פיבי...

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifפיבי...

אני מצטערת שאני צצה כאן מאמצע שום מקום עם שאלות והערות על פרקים שרובכם ראיתם כבר לפני כמה חודשים, מבטיחה שאני כבר איתכם...בעידודו של מייקל
אבל אני חייבת לשאול אם אני היחידה שכל החיבור הזה בין פיבי לריק (אגב, תודה לאל שהחליפו את השחקן המזעזע הקודם, למרות שגם החדש עוד לא גרם לי לאהוב אותו יותר מידי) נראה לה הכי הזוי בעולם??? זה מאוד מזכיר לי את ההידלקות של ברידג'ט על רידג' בזמנו. והכי חשוב זה שריק דואג להדגיש כל שניה וחצי שרידג' הוא לא הבן של ארי קאז הם לא באמת משפחה!?!? הם גדלו ביחד! הם בני דודים או שהוא דוד שלה או משהו בסגנון...בכל מקרה זה באמת מתחיל לגבול בגילוי עריות! ואחרי שהורדתי את האבן הזאת מהלב אני חייבת לציין שאני פשוט מתה על ניק וטיילור ביחד, הוא אמנם נהיה מאוד נקמני ומגעיל אבל כשהוא עם טיילור הוא כ"כ שונה ומתוק. אני ממש אוהבת אותם ביחד.

../images/Emo58.gifפיבי

ברכותיי, הגעת לאחד מקווי העלילה הנוראיים ביותר בתולדות הסדרה. לשאלתך: אני מלכתחילה טענתי שפריק (פיבי וריק) כשמו כן הוא - מוטציה. ניסיתי להנחיל את הכינוי בפורום הרשמי שלהם. לא הלך. שם קוראים להם "פיק". וואטאבר. דמייני את ארג'יי מציג אותם: זה ריק, אחי הגדול. וזו אשתו פיבי, אחותי הצעירה. ועוד משהו - את חייבת לקרוא את ארכיון הפורום כדי לדעת מה חשבנו על פרקי ארה"ב. אחרת תפספסי הודעות קסומות כמו זאתי (ואת חייבת להודות שהניתוח שלי של טיילור הוא מעולה ויש בו שמץ של אמת אם לא אמת מלאה).

Mikel20

New member
אחח תגיעי כבר לפרקי ארה"ב ../images/Emo58.gif

ידעתי שתאהבי אותם, כל סצינה שם כתובה ומשוחקת מצויין, שילוב מנצח! ואגב, תתרגלי לשם, Tick....או אם את רוצה Ticky (זה בגלל ג'קי שעושה ניקיייייייייייייייי). את לא מבינה איזה קהל מעריצים יש לזיווג הזה, כבר יש פורומים ואתרים שלמים שמוקדשים להם, והם כולה חודשיים ביחד בערך על המסך. אגב, איפה נכנס הפסיכומטרי בתוך כל פרקי ארה"ב האלה
??

S c a r l e t t

New member
אכן יש שמץ של אמת באנליזה על טיילור

אני חייבת להודות. אבל מצד שני אני לגמרי מסכימה עם מה שמייקל כתב לך בהמשך לאותה הודעה, אני כ"כ אוהבת אותם ביחד שאני לא כ"כ שמה לך או מתייחסת לשינוי שעובר על טיילור. וגם אחרי כל מה שעבר עליה די הגיוני שהיא לא תישאר אותה קדושה שהיא תמיד הייתה, אז זה עוד אמין ונסלח מבחינתי. אני לא חושבת (ומקווה מאוד שלא!) שהיא תהיה ברוק הבאה, ברוק יש רק אחד ותודה לאל (ולבראדלי) על כך. ואל תדאגו לפסיכומטרי, אני חורשת כמו מטורפת, הקורס מתחיל ביום רביעי וסיימתי כל מה שהייתי אמורה לעשות עד אז, בינתיים המצב עוד בשליטה אז אני מעדיפה לנצל את הזמן הזה שהוא פנוי יחסית ולעשות מרתונים כדי להשלים את הפער...

