פטוניה

../images/Emo58.gifפטוניה

אני זוכר לפני צאת הספר, רולינג אמרה שנגלה משהו חשוב על פטוניה.. ו... לא ממש גילינו. אולי אפשר להחשיב את זה שהיא התחננה להתקבל להוגוורטס, אבל אני לא מקבל את זה כמשהו חשוב על האופי שלה, כי זה היה מאוד פעם. ואיך זה בכלל שלא הוזכרו הדרסלים אחרי שהם עזבו את הבית שלהם? ממש מוזר, כי הייתי בטוח שיקרה איתם משהו במהלך הספר..

halloo

New member
../images/Emo58.gif

גם אני ציפיתי שהיא תזכיר אותם..לפחות באפילוג
היא כאילו העלימה אותם מעל פני האדמה, ודווקא ממש אהבתי אותם. אני חושבת שזה שפטוניה רצתה ללכת להוגוורטס זה כן חשוב כי זה מראה כמה דברים: 1. היה לה קשר (מכתבי) עם דמבלדור, כבר מאז שהיא ילדה קטנה. 2. מסביר למה היא כעסה על לילי ושנאה אותה. היא קיהאה בה, כבר מהסיפור כשלילי עומדת לנסוע בפעם הראשונה להוגוורטס ופטוניה מגעילה אליה. זה מראה למה פטוניה עד עכשיו שונאת קסמים וכל מה שקשור בהם. יש לה טראומת ילדות. זה גם מראה למה הם כל כך שנאו את הארי ופחדו ממנו. ואם כבר מדברים על טראומה, מה דעתכם על זה שלילדים של הארי וג'יני קוראים לילי, ג'ימס ואלבוס-סוורוס, זה לא יעשה להם טראומה? אני במקומו של אלבוס-סוורוס, הייתי מרגישה קצת מוזר

רונילי92

New member
אהבת אותם?

אהבת אותם.??????????? אולי את פטוניה ודאדלי יותר חיבבתי... כי הם תמימים... אבל ורנון..?? נאאא..

halloo

New member
נו באמת

לא אהבתי אותם במובן של "איזה אנשים נפלאים" אלא הם פשוט כל כך הצחיקו אותי..במיוחד ורנון, שתמיד ממש יכולתי לדמיין את הורידים שלו בצוואר מתחילים להתנפח ואת הטירוף שלו. ותמימים??? איך בדיוק פטוניה תמימה? ודאדלי סתם טיפש, אבל אהבתי אותו כשהוא אמר
" you were'nt a waste of space" (משהו כזה), זה נראה לי גם קטע משעשע להסריט :)

רונילי92

New member
בקשר לספוילר.. וספוילר בהודעה..../images/Emo58.gif

נמ... שכחתי מי אמר את זה..... דאדלי.?? דאדלי נהיה חמוד... יש לציין.

Ronis13

New member
../images/Emo58.gif

דאדלי אולי כן, ורנון ופטוניה לא. לפי דעתי רולינג רצתה להראות שאין מקום יותר לאלה שכל כך הציקו להארי, ולאלה שהארי כל כך תיעב.

orly1010

New member
בקשר לזה ../images/Emo58.gif

קראתי עכשיו עוד פעם את הספרים.. ואני זוכרת שמישהו הזכיר (לפני שבוע בערך) את הקטע בספר החמישי שפטוניה מזכירה את סנייפ בקשר לסוהרסנים.. עכשיו שמתי לב בספר השישי, כשדמבלדור בא לקחת את הארי והוא פוגש את פטוניה, הוא אומר לה משו כמו- 'התכתבנו פעם'.. והארי חשב על הצרחן שדמבלדור שלח לה בספר ה-5.. אבל עכשיו אחרי הספר ה-7 מבינים שהוא לא התכוון לצרחן, אלא להתכתבות כשהיא הייתה קטנה.. זה כל כך מגניב!! וגיליתי עוד כל מיני דברים קטנים בספרים (קראתי כבר- 3,6,5.. ועכשיו ה-4 <זה הכיף האמיתי עכשיו שקראתי את כל הסדרה- אני לא חייבת לקרוא לפני הסדר, וגם לדלג על קטעים בספרים שאני לא אוהבת..
>.. אני כרגע לא זוכרת.. אבל באמת כל מיני קטעים קטנים כאלה שפתאום עכשיו מבינים.. דברים שמתבררים גם בסוף אותו הספר, ואפילו רק בספרים הבאים.. זה הקסם האמיתי בסדרה הזאת

וגם בספר החמישי ../images/Emo58.gif

על הסוהרסנים פטוניה אומרת: שמעתי את הנער האיום ההוא מספר לה עליהם אז חשבתי שמן הסתם מדובר על ג'יימס אבל עכשיו אנחנו יודעים יותר טוב..

למעלה