אני מבינה שאני היחידה ../images/Emo168.gif
שאהבה את הפרק הזה. XD;
בהמשך~~~ אוקי. אני ממש לא יודעת למה, אבל זה פשוט היה יפה. כן, סאקורה פוסטמה, אבל כשחושבים על זה.. שאורן הוא הבנאדם היחיד שבעצם מתקשר לעבר שלה איכשהו, וכל מה שהוא עשה בשבילה.. ובשביל סאקורה הוא אמור להיות בנאדם זר, וממתי בנאדם שאתה בכלל לא מכיר ולא אמור להכיר אותך מוכן ללכת כלכך רחוק בשבילך? בעצם, בזכותו ובגללו היא מוכנה להמשיך הלאה ולחפש את הזכרונות שלה, ובלעדיו פשוט..אין שום סיבה להמשיך. אז כן, לפי דעתי זה באמת הדבר שהם צריכים עשות. למרות שזה נורא מטומטם לצעוד ישר לתוך המלכודת של פיי וונג. ופאי. לא, שום פאי/סאקורה ולא שום דבר, ותהיו בטוחים שזאת לא הכוונה של קלאמפ. אני חושבת שזה יותר.. שילוב כזה בין אהבה של אמא-בת ונאמנות ו,אולי, הערצה..? זה די הגיוני, כי אפילו מהמעט שהראו על העבר של פאי וממה שיודעים עליו, אפשר להבין שהוא סוג של בנאדם שיוותר על הכל ברגע שנראה שאין תקווה. ממה שהראו על העבר שלו, שהוא כלכך רוצה למות, אולי מישהו שהיה מאוד חשוב לו נהרג או נעלם, כמו שאורן, והסיבה היחידה שהוא המשיך לחיות הייתה למצוא מישהו שיאהב אותו.. אולי בקשה של אותו איש? אולי הוא בעצם מעריץ את סאקורה על זה שלמרות שהבנאדם שהיא כלכך אוהבת עשה דברים כלכך נוראיים, היא בכל זאת המשיכה לאהוב אותו כי היא לא שכחה מי הוא היה? ושהיא המשיכה הלאה, למרות שהבנאדם הזה איננו עוד ויכול מאוד להיות שהוא גם לא יחזור? מה שפאי לא היה יכול לעשות? והקטע של "my only princess" (אם זה באמת מה שהוא אומר) היה פשוט.. יפה. אולי זו רק אני והטמטום שלי, אבל ביטויי נאמנות כאלה, שאתה מוכן ללכת עם בנאדם עד הסוף רק בגלל שזו הדרך שבה הוא בוחר, ולמרות שאתה יודע שזו מלכודת ברורה.. זה פשוט יפה. וקורוגאנה אמר שעוד הבטחה אחת תהיה בסדר. אני מניחה שההבטחה הראשונה הייתה לטומויו. מה שהופך את סאקורה והחבורה הזאת לשווים לטומויו, שהיא הבנאדם היחיד שהוא אי פעם הקשיב לו ואי פעם רכש לו כבוד אחרי המוות של ההורים שלו. החבורה הזאת, שבהתחלה לא הייתה שום דבר מעבר לכרטיס מעבר חזרה לעולם שלו, עכשיו הפכה להיות דבר כלכך חשוב. כמעט כמו טומויו. לראות את השינויי שעברו על כולם מההתחלה. זה כלכך.. אע. והייתי ממשיכה לבלבל בשכל על כל מה שהולך שם, אבל אין לי כוח. ואני בספק אם מישו קורא את זה. XD;; וזהו. אני רצינית מידי. x________x;; זה גיאוני. אני אוהבת טסובאסה. כלכך. T_T
~ עוגיה למי שסיים לקרוא עד לפה. XD;