../images/Emo58.gif פרק 212 ../images/Emo58.gif
טוב הפרק לא משהו... לא היו קטעי לוגן ורוניקה בכלל... חוץ מהקטע בבית קפה שהיה חביב, אבל לא יותר מזה. כמה התפתחויות מעניינות... וויביל רצח את קרלי מורן??
האמת יכול להיות שוויביל רק הרביץ לקרלי, אבל מישהו אחר סיים את העבודה בשבילו. כל האופנוענים פועלים מאחורי הגב של וויביל? ראש העיר אחראי לתאונה?? לפי ג'יה - הוא הזהיר אותה לא לחזור לאוטובוס... ומה הקטע עם אבא של ג'קי? ואיך הוא קשור למורה שנרצחה? יכול להיות שזה היה מכוון אליה? וראו את אבא של ג'קי מגיע עצבני לדבר עם וודי (ראש העיר) לפני שהם חזרו לאוטובוס. יותר מדי סיבוכים בפרק אחד... מסכן וויביל, עכשיו הוא צריך להגיע באוטובוס לבי"ס...
טוב אני חייבת לציין שהקטע עם ג'קי והמסיבה היה די צפוי, כבר למדתי לזהות את החשיבה של רוב תומס. אחרי פרק 211 הבעות הפנים של ורוניקה הפכו להיות די ברורות, וגם הכוונה מאחוריהן (אה כן והעובדה שהראו את הסלקטור הענק בפריבייסלי, אז היה ברור שורוניקה תעבוד איתו בפרק). כן, ואני חייבת לציין שה WEGGIE של דיק היה ממש מצחיק!
בכל מקרה, התקווה שלי לקצת LV בקרוב נמוגה...
טוב הפרק לא משהו... לא היו קטעי לוגן ורוניקה בכלל... חוץ מהקטע בבית קפה שהיה חביב, אבל לא יותר מזה. כמה התפתחויות מעניינות... וויביל רצח את קרלי מורן??