פרומואים לפרק הבא

Ayelet 363

New member
תודה רבה!

אם לא הייתי רוצה ששעות השינה שלי יהיו מסודרות (בגלל הצבא) אז גם אנ הייתי חופרת באינטרנט במקום לישון).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאני לא מצליחה לראות ../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

אבל תודה!! לפי הכותרת זה אומר שקייטי באה כבר בפרק הקרוב? יאי!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאה, ד"א, יש גם פרומו ביס לעונה 6!!

ניסיתי לחפש באינטנרט, אבל לא מצאתי. בכל מקרה העונה השישית תשודר כל יום שבת ביס קומדי!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif ואני חייבת לציין שהפרומו ממש גרוע...

זהו, ציינתי את זה. אגב, אם לא הייתי מכורה ושופטת רק לפיו - פשוט לא הייתי רואה... פרומו נוראי... המוזיקה לא מתאימה

elad218

New member
יש גם מידע לגבי הפרק הבא הבא (ספוילרים)

דבר ראשון, הפרק ישודר שבוע לאחר פרק 15, כלומר בלי פגרה, זה כבר דבר טוב. הפרק נקרא Desperation Day וכרגיל, פרק שמשודר ביום חג נכתב כולו באווירת החג, הפעם זה פרק ולנטיינס. תקציר: THE GANG SCRAMBLES TO MAKE PLANS FOR VALENTINE’S DAY SO THEY DON’T SPEND IT ALONE Desperation Day” – Barney declares February 13th “Desperation Day,” a holiday for desperate women. Meanwhile, Lily surprises Marshall for Valentine’s Day, Ted and Zoey continue to figure out their relationship and Robin bonds with her single girlfriends מקור: http://www.tvrockstars.com/how-i-met-your-mother-episode-6-16-s06e16-desperation-day-press-release/

elad218

New member
עוד ספוילרים ../images/Emo202.gif

http://www.spoilertv.com/2011/02/how-i-met-your-mother-episode-615-oh.html שני סרטונים בקישור: הראשון - קטע של קצת יותר מחצי דקה מתוך הפרק. השני - כמעט 3 דקות, ראיונות מאחורי הקלעים + קטעים מתוך הפרק (ובראיונות הם בעצם מספרים כמעט כל מה שקורה בפרק) לפני הצפייה, קחו בחשבון שזה מספיילר יתר על המידה, מומלץ לשקול לוותר

00נטע00

New member
שלום..מתי יוצא הפרק הבא?

ובכלל כל כמה זמן מתפרסם פרק חדש?תודה!

elad218

New member
שלישי הקרוב, 8/2

בעיקרון, פרק חדש אמור לצאת כל שבוע, בשני בערב בארה"ב ושלישי לפנות בוקר אצלנו. העניין הוא שבארה"ב סדרות רצות מספטמבר עד מאי, שזה 8 חודשים. ב'איך פגשתי' העונה הכי ארוכה היא באורך של 24 פרקים, כלומר אם ישדרו פרק כל שבוע הסדרה תיגמר חודשיים לפני המועד המתוכנן. בשביל למלא את החלל הזה זה יש את הפגרות בין לבין, לפעמים של שבוע, לפעמים של שבועיים, לא מזמן הייתה אפילו של יותר מזה.

למעלה