פרק 2 עונה 16

../images/Emo58.gifפרק 2 עונה 16

אחלה פרק, הופעת אורח של ג'יימס קאן והסצינה האחרונה שלקוחה מתוך "הסנדק" פשוט מצחיקה עד דמעות XD. לא יכול לחכות עד שבוע הבא...

מה זאת אומרת? ../images/Emo12.gif

אם את/ה צריכ/ה עזרה פנה אלי ואני אדריך אותך... אני ממליץ מאוד על ביטורנט - פרק של 175 מגה בשעה וקצת זה מכובד...

twist1

New member
זה בסדר, תודה

(אני בת) בסוף הצלחתי להוריד את הפרק מאימיול (אין לי ביטורנט) זאת אומרת זה עדיין מוריד בקצב טוב טפו טפו טפו

אוקיי, אבל...

אני בכל זאת ממליץ לך מאוד-מאוד-מאוד להתקין ביטורנט. גם אני הייתי פעם חסיד של הפרד, אבל, יקירתי, 175 מגה תוך שעה ורבע (וזה עם הורדות נוספות במקביל) זה לא צחוק כלל. ואגב, הגרסה המומלצת היא Azureus. אני אשמח להדריך אותך ולהפנות אותך גם למקומות שמשחררים את הטורנט ממש עם הפצעתו - כלומר ביום שני מוקדם בבוקר.

CheeCha

New member
לא ידעתי שיש גרסאות ... ../images/Emo12.gif

אפשר הפנייה, בבקשה ?

בשמחה ../images/Emo26.gif

זה האתר של אזוראוס, וזה ג'אווה (אם אין לך צריך להתקין כי זה רץ בג'אווה). אני יודע שזה נראה תיק כבד אבל אני נשבע שזה שווה. המהירות הממוצעת להורדה אצלי (של קבצים "חמים") לא נופלת מ-70 ק"ב\ש, כשבפרד אני מגיע אולי ל-2 ביום חם
...

CheeCha

New member
תודה ../images/Emo13.gif

עכשיו, איך אני מוצאת אתרים להורדה ? אני אמורה לחפש בגוגל, או שיש כמה לינקים ידועים שאליהם אני הולכת ?

GK_FF

New member
פרק ממש חמוד!

אני בד"כ אוהב את הפרקים על מארג'..

twist1

New member
בסוף ראיתי את הפרק

מצחיק! אבל מי זה בכלל הג'יימס קאן הזה ומתי הייתה סצינה שלקוחה מתוך הסנדק?

GK_FF

New member
הסצינה האחרונה בפרק

שלא הייתה כזאת מצחיקה אבל ~אוקיי~.

'יימס קאן הוא שחקן ששיחק

בסרטים כמו "מיזרי" וכו' ובין השאר הוא שיחק ב"סנדק". בסנדק היה קטע שהוע נוסע בכביש אגרה וכשהוא עוצר לשלם המפעיל של המוט בורח ואז רואים חבורה של מאפיונרים יוצאים עם טומיגאן מהחלנות והם ריססו אותו בכדורים... בפרק שהיה היה בול אותו דבר אבל עם פאנץ' ליין מצחיק ואני חשבתי שזה אכן מצחיק

starman

New member
פרק מצחיק

אהבתי את הקטע עם גיימס קאן וה"שיחה" שהומר דיבר עם בארט ושראלף רוצה להתחיל לקחת את הגלולה ועוד קטעים כמו הפתק שליסה כתבה לאימא שלה .

למעלה