פרק 131 במנגה

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif פרק חביב

לא יודע לא קרה משהו מיוחד. תקראו D gray man @%@#$@~!!1124111412412#!@#E !!!! המנגה *_* (השלמתי אתמול מכרך 2 עד איפה שביפן נמצאים בכרך 10) זה כל כך טוב *_*.

Fay Wood

New member
יאפ. ../images/Emo58.gif ../images/Emo168.gif

קלאמפ לגמרי לא יודעות לצייר אקשן. לא הבנתי שום דבר ממה שהלך שם. X_X; ורק אני נהנת לראות את סאקורה סובלת?
זה נורא מוזר לראות אותה נפצעת לשם שינוי. באמת הגיע הזמן שהיא תפסיק להיות הפרינססה הקטנה שיושבת בצד בזמן שכולם דואגים לה. הו, וסוףסוף מזכירים את שאורן~~ ;; אבל חוץ מזה לא הייתה שום התפתחות. והשאורן האמיתי הזה עולה לי על העצבים. מאז שהוא הגיע, הדבר היחיד שהוא עושה זה לומר שני מילים בכל פעם ולעשות פרצוף עצוב! >< ומה פתאום קלאמפ מוציאות פרק במשך 3 שבועות ברצף? ס_ס מה הן לקחו? ;;

בעיקרון ../images/Emo58.gif

הפרק היה נחמד. הבעיה מצידי, היא שכולם פתאום אימואים ם-ם עד כמה שהתפנית במה שהם עשו לסאקורה, שעכשיו גם היא מתחילה להיכנס לאקשן, נחמד, אבל חשבתי על כמה דברים: בסך הכל, נקח את סאקורה כאחת שתמיד מצליח לה מה שהיא רוצה, למרות שלפעמיים יש קלמזיות כלשהי. הם עושים מסאקורה יותר מדי חלשה וזה מציק. וזה רק הרגשה שלי, או שבכמה דפים איכות הציור פשוט ירדה? וכמה דפים אפילו לא היו נחוצים, אם נקח לדוגמא את עמוד 14. ואני לא רוצה שפאי יהפוך לי לפיראט פתאום עם הרטייה על העין@!#?@!<<#@! O-O הם ממש אוהבים להתעלל בדמויות, וזה בסדר- אבל יש איפשהו גבול ._. רק שזה ישתפר ו: כי הפרק היה די סתמי וחבל.

Ayelet chan

New member
עוד פרק מצחיק וטיפש. XDDD ../images/Emo58.gif

*קטע אימו* סאקורה- יאי! ניצחתי! *קמה* נחשים- סאאאאססססס#$@!$! עלייך. סאקורה- האאאא לאאא$!@$@! נחשים- סאאאאססססס#$@!$! עלייך. סאקורה- האאאא לאאא$!@$@! נחשים- סאאאאססססס#$@!$! עלייך. סאקורה- האאאא לאאא$!@$@! וכן הלאה, ואחרי שהיא עושה הרבה "האא#@!" ועושים לה הרבה "סאס$@!#$!" היא יורה בהם, והם מתים, והיא לוקחת את הנוצה. XDDDD ואומרת את כל הדברים האימואים שיש לה להגיד. כןכן, רבותי, מאר, עברנו לסאס. הבא יהיה מיאו. יומטוב.

Hinamori

New member
../images/Emo58.gifפרק נחמד../images/Emo181.gif

הראו רק את המאוחרה של הראש שלו ובכל זאת נמסתי מהבישיות של פאי ._. אני פאנסלאט. סאקורה מדממת ^__________________________________________^ איכס, עכשיו יהיה סאקורה היפה והאמיצה מחזירה את לבו האבוד של אהובה. בעעעע. צריך לשנות את התקציר. XD [יופי סאקורה, הצלחת להפוך ליותר מרי סו! הייתי בטוחה שזה בלתי אפשרי.] טוב, כל עוד יש לי קורופאי, אני אהיה בסדר =^_^=~~ ועכשיו שקלאמפ המכוערות האלה יעשו את הפלאשבק המחורבן של פאי כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר =_=

למעלה