פרק מס' 3

digikids

New member
../images/Emo58.gif פרק מס' 3

פרק 3: המפתח. אחרי שצורי ואבי שומעים מנח מה מתרחש במינוס חמש, אבי רוצה לעזוב את הכמ"ג ביחד עם צורי. קרן ושלומי יוצאים לדייט נוסף עם תוצאות מפתיעות. עדי ויובל מגלים משהו מוזר במרשם התושבים. צורי לומד שיש קשר בינו ובין מינוס חמש, אבל האם נח מספר לו את כל האמת?
צפייה מהנה ונעימה!! כולם להגיב!

digikids

New member
יווווו איזה פרק!

באמת שנהניתי, להזכר מחדש, ולראות איך אנחנו כמו מפגרים לא שמנו לב ל"ברקו" שכל הזמן היה שם
זה גרם לי להבין כמה דברים שנשכחו וריענן מאד. פרק מצוין! בלי מריחות בלי כלום! פשוט

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאיזה פרקק../images/Emo99.gif

אחח , איזה פרק איזה פרק איזה פרק XD בכ"מ , פרק יפה D:

Yarinv

New member
פרקים 2 ו-3 מפצים על הפרק הראשון

הקצב נהיה בהם סביר יותר. בפרק הראשון היה מורגש שמשהו שם חסר ודחוס בכוח, בפרקים באחריו הכל יותר זרם בקצב הנכון. זה כיף לצפות בעונה כשכבר יודעים מה הולך לקרות.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק פשוט מעולה!!../images/Emo99.gif

זה הפרק שגרם לי לצפות בנפילים מלכתחילה ואני ממש מודה לו! XD זה היה הפרק הראשון שראיתי בשלמותו כי הוא פשוט הצליח לרתק אותי (לפני זה ראיתי רק חלקי פרקים ובהפסקות). דווקא כל העניין הזה של ההיסטוריה היה הקטע שעניין אותי, זה פשוט גאוני לחבר בין אירועים במציאות לסדרה ולגרום לך לחשוב שזה באמיתי ("אה, אז הכור בדימונה נבנה רק בגלל הנפילים"
). העריכה המחודשת פעם ראשונה מראה שהיא באמת טובה, יס עשו בשכל שהם שמו את זה יותר בתחילת הסדרה, לדעתי זה היה צריך להיות בתור הרקע כבר בפרק השני, אבל עדיף ככה.
ואני חייב לציין את החשיבה המעולה והמדויקת של מפיקי הסדרה והמלהקים שחשבו על ישראל ברקוביץ (והליהוק שלו אביעד בנטוב) כבר מההתחלה! אנחנו שראינו אותו מופיע כבר אחרי אמצע העונה בתור נפיל בטח לא זכרנו שמדובר באותו אחד שהופיעו בזיכרונות, והוא בעצם זה שבזכותו בנו את הכור. כל הכבוד להם!!!

גל גדות

New member
פרק פשוט מדהים,

הפרק האהוב עליי ללא ספק היה הפרק הראשון אולי מכיוון שאני אוהב עלילה "דחוסה" ובגלל שאני לא ראיתי בכלל הנפילים בYES ישראלי חוץ מפרק 11 התחלה חדשה אז אני לא ממש מכיר והכל היה חדש לי וגם אני ביחד עם צורי למדתי להכיר את הכמ"ג הכל היה חדש לי הכל היה זר לי ומאוד לא מוכר
בפרקים ה2 וה3 אחרי שכבר הבנתי מה הולך ומי נגד מי ומה עם מה נהנתי מאוד וגם אהבתי את הדמות של עדי היה בה משהו מאוד כיפי קצת עיצבן אותי כל הקטע של גבר גבר ומאור שחושב שהוא מלך אבל חוץ מזה הכל פשוט מתותק ומדהים

digikids

New member
מי פותח היום?!

מי שמתנדב צריך לפתוח את השרשור בשעה 14:20 הכי מאוחר! ושבשרשור יהיה שם הפרק ותקציר ו
בכותרת. אז מי מתנדב?

למעלה