פרק שלישי "Lord Snow"

didimus

New member
../images/Emo58.gif פרק שלישי "Lord Snow"

הפרק השלישי עלה השבוע, ואני חייבת לומר שטיפה התאכזבתי.. נקודות האור היחידות העיקרית מבחינתי היתה המפגש של אריה עם סיריו פורל שלחלוטין לקח אותי לויגו מונטויה (מה לעשות, סייף אומן עם מבטא ספרדי מתגלגל, תלתלים ושפם..:),תהליך התבגרותו של ג'ון בחומה, וכמובן- השפלתו של וייסריז ובכלל- התרבות הדותרקאית. אהבתי מאוד את הנפח והמטען התרבותי שהיוצרים נתנו להם- השפה, התלבושות. מעבר לזה הרגשתי לצערי כאילו אני רואה שחקנים מדקלמים ומישהו ניפץ לי את בועת האשליה, אולי בגלל שכל מה שקורה המעלה מלך הוא בעיקר בחישות פוליטיות ומטבעו קצת יותר סולידרי.. הדמות של אצבעון איכזבה אותי. הוא היה חסר את החלקלקות הערמומית שייחסתי לו ואני מקווה שבהמשך המשחק ישתפר. כנ"ל לגבי ואריז שהדמות שלו היתה הרבה יותר מהוגנת מהסריס החלקלק והשמנוני .. איך היה לכם?

gal06

New member
../images/Emo10.gifגם אני

האמת ששיגעתי את כל הסובבים אותי על הסדרה ועשיתי בבבבבבבבבבבבבבבבז יחסי ציבור וכו', תכלס התאכזבתי מאוד מהפרק השלישי למעט 2 סצניות נחמדות , זה נראה כאילו יש להם שם הכל ובתכלס לא יוצא כלום .... היה מצ'עמם . והג'ו סנו הזה מעצבן אש , צ'בי צ'בי איפה ג'ו החתיך שתארתי הרזה עם השיער החלק נקווה שבהמשך יהיה יותר מעניין. בעסה

didimus

New member
../images/Emo58.gif אני מניחה שבפרק הבאה תהיה כבר..

השבייה של טיריון ע"י קייטלין והקרב בין ג'יים לנד אז יותר אקשן-יהיה מקווה

IWRIS

New member
../images/Emo58.gif

הפרק השלישי באמת התנהל קצת יותר בעצלתיים והיה קצת פחות מעניין, אבל היו כמה סצנות שממש אהבתי- "שיעור הריקוד" עם סיריו פורל- הסצנה ממש עוררה לחיים את הקטע שבספר. זה נחמד לחוות את זה ויזואלית (והמבטא
). גם שמחתי לראות סוף סוף התפרצות זעם של סרסיי, היא נראתה מאופקת מידי בפרקים קודמים. כרגיל, אהבתי כל סצנה של טיריון....במיוחד השיחה בינו לבין בנז'ן... אני לא יודעת אם מפריעים לי כל מיני אי דיוקים, כמו: העובדה שדאני היא זו שאמורה לומר לוייסריז ללכת ברגל, מה שלא היה בפרק. גם היו כבר איזה כמה שיחות מפוברקות בין נד לג'יים (שדרך אגב- מעביר יפה למסך את היהירות שלו...), וגם השיחה בין ג'ופרי לסרסיי. אצבעון וואריז באמת מאכזבים וגם קצת רנלי, יש לציין... את דאני אני אוהבת פחות מאשר בספר (יש לה פרצוף ממש מעצבן), אבל את אריה אני אוהבת יותר. אני מחכה כבר לביקור של טיריון בווינטרפל, ולכל הקטעים עם השבי שלו והמפגש עם ליסה והילד המעצבן שלה... .

amberos

New member
פרק דיי משעמם

אבל אלה שלא קראו את הספרים צריכים פרק עם יותר אינפורמציה. הפרק הבא יהיה עם הרבה אקשן לפי דעתי עם הטורניר. יש דמויות שלא כ"כ מסתדרות לי, אצבעון בסדרה הוא לא האצבעון של הספר
אולי זה ישתפר בהמשך. באמת גם לי הייתה הרגשה שהשחקנים מדקלמים (אולי כי אנחנו כבר מכירים את השורות?)

ellendili

New member
../images/Emo58.gif

דווקא אהבתי! לא השתעממתי בכלל. טיריון כרגיל מלך! האמת שבאמת אהבתי את רוב הפרק. האכזבות שלי הן רק מאצבון וואריס שלא דומים בכלל לאיך שדמיינתי אותם. אה ואיפה לעזאזל הזאב של ג'ון??? עד עכשיו זה עוד היה נסבל אבל הוא כבר בחומה! גוסט אמור ללכת אחריו לכל מקום! מה זה השטויות האלה!

is00

New member
בכנות...(עשוי להכיל ספוילרים)

