פרק 134 במנגה

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד :]

נראה שסוף סוף נחזור למסע ולהמשך העלילה :}

Yami no Kira

New member
בכללי פרק נחמד

עוד אחד מהפרקים שיוקו מדברת בהם (והיא מדברת הרבה) שיעברו כבר עולם ;; 3 וחצי ווליומים זה קצת מוגזם. נ.ב. איפה קמואי פומה וסובארו X_____X;;;; מאז פרק 129 לא רואים אותם.

Hinamori

New member
אני פשוט אדביק לפה את../images/Emo58.gif

מה שאמרתי ליוני... Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: יןםרחידןםחמדע Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: סאקורה Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: כ"כ Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: מפגרתתתתתתתתתתתתתתת Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: סאקורה: אני רוצה ל-ספוילר-. יוקו: אם תעשי את זה, את תעשי את מה שפיי וונג רוצה שתעשי. סאקורה: ... אני רוצה בכל זאת. Shinigami-Ninja-Pirate-Prince | "Even a giant wall isn't enough to scare us! We can just climb over it!" אומר/ת: XD Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: שיוקו תגיד לה משהו!!!!11 =_= Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: למה יש עכשיו פאי\סאקורה ם____ם;;;;;;;;;;;;;;;;;; Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: הטמטום של סאקורה מדביק את כולםםםםםםםםם Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: עכשיו כולם מצטרפים אלייה וגם -ספוילר-!!!1 OO; Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: דיייייי מה הקטעעעע Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: פאי: גם אני אבוא איתך ל-ספוילר-, סאקורה. -מונולוג מרגש ומנשק לה את היד [O___ס!!1]- קורוגאנה: טוב, גם אני אבוא. -מונולוג מרגש- שאורן: וגם אני. -מונולוג ממש לא מרגש, שאורן מעפן @_@- Shinigami-Ninja-Pirate-Prince | "Even a giant wall isn't enough to scare us! We can just climb over it!" אומר/ת: XDDDDDגגגגגג;; Shinigami-Ninja-Pirate-Prince | "Even a giant wall isn't enough to scare us! We can just climb over it!" אומר/ת: טוב, קלאמפ זה קקה. ס.ס Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: לא, סאקורה זה קקה. הכל היה בסדר אם סאקורה לא הייתה כזאת סאקורה @_@ Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: אה כן. ואז יוקו אומרת להם "טוב, אם זה מה שאתם רוצים לעשות..." ם.ם Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: כאילו, מה הקטע, תראי להם קצת היגיון Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: הם פאקינג הולכים למלכודת של הרשע הראשי Hinamori~ \\ אישידה אקירה\היראנו איה OTP~!! \\ מיייי 3> \\ יש לי אולסטאר אלן\קאנדה ונאמי\ויוי ולכם אין. ^___^ אומר/ת: אל תגידי להם לעשות מה שהם רוצים!!!!111 כמובן שהולכים לעשות -ספוילר- = הולכים למצוא את שאורן האמיתי.

Ayelet chan

New member
סאקורה מטומטמת. ../images/Emo58.gif

איזה פאי/סאקורה זה, בחיי. Oס אוף. מה קרה לטסובאסה. >:

../images/Emo110.gif נמ נמ ../images/Emo58.gif

בסה"כ פרק די חביב פחות חפירות מהפרק הקודם....לפחות נראה שפרק הבא או אחריו הם סוף סוף יוצאים מטוקיו תודה לאל נמאס כבר.... או מיי גוד מה זה הי כל הפאי\סאקורה הזה *נסקל* אבל היה שם תמונה של פאי וקורו רין אז ני שמחה ^^ וסאקורה בכלל לא שמה על שאורן האמיתי...מסכן....