../images/Emo58.gifברור

אין קשר לאהבה לטיקי או לא, זה סתם משהו שאפשר (ורצוי) להבחין בו
זה בכל זאת שינוי משמעותי שעובר על דמות מרכזית.

ניני10

New member
../images/Emo58.gifאה נכון...

כבר הספקתי לשכוח שריד'ג הוא לא הבן של אריק אז הוא וריק לא באמת אחים...נו מה אתם רוצים...כמה פיתולים בעלילה אני יכול לזכור...?

S c a r l e t t

New member
זה בדיוק הקטע

מילא באמת היינו מרגישים שרדיג' הוא כבר לא פורסטר, שמאסימו הוא האבא שלו אז אולי עוד איכשהו (למרות שקשה לי להאמין) היה יותר מקובל או אפשרי להבין את הקשר בינהם. אבל רידג' הוא יותר פורסטר מריק אז כל ה"רומן" או מה שזה לא אמור להיות בינהם פשוט מגעיל! אני לא מבינה איך ברוק מעודדת את זה או למה זה נראה לה תקין בכלל..אני מאוד מקווה שהסיפור הזה לא ימשך יותר מידי ויחתכו אותו מהר כמו שכל הסיפור בין ברידג'ט לרידג' נעצר.

ניני10

New member
../images/Emo58.gif נכון...

זה חולני ללא ספק...עבורי עד עכשיו היה זה חולני... ברגע ש"נזכרתי" שריד'ג הוא יענו לא פורסטר אמיתי זה נתן לי איזשהוא צידוק מסויים...מה שבחיים האמיתיים לא היה עולה על הדעת של איש... במחשבה שנייה בחיים האמיתיים איש לא היה חופר בקבר של אשתו המנוחה, מוצא שם בובה,ובאותו הרגע בדיוק דמותה האמיתית של אשתו היתה מגיחה לצד בעלה .

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifהגעתי כבר למרץ...

כנראה שמשתלם לפעמים להיות חולה מידי בשביל ללמוד
וגם עזר שהאנטר כנראה הייתה באיזו חופשה אז יכולתי לדלג על כמה פרקים.. בכל מקרה, רק כמה הערות שאני ממש חייבת: אני חושבת שאפשר להכריז באופן רשמי שריק ויבי זה הרומן הדוחה ביותר בתולדות הסדרה, ואני ממש מקווה שזה יגמר בקרוב
איזה כיף לראות את סטפני משתחלת בברוק שוב, לייק אולד טיימס, חוץ מהפרק ה5000 שהיה נחמד אבל דביק להחריד, ואם כבר הזכרתי אותו, מה נסגר עם כל השיחות פתאום על חיי המין של אריק וסטפני?! אני ממש לא רוצה לשמוע או לדמיין את זה
ברוק ממש עולה על העצבים, היא משקרת לרידג', מבקרת את ניק בכל דקה פנויה ועושה פרצופים לטיילור- אולי די כבר!? עד שסוף סוף יש לה את רידג' שתישאר איתו ותשתוק, נמאס כבר מכל המשחקים שלה! אני לגמרי מאוהבת בטיילור וניק! הסטריפ פוקר, הלילה בסירה (חוץ מהעובדה שטיילור נפגעה..) כל סצינה שלהם פשוט יותר לוהטת מהשנייה. ואני מאוד מקווה שלא הולך להיות כאן משולש עם ברוק, זה מוצה לגמרי ומיותר בהחלט!

Mikel20

New member
מצחיק או עצוב...

אבל אף אחת מה"בקשות" שלך כאן לא הולכת להתמלא

Mikel20

New member
חלש חלש...

מצטער צפן, זה לא ייכנס לרשימת "התגובות הכי" של צפניה...

S c a r l e t t

New member
משום מה יש לי הרגשה

שאני אהיה יותר בדעתו של מייקל...רק שמעתי את המילה מיחזור ונהיה לי רע! חשבתי שבראדלי התחיל להיות מקורי קצת

למעלה