לטעמי הפרק השלישי היה יותר מוצלח מהפרקים הקודמים, אבל עדיין אני מאוד מאוכזב. בעיקר בגלל השינויים שהם עושים. לטעמי, הם מתחילים להגזים לחלוטין עם זה ודי הורסים את המקור. אני לא אוהב כמה מהשינויים שהם עושים לדיאלוגים מהספרים ו...אני חייב להגיד שאני גם לא מבין למה נועדו חצי מהסצנות שהם מוסיפים. השבוע אלו היו הסצנות שהם הוסיפו עם ג'יימי. למה לחתוך סצינות מהספרים בשביל סצנות שנראה ולא משרתות שום מטרה בעלילה עצמה?(למה הסצנה עם רוברט ג'יימי ובאריסטן נועדה. מישהו יכול להגיד לי?) בכלל...למה לשכתב סצינות שלמות?(למשל כל הסצנה בין דאני לויסאריז) ולא רק זה... נראה שהם מתעסקים עם הכרונולוגיה של האירועים מהספרים, ואני חייב להגיד שזה לא מובן לי. נו, לפחות, אמיליה(דאני), לשם שינוי, קיבלה את ההזדמנות ל...השאיר את הבגדים עליה, סוף סוף. בכל מקרה, אני מקווה מאוד שהם לא יעלימו את הזאבים מהעלילה ובעיקר שהם לא יעלימו את החלומות של בראן על העורב עם שלוש העיניים...

ניר4819

New member
אני לא יכול לראות את הפרק../images/Emo10.gif

לווין אין לי, והמחשב שלי הלך (זו הסיבה שלא הייתי כמה ימים בפורום), ורק בראשון אשיג חדש. אני ממש מתגעגע, ומשתדל לא לקרוא את הספויילרים שכתבתם פה לפרק. בינתיים התחלתי לקרוא שוב את הספר השלישי, סופת החרבות, והוא נהדר. טוב עוד יותר ממה שזכרתי, אני באמת חושב שעיני הוא הטוב בסדרה.

didimus

New member
התפלאתי איפה התגובה שלך...

שאלוהי הטכנולוגיה יאירו לך פנים :)

nathaliesh

New member
דעתי על פרק שלוש (ספויילרים!)

אה... וואו, אני חצויה! מצד אחד - מאוד התאכזבתי מהפרק. התאכזבתי מפטיר שבספרים הוא אחת הדמויות שאני גומעת כל מילה ופעולה שלהן, התאכזבתי מואריז, התאכזבתי מהעלמות החלומות של בראן (WTF?) ואני עדיין מגה מאוכזבת (עוד מהפרק הראשון) מחוסר הנוכחות של הזאבים (WTFF?? נראה לי שאפשר לקרוא על זה פחות או יותר בכל פוסט שלי כאן...), השחקן שמשחק את ג'ון סנואו שהוא פשוט מזעזע מצד שני - הסצינות בין אריה לסיריו פורל, כל דבר שקשור לטיריון (כרגיל), ג'ון מתחיל לפלס את דרכו בחומה, דאני והסצינות הדותראקיות (למעט כמה פרטים אבל לא נתקטנן), המשחק המעולה של שון בין, סרסיי לגבי הסצינות ששונות מהספרים/הסצינות שמתווספות - בגדול יש כאלה שממש מעצבנות אותי, אבל מצד שני זה טוב שהסדרה מתחילה "למצוא את הקול הטלוויזיוני" שלה ונותנת ערך מוסף לצופים שהוא לא דקלום הטקסטים מהספר נטו, במידה כזאת או אחרת של כישרון. ערך מוסף כזה קבלנו למשל בסצינה בין סרסיי לגופרי. בעצם הסדרה שופכת לנו אור אחר/נוסף על הדמויות ומוסיפה לקאנון של מרטין. זה מעצבן ומעניין בו זמנית

זאב, זאב, זאב

אני מצטרף לקריאה - איפה הזאבים? אוב, נימיריה ואפילו שעירון (שכחתי איך קוראים לזאב של רוב) הם דמויות לכל עניין ודבר בספרים. אמנם הם לא יכולים לדבר, אבל זאת לא סיבה להעלים אותם. הסצינות הנוספות רק עוזרות לבנות את הדמויות ואת המתח שבין שושלות סטארק ולניסטייר. השיחה בין סרסיי וג'ופרי מאוד מוצלחת בעיקר בכדי להראות איך נוצר הפסיכופט הזה וכמה כאב סרסיי סוחבת על עצמה. הו עד כמה אני מחכה טיווין לניסטר ואז הדברים באמת יאבדו שליטה. אני דווקא מרוצה מואריז ומאצבעון. ואריז דומה מאוד לאיך שדמיינתי אותו. אני בעיקר אוהב את הקול שלו - מעין קול שקט ורגוע שמסתיר את כמות הכוח שיש בידיו. אצבעון כבר מעצבן אותי - כך שהשחקן עושה תפקיד מצוין. הפרידה בין נד לקאט הייתה קורעת לב. וכמובן המבט בסיום. מכין אותנו למה שאנו כבר יודעים שעומד לקרות.

למעלה