פרק 21

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo58.gif

אכזבה .. היה פרק ממש מאכזב :S ציפיתי ליותר XD הקטע עם ג'סי ורייצ'ל היה עצוב במיוחד בחלק שזרקו עליה ביצים השיר של פין ופאק בחנות של טרי הרג אותי XD השיא של הפרק לדעתי היה עם סו וווילXD היה כל כך מצחיק XD אמממ זהו בעיקרון התאכזבתי XD היה פרק רגיל כזה [ חוץ מהקטע עם וויל וסו ] :/

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אופסי

יצאתי טיפשה XD הייתי בטוחה שזה הפרק האחרון לעונה XD אבל עדיין היה פרק מאכזב P:

../images/Emo58.gif

הקטע של וויל וסו חנק אותי מצחוק. אין דברים כאלה
והשיר של פין ופאק בחנות של טרי היה מעולה !!!! חוץ מזה פרק יחסית מעפן (בריטני לא דיברה או שזו רק אני ?!?). והריקוד של קווין עם כל הבנות בהריון היה הזוי (טוב שנזכרו אגב לשים לה כרית הריון!)

nk29

New member
לפי החישובים היא בחודש חמישי - אז הבטן יוצאת

לפני זה לא היתה סיבה להוסיף את הכרית הריון. הבטן מתחילה לתפוח כאמור רק בחודש 4-5 . עד אז העובר קטן מדי בשביל למתוח את העור של הבטן, ולא ממלא את כל הרחם. (טראומה ממגמת ביולוגיה בתיכון... לא משתחררים מזה..) ובלי קשר דיאנה אגרון (קווין) לדעתי היא הכי יפה שם. בקשר לפרק 21 - ברור שלא יעשו פרק "וואו!" כדי שהאפקט הזה יישמר לשבוע הבא - לסופעונה. השיר של וויל לסו - היה מצחיק. נקרעתי מצחוק לראות את הבית של סו - ושהיא מחבקת פסל זכיה במקום דובי.. כשהיא הגיעה לדייט - חגיגית, עם טרנינג ושרשרת פנינים.. קורע מצחוק. השירים היו בסדר.. יותר מזה היה מעניין לראות את העלילה מתקדמת לכיוון הסופעונה.

psycho girl297

New member
לפי הספויילרים שאני קראתי.....

קווין אמורה ללדת בפרק הבא, הפרק האחרון.

אני יודעת ששמו לה

אבל מלא פרקים היא הייתה בלי , לדעתי לא ראיתי אותה עם כרית מהפרק של מדונה

shaharory

New member
../images/Emo58.gif

הפרק לא היה מיוחד בשום צורה, למה אפשר לצפות מהפרק הלפני אחרון. אבל הוא היה כיפי לדעתי, יותר מהממוצע. יש מצב שזה בגלל שאני הכרתי כבר את השיר good vibrations והתפקעתי מצחוק שפין ופאק שרו אותו.. חוץ מזה, השיר בשיטס & ת'ינגס היה ממש מגניב ומרענן גם איך שצילמו את זה וגם השילוב אנשים ששרו. ג'סי עצבן אותי קצת אבל זה היה די צפוי.. אבל מה זה היה המבט הזה בינו לרייצ'ל? רמז, זה בטוח וכמו שציינו פה כבר, גאני חשבתי שהמראה ה"חגיגי" של סו היה קורע
האמת שחשבתי שהיא עומדת להחזיר לו, לא ציפיתי שהיא באמת תיפגע.. ומה זה החרטא הזה עם הקול של קורט בהתחלה של השיר סיום?

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

השרשרת פנינים של סו ממש קרעה אותי מצחוק.XDD

MTS17

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo55.gif

ממש אהבתי את השירים הפרק (ובאופן מתיע כי לא חשבתי את עצמי כחובבת פאנק
) השיר האהוב עליי היה בחנות (שדיי זמיזמתי אותו כול היום ושיגתי את כולם) והשיר של קיוון
דיאנה כל כך מדהימה וצריך לתת הרבה יותר סולואים! ומאוד אהבתי את החברות שלה עם מרסדס "because us sisters gat to stick together"" ממש ריחמתי על ריצ'ייל במגרש חנייה עם הביצים על הראש |ביצה| וג'סי (
) מתקרב אליה ואומר אהבתי אותך
גם אהבתי את העלילה של ויל וסו "לא פעם חלמתי להתעורר עם ראשו של ויל שוסטר על הכרית שלידי רק שהפעם הוא מחובר לשאר הגוף שלו
" (סליחה על התרגום החופשי העילג
פשוט זה היה משפט גאוני |כתר) וסו חגיגית-חליפה עם פנינים
אני רוצה לראות את כל המלתחה של סו איך יש לה טרניג לכול דבר! צפוי שלא היה פרק "וואו!" כי פרק הבא סיום עונה ומכנים אותנו נפשית שאם לא נואהב אותו לפחות הוא יותר טוב מהפרק שעבר...

Confide In Omer

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

מסכים לגבי דיאנה, כל כך שמחתי שסוף סוף היא קיבלה סולו! הגיע הזמן באמת..

