עצוב נורא!!

mgirl

New member
../images/Emo58.gif עצוב נורא!!

אנשים, אנשים ::בוכה:: קרטר ואבי לא יהיו ביחד!! וווואאאאאאאאאאאאההההההההה!!!! That´s like, way sad שמעתי את זה מילדה בשם אבי. היא אמרה שתגיע בחורה חדשה, ויהיה עוד משולש אהבה. מעניין עם הבחורה הזאת תתאהב בקרטר או באבי
בכל אופן, חדשות רעות ביותר... אבל בואו נראה את זה ככה->> אולי בסוף הNew Girl תהיה עם לוקה, ואז לכולם יהיה טוב!

mgirl

New member
אה, עוד משהו

היא גם נתנה לי את הכתובת של האתר ששם היא מצאה את זה, פשוט איבדתי אותה. בקיצור, היא לא מבלפת.

T LaDy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif לאאאאאא!!!

*קשור לספויילר* לא רוצה!!! למה הם עושים לי את זה?!?! שמעתי באיזשהו מקום שתבוא מישהי חדשה אבל חשבתי שזה סתם שמועות או משהו (הלוואי)... בטח משהו יקרה בין קרטר והחדשה אבל זה סתם יהיה עוד מכשול במערכת יחסים של אבי וקרטר והם יריבו קצת ואז ישלימו והכל יהיה בסדר (ושוב,הלוואי)...

bonowoman

New member
../images/Emo58.gifתרגעו

בהתחלה אהיה טוב! תהיה מקלחת משותפת, תהיה שחייה לילית בעירומ.... ולסלי ביב שמחקת בפופיולר לא תפריד בינ קרטר לאבי!!! אבל לפי מה שהבנתי המ לא היו מאושרימ להרבה זמנ... אוהבת יעל

mprb

New member
יעל- את יכולה אולי לשים

תמונה של לסלי ביב??. (גם כל אחד אחר שיש ל תמונה שלה מוזמן...) תודה מראש

~*~gaL

New member
Hmmm

עד שאני לא קוראת את זה ורואה את זה בעצמי, אני לא מאמינה. אני בכלל לא יודעת אם זה מקור אמין או לא. אפילו וונדה מE! לא תמיד מקור אמין. ונראה לי שאת מתכוונת לבחורה החדשה שתגלם לזלי בליב, כי היא אמורה להיות התוספת הבאה של הסדדרה. העניין הוא, שבינתיים היא תהיה רק ל-5 פרקים. לוקה.. יש בכלל סיכוי שגוראן יעבור לבית הלבן אחרי שרוב לאו עוזב :( אם יהיה עוד משולש אהבה אחד, אני אישית קופצת מהחלון בדירה שלי.

mgirl

New member
לא כדאי!

זאת אומרת, תחשבי כמה מלוכלכת תהיה המדרכה מתחת לבית שלכם! את לא רוצה לעשות את זה להורים שלך! אם כבר, תקפצי ממקום רחוק-רחוק, שמה לא תלכלכי את המדרכה ליד הבית. כי זה פשוט חוסר התחשבות! אבל אני יעשה אותו דבר. אין לי מדרכה ליד הבניין

מההההההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בערך...
למה
*עצובה מאוד מאוד* חיחיחי..... *נזכרת בחלום שלי לפני כמה ימים שמאודדד הייתי רוצה שהוא יתגשם.....* חלמתי שגלשתי באחד האתרים של אי.אר וראיתי סקרינאפס. פתאום אני רואה את אבי יושבת בתוך לובי של מלון עם שמלת כלה, ולידה קרטר עם טוקסידו. רציתי לדעת אם אבי התחתנה וקרטר סתם היה בחתונה, או שהם התחתנו ביחד... ולחצתי על התמונה ואז היה קטע ווידיאו של הקטע הזה... והם התחתנו.....
ד"א - חזרתייייי

mya 6

New member
חה חה!!!

תאמינו לי.. לא יותרו על גוראן בכזות קלות מה גם שהוא חתום עד העונה ה11 וחצי ונח עד 10.. ככה שאולי הנערה החדשה בבולוק תלך עם ז´ון-ז´ון...

לאאאאאאאאאא

איך אפשר לעשות דבר כזה עם זה נכון אני יטוס לאולפנים של אי אר בעצמי ויהרוג את המפיקים (איך הם יכולים להרוס אהבת אמת
)

~*~gaL

New member
לפי וונדה... ../images/Emo58.gif

זה הולך ככה: A source close to the show tells me that in the original script for the season premiere, the ER scribes included a hot ´n´ heavy skinny-dipping scene with Abby (Maura Tierney) and Carter (Noah Wyle) bumping snuglies. Very TV-MA. But sadly, it looks like the scene will get the ax before it hits the air. All together now: Booooooooo. The upshot, however, is that producers appear to be keeping the steamy, second-ep shower scene I told you about in last week´s chat. So, it looks like Noah wasn´t yanking my spectacle chain when he said Abby and Carter fans "will get what they´ve been waiting for." Just don´t expect it to last long. This is television, after all. If it´s too good, it´s too gone. אבל היום נכנסתי לצ´אט והיא אמרה משהו כמו "אבל למי שאוהב את קרטר ואבי אין מה לדאוג" בכל מקרה, גם אם הם יפרדו, הגיוני שהם יחזרו ביחד בסוף לדעתי. היא אמרה גם שאם יקרה משהו לא יהיה לזה קשר לדמות של לזלי ביב. אני מאד כועסת אם הם הורידו את הקטע של השחייה בעירום. ואני בטוחה שגם הלובי והג´ינטרים כועסים... פחות סצינה של נוח בלי חולצה!! בושה!! אההה, אגב... שאלו אותה אם נוח נראה אפילו יותר טוב במציאות והיא אמרה שאפילו הרבה יותר טוב, ושהוא ממש "הפלא השמיני של העולם". דהה :))

mya 6

New member
בקלות..

כי אין שום אהבת אמת בין קרטר לאבי..יש גחמה אולי.. אבל זהו..

למעלה