה, פרק ענק. זה די היה ברור שג'קי הולכת לעזור להם, אבל פרק ממש טוב. מאוד נהניתי לראות והעונה השנייה בהחלט לא נופלת מהראשונה. אבל.. מרוב ריבוי תעלומות כבר אי אפשר לדעת מה קורה. בעונה שעברה היתה את העלילה של מי הרג את לילי ומי אנס את ורוניקה. עכשיו יש יותר מידי. ובכל זאת נהניתי. היה פרק טוב ונורא כיף לראות את וואלס, הוא בהחלט היה חסר.

irene17

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif212

ממש ממש נהניתי מהפרק! הם פתחו פה הרבה שאלות אז יהיה מעניין לראות איך הכל מתפתח. ויביל! איזה מסכן! היה לי כ"כ קשה להסתכל כשהם הרביצו לו! ולוגן קצת עיצבן אותי בסצינה במלון, ויביל כולו משתגע ממה קורה שם ולוגן שעומד להכנס לכלא יושב לו ומשחק משחקי מחשב כאילו כלום. באמת כבר לא איכפת לו מעצמו. אבל איזה כיף שהשניים האלה עובדים ביחד? והסצינה עם ורוניקה, ממש טובה. איך שהיא ירדה עליהם שהם פתאום "חברים". ואני דווקא אוהבת את ג'קי, אני מעדיפה אותה כשהיא בחבורה של ורוניקה וואלס מאשר כשהיא נגדם. בכלל כל הפרק הזה הזכיר לי את האווירה של העונה הראשונה, כשורוניקה וואלס עובדים ביחד, לוגן וויביל עם הבעיות שלהם, קית' עם החקירות שלו, והעובדה שאין דאנקן מאוד עזרה. כי עם כל הכבוד לדאנקן, בעונה שעברה לא הייתה לו השפעה מי יודע מה על הסידרה או שלפחות לא הראו אותו כל כך הרבה. מה שכן אני עדיין לא אוהבת את כל הגוון צבעים שיש לסידרה העונה. אבל סוף סוף היה שימוש בפלאשבקים, מה שגם תרם להרגשה של העונה שעברה. חבל לי גם שהם ביזבזו פרק בחוזה של קייל בשביל סצינה קטנה לביבר! נראה לי רוב ת'ומס שכח לגמרי שהוא הפך אותו לראשי בסידרה, מה נסגר?! ודיק! הוא התגלית של העונה הזאת בשבילי, מראים אותו בסצינות קטנות פה ושם אבל אי אפשר לשכוח את הסצינות שלו. תמיד הוא יביא איזו שורה קורעת או איזה פרצוף מצחיק, תודה לאל (או לרוב ת'ומס) על דיק! ועל ראיין כי הוא מעולה. ובקשר לכל עניין האוטובוס, אני חושבת שאפשר לחשוד לא רק בוודי, מה עם דיק הגדול, לפי מה שזכור לי הוא היה זה שאירגן לדיק את הלימוזינה. וכפי שאנחנו מכירים את רוב ת'ומס לא נראה לי שהאשם פה זה טרנס או וודי כי אנחנו רק במחצית העונה וכבר חושדים בהם, כמו שהיה עם דאנקן בעונה שעברה. האשם יהיה מישהו מפתיע.

Bunnys BaNaNa

New member
פרק לגמריי מעולההה!!!!!../images/Emo47.gif

דווקא הפרק היה נראה לי ארוך, וזה היה כיף!!! אני שונאת שנגמר לי מהר! די די פשוט פרק מצויין!!!!!!!!!!

Bunnys BaNaNa

New member
מישהו שם לב?../images/Emo58.gif

לקעקוע החדש של כפרע?
פרנסיס כפרע/ה
אממ אני חושבת שהוא חדש
זה ענק...וזה על הצוואר...זה חדש!

inbalinbal1

New member
ספויילר 211 ו-212

הוא עשה את זה בסוף 211 כאשר המקעקע מראה לו תמונה שהוא היה אמור לקעקע על פליקס ואז וויבל מגלה שפליקס יצא עם מולי פיצפטריק

Bunnys BaNaNa

New member
אויש וואלה../images/Emo6.gif

אני יודעת מדי ב-היי היום אני כבר לא זוכרת

inbalinbal1

New member
ספויילר 212

ראיתי את הפרק שוב ומה שטאמפר אומר לוויבל זה שהוא כמעט הרג את קרלי וויבל פשוט הרביץ לו לא הרג אותו מישהו אחר סיים את העבודה

למעלה