פרק 18

../images/Emo58.gifפרק 18../images/Emo70.gif

שם הפרק: דלקת גרון לא לשכוח לסמן ספוילרים בכותרת, ושתהיה לכולנו צפיה נעימה

shaharory

New member
../images/Emo58.gif

OMFG קורט ובריטני!! זה היה מאולץ כזה אבל אדיר
אהבתי את rose's turn ו-jessie's girl

../images/Emo58.gif

אני כלכך אוהבת גליי
הביצועים הפרק היו מדהימים!!!!!!!!! השילוב של פאק ומרסדס , גאוני!! והביצוע של הבנות ל the boy is mine היה גאוני ברמות אחרות! ואז הגיע הביצוע שהכי חכיתי לו מהשניה שראיתי אותו ברשימת השירים של הפרק one פייר, התאכזבתי ,נראה לי היה יותר מדהים אם היו שומרים עליו קטן משהו,בלי הביצוע הסתמי הזה של כולם ביחד באמצע.. אבל בסה"כ אחלה פרק

shaharory

New member
חח אני מסתכלת

ואז גם שומעת את הפריוויוז של ה-30 שניות, ואז יום לפני הפרק גם אפשר לשמוע את השירים המלאים.

limors2

Well-known member
אני לא אוהבת לעשות את זה.

השירים זה החלק האהוב עלי בסדרה (והסיבה שאני אוהבת אותה), ולדעת לאיזה שירים לצפות זה לא כיף. זה הורס את כל ההפתעה. ומילא לדעת, אבל לשמוע את הגרסאות המלאות לפני זה ממש מעצבן! בסדרה בד"כ עושים גרסאות מקוצרות, ואז כששומעים מצפים לשורות מסוימות והן לא מגיעות. קודם פרק, אז שירים

Confide In Omer

New member
אני מסתכל, אני תמיד סקרן לדעת.

אבל זה באמת יותר כיף לא לדעת למה לצפות..

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

גם אני לא כ"כ אהבתי את הביצוע של One.

limors2

Well-known member
ממ../images/Emo58.gif

אני מתה על בריטני
היא כ"כ מטומטמת
וההערות שלה אדירות. "עכשיו אני יודעת איך זה לצאת עם תינוק"- על הידיים של קורט
עלילת הפּאק/מרסדס/סנטנה הייתה מבדרת למדי, ואני שמחה שנותנים לסנטנה לשיר. יש לה קול טוב! וזהו, אין עוד מוהאק? רייצ'ל מזייפת את THE CLIMB היה הקטע הכי טוב בפרק
ומה פתאום פין רוצה אותה בחזרה? מתי בדיוק זה קרה?
שיר ה"אני הומו" הדרמטי של קורט היה נפלא
השיר הכי טוב בפרק! לדעתי
ואיפה אידינה מנזל

../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif כבר מפרק 14 שרייצ'ל פגשה את ג'סי, פין רצה אותה בחזרה

Gal El

New member
דווקא דבר אחד ביאס אותי. ../images/Emo58.gif

שמחתי כשראיתי את דה בוי איז מיין ברשימת השירים, שיר שאני מאד אוהב, ושלא תבינו אותי לא נכון, הביצוע היה נהדר, אבל לא היה בו שום ייחוד לדעתי. מה שאני אוהב בשירים של גלי זה שלרוב הם נותנים להם משהו אחר, משהו ייחודי שממש שונה מהשיר המקורי והשיר הזה הרגיש לי ממש אותו דבר, כמעט זהה לביצוע המקורי. כך שסך הכל הוא נהדר, זה פשוט היה קצת "משעמם". הביצוע של קורט היה נהדר. את השירים בפרק לא כל כך אהבתי, אבל הפרק כשלעצמו היה סבבה. למרות שבקושי היה וויל וסו וזה קצת חבל. אם כי הרבה בריטני וסנטנה קורעות.

limors2

Well-known member
באמת? כולנו בבית חושבים הפוך!

השירים בסדרה בד"כ ממש דומים לשירים המקוריים
וכשזה מגיע לרייצ'ל, לפעמים השירה שלה דומה לשירה של הזמרות המקוריות
(Taking Chances, Don't Rain on my Parade)

../images/Emo58.gif לא הגבתי על הפרק הקודם, אז רק אגיד שכל הסיפור עם ג'סי שרק לפני שנייה הצטרף לגלי ועכשיו כבר נפרד מרייצ'ל היה דיי מוזר. בקושי ראינו אותו. כבר קיוויתי שהוא יחליף קצת את פין. ולחזור לפרק, הקטע של רייצ'ל מזייפת - קורע!!../images/Emo6.gif הקטע עם פּאק והשיער וגם קורט שמנסה להיות גברי היה גם מצחיק חח מה שהיה לי מוזר, זה ממתי מרסדס כ"כ פופולארית? וזה רק אני או שסנטנה דומה לסולנית של Pussycat Dolls? מבחינת השירים, לצערנו רייצ'ל לא יכלה לשיר ../images/Emo10.gif אז האמת שלא התלהבתי במיוחד משום שיר. One והשיר של קורט היו נחמדים.

למעלה