פיינל

harmless

New member
../images/Emo58.gif פיינל

הארם סוף סוף מקבל קפטן!!!! ווהווווווווווווו יו גו מאן!! אין מישהו שיותר מגיע לו!

Hieros Gamos

New member
יייאאא לא האמנתי שזה יקרה!!

ייאייי להארם! עכשיו רק שיקבל את הנשיקה ממאק במקום על הלחי על הפה, ואני רוצה לשון בעסק!

harmless

New member
את יודעת מה זה אומר ?../images/Emo58.gif

שכנראה הזמן שלו בסי אי איי תוקן! זה מסביר למה קרסוול לא ידע על זה שהארם התפטר מהנייבי בשביל ללכת אחרי מאק. כל כך מתאים לו דרגה של קפטן. חיכיתי שנים בשביל זה! (למרות שהשם "קומנדר" עושה לי את זה
) ויש מצב ללשון (אבל לא נראה לי כשהוא יקבל את הדרגה חחח) הם נראים מאוד קרובים אחד לשני בסצינה אחרת (אומנם גם מאוד מעורפלים). את פאקינג קולטת גל? סוף סוף קפטן! ואני עדיין לא מצליחה להפסיק לבהות בתמונה. ואם יש לך תיאוריה את מוזמנת לנחש- למה לעזאזל הוא לובש Mess Dress? הרי אף פעם לא לובשים מדים רשמיים חגיגיים כשמקבלים דרגה. מאק גם כן על אזרחי חגיגי, ובאד במדי קיץ רגילים. מענין אם הארם ומאק היו במסיבה "פרטית" משלהם חחח one could only hope!

Hieros Gamos

New member
חחחח זה באמת היה לי די מוזר...

יאא סופסוף קפטן ראב... עכשיו רק חסר שירו בו והקטעים עם מאק וזה בדיוק כמו בראש שלי

../images/Emo58.gif מאק לא

נראת לי הכי מאושרת בעולם
, תשימו לב לחיוך שלה כזה חצי חיוך מה שנקרא המממ למרות שאני עכשיו שמה לב שגם הוא עם חצי חיוך טוב כנראה שזה סתם ... השעות המוקדמות של הבוקר משפיעות עלי בעצם אני חושבת שיש משהו בדברי ...אין תמונה אחת שרואים אותה ממש מאושר עם חיוך אמיתי לדוגמא תראו את התמונה בהודעה שאחרי..הארם מחייך והיא לא ממש
יש עוד מישהו ששם לב לזה?

למעלה