../images/Emo58.gif פרק 20 ../images/Emo58.gif
למען האמת שמעתי את רוב שירי הפרק עוד לפני הפרק כי יש לי את הדיסק השלישי אבל זה ששמעתי לא אומר שראיתי מה הם עושים איתם. אז השירים
Bad Romance אני מתה על הביצוע הזה שלהם - ואוי השמלה של רייצל
כמה שאני צחקתי מזה .. Funny Girl - ועוד בביצוע של אידינה,היא מושלמת האישה הזאת בחיי! אני כל כך אוהבת את איך שהיא שרה
(כבר אמרתי?). והשירים של Kiss קודם כל נתחיל מזה שאחי הגדול היה מעריץ שרוף שלהם והמוזיקה שלהם זה משהו שממש גדלתי עליו ואני תמיד אוהב אותם לדעתי. זה התחיל ב - Shout It Out Loud - לקח לי אשכרה שניה להבין מי זה מי
אבל הביצוע היה כיפי לחלוטין מצאתי את עצמי שרה איתם מהר4 מאוד את כל המילים זה המשיך ל Beth- נתחיל בזה שזה אחד השירים שאני הכי אוהבת בעולם כולו בערך,תוסיפו לזה ביצוע של פאק ותקבלו אותי נמסה פה לגמרי
. העלילה עצמה של הפרק הייתה סוג של מופרכת לאללה , כן רייצל מבינה שהיא אמא שלה רק כשהיא שרה את funny girl נכון . והקטע עם הערפדים הרג אותי מצחוק כל כל ביזארי אבל מצחיק! ואיפה סו!?! פרק שלם בלי סו!?!? מה ?!? ממתי עושים דבר כזה?
למען האמת שמעתי את רוב שירי הפרק עוד לפני הפרק כי יש לי את הדיסק השלישי אבל זה ששמעתי לא אומר שראיתי מה הם עושים איתם. אז השירים