פרק 1013

FLashEZ

New member
../images/Emo58.gif פרק 1013 ../images/Emo58.gif

אוקי.. הפרק התחיל לא משהו.. היו כל מיני קטעים מצחיקים כמו ה TC, והרובוט כלב המוזר הזה.. חח, אהבתי את הרעיון של הטלפון שמתקשר לעבר, אבל אסור לעשות שום דבר חוץ מ PRANK CALL..
אהבתי גם איך כל פעם הרובוט הפך להיות כלב ואז חתול ואז ציפור.. בכלל, הפרק היה מבדר כולו. מה שעשה אותו כל-כך מוצלח היה הסוף!! חחחח, זה היה כל כך לא צפוי! "I know what you're thinking, but DONT DO IT! just wait the two months" "Fuck you Kyle" חחחח, זה היה בדיוק במקום, וזה היה בהחלט הקטע הכי מצחיק בפרק. פרק כפול ממש ממש מצחיק, מוצלח, ומלא ברעיונות מקוריים. אהבתי איך שהעניינים התגלגו, ואהבתי גם איך שהם החליטו לקשור הכל ביחד ולסים הכל. שבוע הבא פרק אחרון לעונה... :( זה עבר כל כך מהר! אני לא רוצה לעשות מזל רע, אבל בדרך כלל פרקים אחרונים הם ממש מצחיקים, אז בוא נקווה רק לטובה :)

Vdrums

New member
../images/Emo6.gif זה ענק!!!

איך הוא בורח מהכלב (בארק בארק)

11122233311

New member
חחחחחחחחחח

פרק גאוני, סוף ממש גאוני והפתיח גם ממש הצחיק אותי

BrightDarkness

New member
יוווואווווו

איזה פרק מעולה! הרבה יותר טוב מהקודם! חחח זה קרע אותי שקרטמן התקשר לעצמו ואמר godamnit i hate that guy!!! זה היה גדול! וגם הסוף היה ממש גדול! וגם הקטע שהרובוט הופך לחתול פחחחח!!!

Giallorossi

New member
חחח פרק ענק../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הטובים של העונה. כל הקטעים שקרטמן מדבר עם עצמו מהעבר (God, i hate that guy) ועם באטרס וקייל פשוט גדולים. וגם הקטע של הסוף שקארטמן צריך לחכות עוד חודשיים, ומקבל טלפון מקארטמן שהקפיא את עצמו שוב
. אוף... לא מאמין שכבר נגמרה העונה. נשאר רק עוד פרק אחד. לפחות היא הייתה הרבה יותר טובה מהתשיעית.

Th3onE

New member
או.. תפרק הזה אהבתי..

שום מה לא אהבתי תקודם.. אבל הפרק הזה אהבתי.. ושוב פעם! היה תמוזיקה! אני בטו8ח שזה של התוכנית המצוירת שמספרת על מדענים ומפורסמים מהעבר זאתי עם השעון המחרף שמראה תזמן חחח "הם היו.. בלה בלה כחול ולבן..". חחחח "כמו שלג שבלה בלה ותפוח שמתגלגל בנהררררר..."חחחחחחח נו זאתי המצוירת דגכדגגדכגד!@W$%

Prophet

New member
פרק נחמד =]

החלק הראשון היה יותר מצחיק. בשני הרבה עלילה אבל פחות קטעים מצחיקים, לא היה קטע שממש נקרעתי ממנו.. הסוף היה די צפוי האמת...

Doronko1

New member
פרק חמוד

הפרק ממש ממש טוב מאוד אהבתי כל רגע שלו במיוחד את הסוף

shaiezra

New member
פרק חלש לגמרי...

ציפיתי להרבה יותר וקיבלתי כלום... היו כמה קטעים נחמדים אבל סה"כ ממש לא בין הטובים...

negy1993

New member
ווואאווו

איזה פרק גדול! הסוף היה כ"כ מצחיק, וכל הקטע שקרטמן מדבר עם עצמו ועם קייל ועם באטרס
הוא היה יותר טוב מהקודם לדעתי. לא ממש יותר טוב אבל יותר טוב. אני לא מאמינה שכבר נגמרת העונה! זה היה כ"כ מהר

deathking

New member
חחחח הסוף כזה גדול!

ולא הבנתי את העניין עם הלוטרות, למה הם שם?

Th3onE

New member
כנראה שליופי חחח

ובגלל שזה דפוק לאכול על משטח עץ כשישי לך בטן גדולה לאכל עליה.. בסוף השאלה הגדולה היא איך לקרוא לעצמם. אוי..זה צפוי, אבל מצד אחד לא חשבתי על זה.. science damit!

וואו אלוהים ישמור ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

איזה פרק גדוללללללללל!!! אחת העלילות הכי מתוחכמות בפרק של סאות' פארק אי פעם, חחחחח הקטע שקרטמן התקשר לעצמו הרג אותי פשוט! בכלל כל הקטעים של ההתקשרויות היו מעולות, והגרפיקה בפרק הזה הייתה ממש ממש ממש משוכללת יחסית (שאני לא בטוח שזה דבר טוב כי זה כבר לא כמו פעם, אבל עדיין - וואו!) חחחח וכשקרטמן אמר שוב: come on... come onnnn כשהוא חיכה כשהחנות צעצועים תיפתח
זה היה גדול!

למעלה