פרק 21

שמעתי ../images/Emo58.gif שהחליפו בין השידורים של הפרק הקודם והפרק הזה, והורידו סצינות בהתאם. (רצו שהפרק של גאגא יחשב ברייטינג של חודש מאי, משהו כזה.) אז כנראה שזה מה שגרם לבלבול ובאמת יש פה חור. חבל שהם התעסקו עם זה, כי הם סתם בילבלו אותנו ובילגנו את העלילה.

Confide In Omer

New member
../images/Emo58.gif

פרק ממש טוב! ממש נהניתי. יותר מעלילה, פחות מהשירים.
השיר של קווין היה מעולה, הגיע הזמן שיתנו לה קצת זמן מסך, שלא לדבר על איזו הזדמנות לשיר. כשסו חיכתה לוויל במסעדה והוא לא הגיע - זה היה ממש עצוב!
שלא לדבר על רייצ'ל רצה לג'סי רק כדי לגלות שעשו לה אמבוש.. מקווה שהם יקרעו לווקאל אנדרנלין את הצורה בפרק הבא!!

neurotica

New member
שאלה קטנה ../images/Emo58.gif

מה ג'סי והבחורה מווקל אנדרנלין אומרים בסוף הפרק? אחרי Give Up The Funk.. אני מניחה שאני יכולה למצוא את זה בעצמי, אבל העלצנות...

../images/Emo58.gif תשובה

Jesse: They did a funk number. We've never been able to pull off a funk number. Vocal Adrenaline Girl: Well, that's because we're soulless automatons. Jesse: I'm so depressed.​
ובעברית אם תרצי : ג'סי : הם עשו שיר פאנק
, אנחנו מעולם לא הצלחנו לעשות את זה. הבחורה: וול,זה בגלל שאנחנו רובוטים חסרי נשמה . ג'סי : אני בדיכאון!

neurotica

New member
חה, מעולה!

automatons היתה המילה שלא הצלחתי לפענח מהדיבור שלה
תודה !

sweet shir

New member
|ספ

פרק ממש חמוד:) חח אני אוהבת את כל הפרקים של גלי, צריך לעבוד ממש קשה בשביל שאני לא אוהב פרק.. מה אני אעשה אחרי שבוע הבא.
בכל מקרה. קווין שרה פשוט גרוע חחח כל ההופעה שלה הייתה מביכה בטירוף. באופן כללי השירים פחות קסמו לי. אבל היה קאמבק של מלא דמויות, אז אני שמחהD: רק לא אמה שאני מתגעגעת אליה בטירוף. ): סו ו-וויל היה קטע אדיר! חח וויל יצא מלך. אבל זה היה ברור שבסוף הוא יתחרט ויהיה קטע מושי.
הקטע שזרקו על רייצ'ל ביצים היה ממש אאוץ'. מסכנה :/ חח וחשבתי על זה שאיזה באסה לקאסט חח כל הזמן זורקים עליהם מאכלים אחרים.XD

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק מעולה! אהבתי את השירים, במיוחד את השיר האחרון ואת הביצוע של פין, פאק ומרסדס. הקטע של סו מחכה במסעדה עם האימונית והשרשרת פנינים היה קורע
זה היה כל כך עצוב לראות את רייצ'ל רצה לג'סי ואז כולם זורקים עליה ביצים.

sivan3004

New member
../images/Emo58.gif

הרג אותי שבריטני שמה את החולצה של המעודדות הפוך חחחחחחחחחחחח וכמות הפרסים של סו! וואו! ומסכנה רייצ'ל עם הביצים איך ריחמתי עליה חחח למרות שג'סי היה שם ממש ממש חתיך והשיר של פין ופאק הרג אותי
וסו עם השרשרת
פרק חמוד סה"כ:)

sukrazit

New member
../images/Emo58.gif כבר היו פרקים יותר טובים.

לא ממש התלהבתי, הבחירה של השירים לא הייתה משהו בכלל.. והסוף היה קצת דפוק.. הדבר היחידי שאהבתי זה את הביצוע של וויל..וכל הקטע של וויל- סו שהיה קורע :]

למעלה