נוש14

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד. ג'יין לינץ' פשוט גאונית. אין על סו סילבסטר. היא קורעת. לא ראיתי את השרשרת פנינים שלה בדייט, פשוט צחקתי על זה שהיא לבשה טרינינג. חבל... אבל זה באמת גאוני שהיא לבשה טרינינג עם שרשרת פנינים. אהבתי גם את הבית שלה עם כל הגביעים וזה שהיא חיבקה גביע במיטה חחח. אני ממש ממש אוהבת את קווין. אהבתי גם את הנאמבר שלה, הוא היה מגניב לדעתי וגם הקטע איתה ועם מרסדס. הזריקת ביצים על רייצ'ל הייתה ממש עצובה... איך שהיא רצה אל ג'סי ואז כולם התנפלו עליה. באמת חשבתי שהוא הולך לא לזרוק עליה את הביצה בסופו של דבר אבל הוא אכזב אותי. מה שכן, הוא שווה
אני ממש מקווה שהם עוד יחזרו זה לזו כי הם זוג יפה ממש. הקטע בסוף הפרק (עם הקול הנמוך והמפחיד שיצא לכריס קולפר) לא היה ברור. כאילו, זרקתם ביצים על רייצ'ל אז אנחנו נראה לכם מה זה ונבצע מולכם נאמבר פאנק. יא רייט. ועוד שג'סי אמר בבהלה "הם עשו פאנק נאמבר, מעולם לא הצלחנו לעשות פאנק נאמבר". פחח קיצר היה נחמד. מצפה לפרק הבא

../images/Emo58.gif היה פרק טוב!- בעיקר מצחיק. עלילת ג'סי חוזר לווקל אנדרנלין הייתה קצת מוזרה, מה גרם לו לחזור לשם? למה הוא עזב את רייצ'ל פתאום? לפני רגע שמענו אותו אומר שהוא אף מחבב אותה. ../images/Emo12.gif זה נראה כאילו יש כמה חורים שלא הסבירו לנו.. O-M-G כשווקל אנדרנלין זרקו ביצים על רייצ'ל רציתי להרוג אותם ולשחוט את ג'סי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זבלים! בהתחלה חשבתי "וואי זה בטח שוב חלום הזוי" - וזה היה אמיתי!../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif ממש רציתי שהגלי שלנו ילך לפוצץ להם ת'צורה. (ובסוף הם עוד מצ'פרים אותם בהופעה פרטית?!) הקטעים עם וויל וסו היו הזויים ומצחיקים ../images/Emo6.gif סוףסוף וויל שיחק קצת מלוכלך... חבל שבסוף הוא חזר להיות הבחור הטוב וסו חזרה להתעלל בו. סוףסוף טרי וויל התגרשו. והיא נדלקת על פין?../images/Emo12.gif קטעים מצחיקים: - וויל בהתחלה לוקח את הגביע של סו וזורק אותו - You dropped your trophy, sue ../images/Emo6.gif - סו ביומן: now I picture it attached to the rest of his body - סו מחכה במסעדה (טריינינג ופנינים- שמתי לב מהתגובות שלכם../images/Emo6.gif) - כל המעודדות משתגעות ../images/Emo6.gif - הבית של סו מלא פרסים - I thought Jews were supposed to be smart. הם כן../images/Emo11.gif שירים: חשבתי שהשיר This is a man's world לא ממש התאים לקול של קווין - אין לה קול מספיק מחוספס או עוצמתי לשיר הזה (במיוחד שאתמול נתקלתי בביצוע הזה. אל תחשבו שאני מעריץ של כריסטינה חח) גם משאר השירים לא התלהבתי. ושוב: אין רייצ'ל ../images/Emo10.gif לגבי השיר האחרון, היה מצחיק איך קווין יכולה לקפץ ולרקוד חופשי כשיש לה בטן כזאת. קצת לא אמין חח גם כל הריקוד של ההריוניות היה הזוי. שבוע הבא פרק אחרון! נקווה שהוא יהיה טוב.

שאלה ../images/Emo58.gif

ראיתי ששאלו את זה גם לפניי פה- למה ג'סי פתאום עזב לווקאל אדרנלין ומסתבר שגם שונא את רייצ'ל? הרי אחרי כל עניין הג'סי/פין/פאק בקליפ run joey run וכשהוא חזר מהחופשה ההיא היה נראה שהוא סלח לה. אז בעצם הוא לא סלח לה וזאת הנקמה שלו על זה? או שהוא סלח לה וקרה פתאום משהו אחרי זה (שאולי שכחתי ממנו) שגרם לו לכעוס עליה? הוא אמר משהו על זה שלא באמת קיבלו אותו לקבוצה, אבל לא הגיוני שהוא יכעס על רייצ'ל בגלל זה.... תודה למי שיענה!

תשובה../images/Emo58.gif

העניין הוא שהוא לא באמת עזב את ווקאל אנדרנלין. הוא התחיל עם רייצל בשביל אמא שלה ,לא הייתה לו שום כוונה להתאהב בה והוא לא היה מאוהב בה . הוא סתם למד לחבב אותה. אבל הוא לא נטש בשבילה כלום באמת והוא לא החליף צד.

../images/Emo189.gif אה נכון... ../images/Emo58.gif

אז הוא בעצם לא ממש כועס עליה אישית אלא עוין אותה כי היא היריבה. אבל עדיין- הוא לא היה צריך לשבור לה את הביצה על הראש. היה פשוט יכול ללכת משם וזהו. וזה לא היה נראה כאילו זה רק לחץ חברתי, אלא כאילו יש שם משהו נוסף. כאילו הוא כן כועס עליי עדיין על משהו.

../images/Emo58.gif זה נכון, אבל הוא אמר בפירוש לשלבי בפרק ההוא במכונית שהוא בהתחלה סתם שיחק ואז- I think I kind of like her. I don't want her to get hurt. ואז פתאום בא הפרק הזה, ולא רק שהוא עובר בהפגנתיות בחזרה לווקל אנדרנלין, הוא גם מארגן זריקת ביצים על רייצ'ל. ואז אומר I loved you, כאילו היא עשתה לו משהו רע שעכשיו הוא כבר לא. עכשיו כשאני חושב על זה, גם איפה אמא שלה בסיפור? לא יכולה להגן עליה קצת? (אחרי הכל, היא זאת ששכרה אותו גם)

למעלה