Fay Wood

New member
אני מבינה שאני היחידה ../images/Emo168.gif

שאהבה את הפרק הזה. XD;
בהמשך~~~ אוקי. אני ממש לא יודעת למה, אבל זה פשוט היה יפה. כן, סאקורה פוסטמה, אבל כשחושבים על זה.. שאורן הוא הבנאדם היחיד שבעצם מתקשר לעבר שלה איכשהו, וכל מה שהוא עשה בשבילה.. ובשביל סאקורה הוא אמור להיות בנאדם זר, וממתי בנאדם שאתה בכלל לא מכיר ולא אמור להכיר אותך מוכן ללכת כלכך רחוק בשבילך? בעצם, בזכותו ובגללו היא מוכנה להמשיך הלאה ולחפש את הזכרונות שלה, ובלעדיו פשוט..אין שום סיבה להמשיך. אז כן, לפי דעתי זה באמת הדבר שהם צריכים עשות. למרות שזה נורא מטומטם לצעוד ישר לתוך המלכודת של פיי וונג. ופאי. לא, שום פאי/סאקורה ולא שום דבר, ותהיו בטוחים שזאת לא הכוונה של קלאמפ. אני חושבת שזה יותר.. שילוב כזה בין אהבה של אמא-בת ונאמנות ו,אולי, הערצה..? זה די הגיוני, כי אפילו מהמעט שהראו על העבר של פאי וממה שיודעים עליו, אפשר להבין שהוא סוג של בנאדם שיוותר על הכל ברגע שנראה שאין תקווה. ממה שהראו על העבר שלו, שהוא כלכך רוצה למות, אולי מישהו שהיה מאוד חשוב לו נהרג או נעלם, כמו שאורן, והסיבה היחידה שהוא המשיך לחיות הייתה למצוא מישהו שיאהב אותו.. אולי בקשה של אותו איש? אולי הוא בעצם מעריץ את סאקורה על זה שלמרות שהבנאדם שהיא כלכך אוהבת עשה דברים כלכך נוראיים, היא בכל זאת המשיכה לאהוב אותו כי היא לא שכחה מי הוא היה? ושהיא המשיכה הלאה, למרות שהבנאדם הזה איננו עוד ויכול מאוד להיות שהוא גם לא יחזור? מה שפאי לא היה יכול לעשות? והקטע של "my only princess" (אם זה באמת מה שהוא אומר) היה פשוט.. יפה. אולי זו רק אני והטמטום שלי, אבל ביטויי נאמנות כאלה, שאתה מוכן ללכת עם בנאדם עד הסוף רק בגלל שזו הדרך שבה הוא בוחר, ולמרות שאתה יודע שזו מלכודת ברורה.. זה פשוט יפה. וקורוגאנה אמר שעוד הבטחה אחת תהיה בסדר. אני מניחה שההבטחה הראשונה הייתה לטומויו. מה שהופך את סאקורה והחבורה הזאת לשווים לטומויו, שהיא הבנאדם היחיד שהוא אי פעם הקשיב לו ואי פעם רכש לו כבוד אחרי המוות של ההורים שלו. החבורה הזאת, שבהתחלה לא הייתה שום דבר מעבר לכרטיס מעבר חזרה לעולם שלו, עכשיו הפכה להיות דבר כלכך חשוב. כמעט כמו טומויו. לראות את השינויי שעברו על כולם מההתחלה. זה כלכך.. אע. והייתי ממשיכה לבלבל בשכל על כל מה שהולך שם, אבל אין לי כוח. ואני בספק אם מישו קורא את זה. XD;; וזהו. אני רצינית מידי. x________x;; זה גיאוני. אני אוהבת טסובאסה. כלכך. T_T
~ עוגיה למי שסיים לקרוא עד לפה. XD;

Ayelet chan

New member
אומג, נה-צ'אן תעשי לי אחיין~ 3>

אגב, אם את אומרת שקורוגאנה רוצה להמשיך בשביל טומויו. זה לא פאי/קורוגאנה. וקלאמפ אישרו שזה בכלל לא נכון שיש פאי/קורוגאנה בטסובאסה.

Fay Wood

New member
... שאני אתחיל לחפור? XD ../images/Emo168.gif

סיבה אחת למה פאי/קורוגאנה ולא קורוגאנה/טומויו- טומויו לא אוהבת את קורוגאנה. ^__^ ובאמת שלא צריך להוסיף יותר מזה. XD וקלאמפ צריכות ללכת. הרבה. י.י

אוי, פרק יפה! ../images/Emo58.gif

אף על פי, שכבר חוזרים על אותם פוזות שלהם XDD; בעיקרון, הפרק היה נחמד. אני מניחה שבכל מנגה\אנימה עם צחוקים ו"הכל וורוד, יופי טופי" צריך את השינוי הזה. תהיו בטוחים שהוורוד יחזור לכם לעיניים, אבל עד עכשיו נראה לי שאפשר להסתדר עם זה. ומעניין באמת מה יקרה בהמשך. וסאקורה כזו חמודה@#<>#!<?>@#<>@ בניגוד לכמה אנשים פה שחושבים אחרת XD; והקטע שפאי נישק את היד של סאקורה ואמר בלה בלה בלה היה נחמד, עד שמוקו צ'אן קפץ. תהיו בטוחים שהוא אמר שהוא רוצה גם לעזור בשביל לקבל נשיקה מפאי. התחמן הקטן. עוד יהיה לנו פאי\סאקורה\ (מוקונה? Oם) *חומקת מפאנגירלז זועמות של פאי\קורורין* הקטע עם שאורן וסאקורה היה חמוד. אפילו מאוד XD ויוקו גם אימו. כולם אימו!!!!111 ושאורן נראה כמו נזיר חולה במחלת קדחת השחטת עם מה שהוא עשה בגלימה שלו. (התמונה בסוף הייתה כל כך לא קשורה ם-ם) כע, אמ..זהו. ם-ם

Ayelet chan

New member
יוקו לא אימו!

היא סתם ביטצ'. היא חושבת לעצמה בטח "חהחה, עכשיו הם ימותו ויהיו לי עוד עיניים לאוסף העיניים שלי~ D:"

../images/Emo15.gif לא, היא חשבה

'יופי עכשיו אני אוכל להחזיר לעובדים שלי את העיניים ולהמשיך להעביד אותם בחינם עד שהם יתחילו להתמזמז!"

למעלה