פרק 136 במנגה

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif ואו O_O

בהחלט שיפור לעומת הפרקים הקודמים :) העיניים של סאקורה בסוף היו יותר מדי רציניות @_@ אהבתי את הפרק ואת הקרבות 3: אין לי כוח לנתח את הפרק, אני אשאיר את זה לתגובה של אפרתע 3>

Ayelet chan

New member
../images/Emo58.gif נהדר, פשוט נפלאאא. >__>;

הם נלחמים וסאקורה יושבת! גם כן, אני לא חושבת שיש לה כוח בכלל. הא, רגע, מה, הי, מה זה קשור לפרק הקודם! בפרק הקודם הם עברו עולם. ופתאום בפרק הזה הם נלחמים באנשים הבלתי מזוהים הללו. אפילו לא הסבירו לנו כלום. ומתי הם הספיקו להחליף בגדים? *מבולבלת ומחכה לפירוט של נה-צ'אן*

טוב..אמ. רגע? ../images/Emo58.gif

כן. זה נכון שציפיתי לראות בשינוי, אבל...זה פשוט מהיר מדי ושונה. הרי כל פעם שהם עברו עולם, הם גם הסבירו מה, איך, איפה..עכשיו, רחוק מזה. אני חושבת שהבנתי את הרעיון, וזה נראה נחמד והכל...אבל, מדוע השלושה נראים כמו משרתים? מה הקטע של השלשלאות בכלל? ואני יודעת שסאקורה לא תסכים שזה יהיה כך בכזו קלות, אז למה לעבור על כל הקטע? למה ישר להיכנס לאווירה האשוחה והקפלה? ._. אין פה כבר חשיבה עצמית של הדמויות. אין פה את הרגעים האלו, שהפכו את המנגה לכל כך טובה. עכשיו, האימויות הזו נכנסת לתמונה, וזה משנה הכל. אני פשוט לא רוצה שזה יהיה תמידי. חוצמזה, גם אם ימשיכו עם אווירה כזו, איך אפשר להמשיך לקרוא שעוד הרבה פרקים לפנינו? לא'דעת מה איתכם, לא התרשמתי. ואפילו ההתרשמות מהפרקים מתחילה לרדת. אני מקווה שזה יעלה בקרוב.

Yami no Kira

New member
אני מנסה שלא לצרוח כרגע.

OMG פאי בבגדים שחורים עם קולר שרשרת וקוקו שקסי *-----,* דמויות מ-MKR ודמות אחת ממיוקי צ'אן D: הן באמת דילגו 3 חודשים קדימה ;; רעות ;; אם מסתכלים טוב טוב על הצוואר של קורוגנה אפשר לראות סימני נשיכה XD" (או שאני הוזה XD" בכל מקרה הזה קישור ללייב ז'ורנל: http://community.livejournal.com/kuroxfai/331569.html#cutid1) אין דיבורים <<; אוף זה דיי שיעמם X____X;; שבוע הבא אין פרק, אבל אני מקווה שפרק 137 יהיה יותר שווה D: (ובלי סאקורה בשחור ==; למרות שהוורוד והלבן שלה תקוע לי כבר בגרון עוד מימי CCS ==)

Fay Wood

New member
... ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

המ. בקריאה שניה הפרק לא נראה כלכך גרוע~ אבל זה רק בגלל השלשלאות. ..אוקי, בעצם לא. הוא גרוע. אר, שחור, מלמלה, שמישו ישמיד את סאקורה כבר Oס (זה היה יכול להיות יפה אם לא הייתה את כל המלמלה הזאת.) ... ולפאי יש קוקו. O_ס וטפ ממתי x_x ו, זהו. הפרק הזה עיצבן אותי. תחזירו את טסובאסה למה שזה היה קודם >> (ומאיפה הגיעו השלושה אנשים האלה? י.י)

Yami no Kira

New member
כמו כל ערפד מסורתי

הניבים של ערפדים מתארכים רק כשהם שותים דם << בשאר הזמן הם נשארים כרגיל XD" (יותר מידי סרטי ערפדים .__.;;)

Fay Wood

New member
לכייי XDDDD ../images/Emo168.gif

ואז הוא בכלל יהיה אימו ;; (אוי זה יכול להיות מצחיק. *אסוציאציות של פאי עם כינור* ... XDDDD יופי חנ, תראי מה עשית. XDDD)

Hinamori

New member
^_____^

עכשיו נמצא מישהו מוכשר |שיעול|יוני|שיעול| ונגרום לו לצייר לנו פאי עם כינור!!!1

Hinamori

New member
אבל טויה הוא לא../images/Emo58.gif

Gay vampire of love. אם טויה מנגן על כינור הוא סתם גיי ויוליניסט. Gay vampire of love with a violin FTW!!!!!

למעלה