פרק 118 שאלות:

../images/Emo58.gifפרק 118 שאלות:

1. פאשלה של ההפקה??? - אם האינפוזיה שסורש חיבר לסאיילר היתה אמורה לנטרל את כוחותיו, אז איך לעזאזל הוא סגר את הברז של האינפוזיה בעזרת הטלקנזיס?!?!?!?!? 2.על מה דיברו אמא פטרלי וההאיטי בצרפתית כשקלייר הגיעה לחפש את פיטר? (ולמה לא תירגמו את זה? לא באמריקה ולא בתרגום לעברית) 3. ניקי - איך יצאה מעולם המראות כדי להניח את התמונה של נייתן על הכרית של בעלה? ואיך יצאה מעולם המראות כדי להזהיר את נייתן במלון, דקה אחרי שג'סיקה הרגה את האף בי איי ודקה לפני שנייתן הלך לדבר עם לינדרמן במטבח? האם זו באמת היתה ניקי, או שמא זו ג'סיקה שתיכננה להתחזות לניקי כי יש לה תוכנית על מאחורי זה?! (כמה שהייתי רוצה לחשוב שזו ג'סיקה, כי אין היגיון לאיך ניקי יצאה מהמראה, אבל ברור לי שזו כן ניקי, כי לג'סיקה אין שום סיבה לסםר לנייתן שג'סיקה קיימת ו/או לבקש שייכה אותה כדי שג'סיקה תדע שהיא לא בשליטה) תשובות, דעות, ודש לג'וי

../images/Emo58.gif

1. האינפוזיה לא נועדה כדי לעצור לו את הכוחות. =\ [ובאמת תהיתי למה הוא לא משתמש בכוחות שלו כדי להעיף ממנו את מוהינדר..] 2. לא ידוע.
^^ יש פה מישהו צרפתי? 3. ניקי לא נמצאת ב"עולם המראות". =\\ המראה פשוט משתקפת את הדמות הפחות דומיננטית בגוף של ניקי/ג'סיקה. כשניקי שולטת - ג'סיקה במראה... כשג'סיקה שולטת [שזה מה שקורה ברוב הזמן האחרון] - ניקי במראה. פשוט המראה מסמלת את הבחורה הפחות שולטת, וג'סיקה פשוט תפסה פיקוד על הגוף של ניקי, לכן ראינו הרבה זמן את ניקי במראה. כנראה שכעת ניקי מתחילה לשלוט על הכוחות שלה!
^^

Y0NaTaN

New member
נממ ../images/Emo58.gif

העירוי החדיר לסיילר חומר כלשהו שגרם לו אי יכולת להשתמש בכוחותיו. כנראה שמוהינדר שכח להמשיך עם העירוי, הכוחות של סיילר חזרו אליו ואז הוא סגר לגמרי את העירוי עם הטלקינזיס.

ברודי

New member
לאלאלא../images/Emo58.gif

מוהינדר אמר שהעירוי רק גורם לו לשיתוק בכל הגוף, אבל לטלקניזס (בניגוד למכושפות שמה פייפר משתמשת בכוח שלה בעזרת הידיים) לא צריך ידיים מספיק להשתמש במוח, ומוהינדר כנראה לא ידע שיש לסיילר את הכוח הזה. למעשה אפשר להגיד שהוא יכל לברוח כל הזמן אבל הוא רצה שמוהינדר יבדוק אותו ויגלה את התשובה כי הוא גם צריך את זה. ואז בשלב מסוים הוא סגר את הברז של העירוי, חיכה שהגוף שלו יחזור לעצמו ושמוהינדר ימצא את מה שהוא חיפש ואז גילה לו שהוא יכול להשתחרר לבד.

Y0NaTaN

New member
../images/Emo58.gif

מוהינדר לא אמר שהחומר שהוא מזריק לסיילר בעירוי משתק לו חלקים במוח שקשורים לכוחותיו? o_O

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gif

הוא אמר שהחומר שהוא מזריק לו ימנע ממנו שליטה בכוחות שלו, בגלל זה כל הקטע שהוא עינה אותו באמצעות הכוח שמיעה שהוא לקח ממה-שמה בפרק 16.

מנצל"שת לשאלות משלי על פרק 118

פיספסתי כמה דקות בהתחלה, ולכן אני לא מבינה איך מוהינדר עלה על זה שסיילר הוא סיילר, ואיך מר בנט יצא מהיריה על הגשר.

s141190

New member
...

היה מודעה בעיתון שזיין מת והוא קישר גם שבאותו יום שהוא ו"זיין" היו במוסך האישה עם הכוחות שמיעה מתה ובנוגע לבנט אז לא זוכר לא נראה לי שהראו פשוט הראו אותו ישר במפקדה... בטח הוא התעורר והתקשר אליהם

West Doll

New member
וגם אחרי שהוא ראה את העיתון../images/Emo58.gif

הוא בירר עליו בנתונים של המחקר של אבא שלו.. ואז הוא אמר שאבא שלו קרא לו מטופל אפס או משו כזה

Ihavenonick

New member
../images/Emo58.gif תשובות

1) האינפוזיה כן נועדה למנוע מסיילר למקד את הריכוז ובכך למנוע ממנו להפעיל את הכוחות שלו. הפאשלה של סורש הייתה שהמינון בטח לא היה מספיק כדי שסיילר יתרכז ממש ממש חזק בשביל להזיז את הברז הקטן (מאוד). 2) je ne sais pas. או בעברית: אני לא יודע.
3) בת'כלס זהו מאבק כוחות (של רצון) שיש בין ניקי לג'סיקה. מי שמנצחת, משתלטת על הגוף. מדי פעם ניקי כן משתלטת על הגוף ואחת לא יודעת מה השניה עושה (להזכיר לכם כשג'סיקה הרגה את השותפים לשוד, ניקי לא ידעה על זה בכלל)

West Doll

New member
לא קשור למינון..../images/Emo58.gif

פשוט סיילאר התרכז כ"כ בברז שמדי פעם הוא הצליח לסגור אותו קצת עד שהאינפוזיה בכלל לא טיפטפה וככה בעצם שום חומר לא נכנס לו לווריד ועצר אותו...ושהוא הרגיש שהוא כבר ממש חזר לעצמו...טוב, אנחנו כבר יודעים מה קרה

MrAnderson

New member
לבעלי תרגום בעברית...אני רואה את

הסדרה רק באנגלית. מישהו יכול להגיד לי מה סיילר צועק בידיוק לפני במוהינדר בא לראות בו? הבנתי את:"give me the damn list so i can save my...."מה הוא אומר שם??

AdamINC

New member
הוא לא אומר את זה..../images/Emo58.gif

הוא אומר "תן לי את הרשימה כדי שאוכל לנעוץ בהם את שיניי". הוא כמובן מתכוון לכל ה'הירוז' האחרים...

996

New member
2.

מישהו תירגם,אבל ma petrelli: well, at least now she'll be safe...and no thanks to you... haitian: listen, i did everything i could! but she found her own path

למעלה