פרק 16

../images/Emo58.gif פרק 16 ../images/Emo58.gif

פשוט במילה אחת... הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו.. משהו מדהים... סגר המון שאלות על העלילה... אני עדיין לא מאמין איך נהנתי מהפרק הזה... כל הזמן חייכתי... כאילו ... וואללה...אני ממש נהנתי מהפרק הזה...

guysahaf

New member
בהחלט הפרק הכי טוב עד עכשיו

וזה רק גורם לי לחשוב שהם עשו משהו לא בסדר עם הכלא, כי זה פשוט היה מדהים עכשיו.

mk12

New member
שאלה כנסו בבקשה...

ראיתם בפרק עם תרגום??ואם כן בבקשה תשלחו לי... פשוט הורדתי את 2 הגרסאות אני רוצה לצפות עכשיו אין לי בעיה לראות בלי תרגום פשוט זה יעשה רעש לכל הסובבים אז אם יש לכם תשלחו לי בבקשה.

TAL 8

New member
איזה פרק טוב היה ..:]

ואי מעניין אותי מי זאת הבתזונה הזאת שהשירות החשאי מתקשים אליה כל הזמן....

../images/Emo58.gif הכי אהבתי..

את הקטע של שרה והחבר שלה (המתנות מבית החולים) ואת הקטע שלה עם בליק חח מתאימים..

fifaclub

New member
פרק טוב אבל..

איפה המתח? איפה הבלאגן?! איפה הרצון העז לראות עוד 3 פרקים ברציפות? איפה זה נעלם? מה עשו לסדרה היפה שלי? מפרק 14 הקצב יורד לאט לאט, פרקים טובים אבל לא כמו שאר הפרקים בסדרה. אני מקווה שפרק 17 יחזיר את הקצב.

fifaclub

New member
לא דיברתי על הפרק הזה ספציפית

גם פרקים 14 ו-15 היו דיי חלשים..

../images/Emo58.gif לדעתי..

14 סתם היה סתם מיותר 15 תרם להמשך אבל עדין צודק לא משהו

F3raRi

New member
כנס

שמע, יש בזה משהו. אני גם שאלתי את אותה השאלה בפרק הזה. רק מה - הגעתי גם לתשובה. מתח זה רק כאשר הסצינות מתרחשות להן באזור הכלא, כאשר מייקל מתכנן את הבריחה, וכו'... אבל מה, זה היה גם פרק מעולה, אהבתי את כל הסגירת מעגלים, ובעצם (ספוילרררררררררר ) הראו איך כל צוות ה-PI(השירות) נתפס...וראינו שהכושי הוא חף מפשע.. עכשיו משהו שם לב לדבר הבא: נכון שהאיש החצי קירח בא לארוחת ערב, והטלווזיה אמרו שהוא אחד המהמבוקשים, אז ליד שם עם השיער הארוך.. איך קראו לו??ז'אק???!! עכשיו לז'אק זה לא הבן של סקופילד?אני טועה?

fifaclub

New member
אממ

הפרק הזה באמת סגר הרבה חורים בעלילה היה מגניב לראות אותו אבל דיברתי יותר על פרקים 14-15 שהם כן היו באיזור הכלא.. הם היו בהרבה פחות טובים מהפרקים הקודמים..
בקשר לז'אק, אין לי מושג.

elyaqim

New member
../images/Emo58.gifפרק 16 מאכזב

תגידו מה שתגידו על זה שרק 16 סגר חורים בעלילה אבל ראסמי חוץ מזה שראו את סטנדמן מכניס שיניים תותבות לפה מה שסותר את הגירסה של הרישומי שיינים שהוציאו מהקבר לא חידש כלום בסך הכל ראינו איך האנס נכנס לכלא השחור והשותף שלו לתא הפורטוגזי הזה כלום לא חודש יש הרגשה שהם מתחילים למרוח את הפרקים כבר מפרק 14 חבל מאוד אני בכל אופן מאד מאוכזב

אבל למה לפתוח שירשור שלישי לפרק

16??? יש כבר אחד בעמוד השני ואחר מתחת להודעה שלך.

inbalinbal1

New member
../images/Emo58.gif פרק 16

בקשר לרישומי שיניים זה מאוד הגיוני השיניים הושתלו אצל הגופה בגלל זה הרופא הפתולוגי זיהה את הגופה בתור טרנס ואני חשבתי שזה פרק מצוין ומרתק והסביר הרבה דברים

גם אני חושב שזה היה פרק יפה לאללה

אמרתי לחבר שלי שעקרו לו את כל השיניים בשביל הגופה, אז ידעתי שחייב להיות לו תותבות. סגירת חורים הייתה ערוכה יפה, חוץ מזה שלא ידעת את הכל לא ידעת איך כל אחד מהם נכנס איך בנג'מין הכושי נכנס לכלא אפע"פ שהיה חף מפשע שהפורטוגזי נכנס לכלא בגלל שבן דוד שלו הלשין עליו שהפדופיל לא כל הזמן היה הומו גם :) מה קרה בין מייקל ללינקולן לפני הכלא.. פרק מעוצב יפה ביותר לא חייב מתח בסדרה הזאת כדי להיות יפה חוץ מזה ש-14 היה מתח גם בסוף הפרק, אבל 15 אמנם לא השאיר אותנו כל כך במתח ואהבתי את זה.. כל הפרקים לא ירדו ברמה שלהם לפי דעתי , הם פשוט אולי שונים מהאחרים אך עדיין יפים לא פחות.

למעלה