פרק 1109

• פותח הנושא zus1
  • פורסם בתאריך

zus1

New member
../images/Emo58.gif פרק 1109

מצאתי ספוילר קטן למי שכבר לא יכול לחכות. Stan's dad becomes South Park's home-town hero when the guys down at the local bar see the size of his most recent crap.

NOAM5317

New member
‏../images/Emo118.gif

לא נראה מי יודע מה... הגרפיקה נדפקה בתמונה הזו?

positive energy

New member
דווקא הרוב אהבו אותו

ובקשר לפרק הזה, אולי באמת זה יהיה כל כך אידיוטי שזה מצחיק

o pie

New member
אני חייב להפסיק לקרוא ספוילרים.

אבל פרקי רנדי שולטים. Niggers?

richter

New member
../images/Emo58.gifועוד קצת

1109 - More Crap Stan's dad takes the biggest crap of his life and his mom just can't see what the big deal Randy becomes South Park's home-town hero when the guys down at the local bar see the size of his most recent crap. Randy contacts a society that keeps track of the world record, thinking his masterpiece would definitely be a contender.​

g a g a

New member
זה נשמע כ"כ מטומטם שאני בטוחה שזה יהיה

מצחיק לאללה
הפרקים המפגרים בד"כ יוצאים מעולים
ומן הסתם תהיה אמירה כלשהי.

zus1

New member
אמירה כלשהי?!

די להתעסק בקקה? קשה לי לחשוב על אמירה אחרת..

ליבי לו

New member
דווקא לי עלה רעיון

אני חושבת שזה יהיה קשור לפסל של החרא של סורי הבת של טום קרוז וג'ואי מדוסון קריק...

zus1

New member
איזה פסל?

איפה שמעת שעשו פסל כזה? ויותר חשוב, אם זה באמת נכון אז מה הם חשבו לעצמם?!

ליבי לו

New member
אחלה גוגל

פסל הקקי של סורי: השנה טום קרוז וקייטי הולמס זכו לחשיפת יתר בתקשורת. גם התינוקת החמודה שלהם, סורי קרוז, זכתה ללא מעט תשומת לב, לפעמים גם מכיוונים קצת מוזרים. לפני שלסורי מלאו חודשיים, היא זכתה לפסל על שמה- "סורי קרוז, הצואה הראשונה". הפסל, שעשוי מברונזה, היה אמור לייצג את הצואה המוצקה הראשונה של התינוקת, למקרה שרציתם לדעת איך הקקי הראשון של סורי ייראה. כי אותה לא ראו למשך ארבעה חודשים עד כדי שמועות שרצו בהוליווד והטילו ספק אם היא בכלל קיימת. אז באה הדאחקה ודחקה את הזוג להצטלם עם הפרינססה.

למעלה