פרק 17

../images/Emo58.gifפרק 17../images/Emo70.gif

שם הפרק: מוניטין גרוע כל מה שקשור לפרק נא לשרשר לכאן, ולא לשכוח לסמן ספויילרים. צפיה נעימה לכולם

Confide In Omer

New member
עדיין לא ראיתי את הפרק אבל.. ../images/Emo58.gif

הקשבתי לשירים! Total Eclipse Of The Heart - מעולה!!!

../images/Emo58.gif

איזה פרק חמוד! הקליפ של סו ואולביה ניוטון ג'ון הרג אותי מצחוק!! וכל הכבוד לאמה שסוף סוף מתחילה לעמוד על שלה
גם אם זה בזכות סו
השירים היו כיפים ,שעשעה אותי למוות התלבושת שלהם בספריה
והיה מלא פאק בפרק

nk29

New member
../images/Emo58.gif דעתי על פרק 17...

פרק טוב, מלא בעלילות רייצ'ל בארי - זה טוב ולא טוב. טוב - כי היא שרה טוב, והיא דרמה קווין לא קטנה... לא טוב - העלילה שלה, הסטורי ליין שלה, מאפיל על של האחרים בכיתה של הגליי... אוליביה ניוטון ג'ון - התפלאתי שהיא הסכימה להשתתף בסדרה - אחרי הסרטן שעברה... נראית טוב יחסית למישהי בת 60 - 70... היו מביאים את ג'ון טרבולטה - בכלל היה נחמד.. אני מתפלא שעדיין לא עשו ספיישל מיוזיקלס - פרק שיש בו רק שירים ממחזות זמר.. אניווי - הקליפ עם סו ואוליביה ניוטון ג'ון - היה נחמד, מאד מזכיר את הרעיון של השיר המקורי של שנות ה 80. הקליפ שהכינה רייצ'ל - הזוי, ולא ברור עד הסוף - אבל זאת רייצ'ל - לא ציפיתי לעלילה עם תוכן... סך הכל פרק טוב. ציון סופי אצלי 9.

Confide In Omer

New member
עכשיו ראיתי.. ../images/Emo58.gif

פרק חמוד, הרעיון של לקחת שירים עם מוניטין רע ולהפוך אותם למודרניים היה ממש חמוד. הקליפ של סו ואוליביה ניוטון ג'ון היה מעולה. השיר שמרסדס, קורט והשאר עשו בספרייה היה ממש משעשע. הקליפ של רייצ'ל היה הזוי, אבל ה2 שניות האחרונות עם החיוך והקריצה קרעו אותי.. היא כזו מלכה! וכמו שכבר אמרתי, Total Eclipse Of The Heart מעולה!

MTS17

New member
../images/Emo55.gifפרק יפה ../images/Emo58.gif

היה פרק טוב! שירים יפים(בTotal Eclipse Of The Heart ירדו לי דמעות
),קטעים מצחיקים (הקליפ של רייצ'ל,הניסיון של קורט ושותפיו להיות רעים
) אני גם ממש אוהבת את הקטעים של סו עם אחותה נחמד לדעת שגם לסו יש
גם הקטע של רייצ'ל ופק היה חמוד עם ה
למעריצים עם ה Puckelberry וקווין כל כך מיסכנה
היא איבדה כל כך הרבה בגלל ההריון
אהבתי ממש את השיחה שלה עם שוסטר . ועם מדברים על שוסטר (ה man whoer
) אהבתי את החקרות שלו על הילדים וה"מר.שו זה נכון שמאז שאישתך עזבה אותך אתה רואה שידורים חוזרים של חוק וסדר"
ובריטני עם המשפט הקורע של הפרק: I've been here since first period. I had a cold and I took all my antibiotics at the same time and now...I can't remember how to leave. But I also don't know why I've only made fourth in the glist. I made out with,like,everyone in this school. Girls,Boys. Mr. Kidney the janitor. I need to do something to get into the top three

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

זה היה פרק ממש חמוד. הסוף עם Total Eclipse Of The Heart היה ממש יפה. אהבתי מאוד גם את Ice Ice Baby, כיף לראות את וויל רוקד.

למעלה