עופרה

מוגלי7

New member
../images/Emo58.gif עופרה

האיכות גרועה, אבל בהחלט מזהים פה את גאיה. אני מאוד מקווה שהפרק הזה יילך לאיבוד בחדר עריכה או משהו.

למה?

היא אמורה להשאר מכוערת עם סריטות בפנים ומשקפיים בגודל של חלון קטן עלמנת שתאהבו אותה?

ש י ר ד ן

New member
לא,

פשוט בעונה הקודמת כשעשו אותה יפה היא הייתה דמות סתמית לחלוטין. זה כמו שאומרים שבלונדיניות טיפשות - והאמת שיש לזה בסיס, כי ברגע שאת יפה את לא צריכה ללמוד או להתאמץ ואוהבים אותך כמו שאת. עופרה צריכה להיות דמות עמוקה כדי שיאהבו אותה כרגע, ואם היא תהפוך לדמות שטחית זה יהיה פשוט חבל.

סליחה אבל זו לדעתי מחשבה שטחית

תאמיני לי שדמות כמו עופרה לא תהפוך לכזו כול כך בקלות כתבתי מקודם למה. אבל רגע אם היא תהיה יפה היא עדיין לא תהיה עדיין אותה עופרה עם רגישות ואמפתיה יתרה? היא עדיין לא תהיה עופרה שיודעת על זוגיות יותר מכל אחד אחר בסידרה ? היא לא תהיה עדיין אותה בחורה צנועה וחסרת ביטחון? פיתאום זה יעלם ? זו שטות אחת גדולה

ש י ר ד ן

New member
זה לווא דווקא מה שאמרתי

פשוט בד"כ ב מ צ י א ו ת בנות שמה שחשוב להן זה איך שהן נראות הן לא כל כך עמוקות. זה הכל. אני לא אומרת שגאיה לא יכולה להיות גם יפה וגם דמות מעניינת. וד"א - כשבחורה יפה בד"כ כן יהיה לה ביטחון.

רגע שנייה

מישהי יפה לא יכולה להיות עמוקה? אם מישהי עברה תהליך בחיים שגרם לה להיות עמוקה אז אם היא תשנה את תמידת כל זה יעלם ? זה שטויות במיץ! מישהי יכולה להיות גם יפה וגם איכותית וגם עמוקה . ויש הרבה בחורות יפות שהם חסרות ביטחון!

דוגמא לבחורה חסרת ביטחון ויפה בסידרה

תתפלאו אבל מיה מיה לא יכולה להיתמודד עם דברים.כשמשהו קורה היא מאשימה את כל העולם חוץ מאת עצמה . היא חסרת ביטחון אבל היא מסתירה את זה במין היתנשאות .

ואת ממש עושה עוול למרליןמונרו

שהיית אחת הבחורות הכי יפות בהיסטוריה וחסרת ביטחון(אני לא הדבר על זה שהיא היית גם חכמה )

ואגב

עופרה הרבה יותר עמוקה מאהובה (גם אהובה לפני המהפך וגם אהובה אחרי) ככה שזה לא אותו דבר.

למעלה