עונה 7 פרק 2

Small talk

New member
../images/Emo58.gif עונה 7 פרק 2

זה שמת בסוף הפרק זה אבא של שרה? אני אמורה להבין מהקטע בסוף, עם גריסום, מי הרוצח או שזה משהו שמגלים בפרקים הבאים? תודה , איילת.

cherryblossom

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לשאלה הראשונה- כן, זה אבא של קת'רין. אני ראיתי את הפרק הזה כבר די מזמן ולא ממש זוכרת, ולדעתי גם יש שם כמה מקרים אז אם את מתכוונת למניאטורות, אז הפתרון הוא לא בפרק הזה, אם זה למשהו אחר אז זה כן שם.

Small talk

New member
../images/Emo58.gif כן למינייטורות

הפתרון בפרקים הבאים?, כי לא היה כתוב 'המשך יבוא', הסוף היה כאילו אנחנו אמורים להבין ממה שגריסום הסתכל עליו [שגם זה לא היה ברור] מי הרוצח.

cherryblossom

New member
!ספוילרים גדולים בפנים!

אז לא. הסיפור הזה נמשך על הרבה מאוד פרקים (יותר מידי אם תשאלי אותי), ולפי מה שאני הבנית עדין לא באמת מצאו את הרוצח, היה לזה איזה חצי פתרון באיזשהו פרק אבל עכשיו הופיעה עוד מניאטורה. הסיפור הזה נראה לי נורא מעניין בהתחלה אבל הם משכו את זה על יותר מידי פרקים בלי לתת איזשהו פיתרון הגיוני אמיתי, וכבר די איבדתי בו עניין.

Small talk

New member
אהה

כי אם היה איזה פרק שיש פתרון לזה הייתי ממשיכה לראות אבל בערוץ 1 בעונה 6 עכשיו אז יגיעו לזה עוד מעט בערך ובאתר שמצאתי פה , ה- peekdvd זה לא הכי נוח לראות [האיכות של זה] אז נראה לי שאני כבר יחכה שזה יגיע לערוץ 1 [אין לי כבלים דיגיטלים או יס].

cherryblossom

New member
לא נראה לי שזה יגיעה בקרוב

לערוץ 1. תחשבי שלא מזמן הם רק התחילו לשדר את עונה 6, וזה היה אחרי שעונה 7 כבר התחילה בארה"ב, אזד הייתי אומר שישי לזה עוד בערך שנה, אולי קצת פחות. וקטע עם ערוץ אחד זה שהם נורא לא עקביים ואין להם עונת חורף או קיץ, אז אי אפשר באמת לדעת.

DeepThoughts

New member
אפשר לראות את כל עונה 7

כאן תודה ל gsr4ever2 http://www.youtube.com/user/gsr4ever2

Small talk

New member
למה הם עכשיו באיזה פרק 15

אאל"ט וכמה פרקים יש בעונה 21?. טוב הלכתי לראות את CSI מיאמי בערוץ 1 גם , אבל תודה , אתם ממש נחמדים פה בפורום
.

Small talk

New member
+ שאלה

יש עוד אתרים שאפשר לראות בהם CSI ותוכניות אחרות למינהם? תודה שוב
.

Small talk

New member
טעות

הפרק הבא [שיהיה ביום רביעי ה17 בינואר 2007 ] יהיה פרק 12 בעונה השישית. שזה אומר עוד איזה חודשיים וחצי עד סוף העונה. אבל אני אגיד לך מה ההתלבטות שלי אם אני אראה עכשיו את העונה השביעית אז כשהיא תגיד לערוץ 1 לא יהיה לי שום CSI לראות, לא באינטרנט [כי אני אסיים את העונה השביעית] ולא בטלוויזיה כי זה יהיה שידור חוזר [וזה לא הכי כיף לראות שידורים חוזרים כשאני יודעת כבר מי הרוצח]. אבל מצד שני בא לי לראות עוד CSI .

cherryblossom

New member
שמעי

לדעתי העונה השביעית לא תגיעה בקרוב לערוץ 1, ובטח שלא תתחיל ישר אחרי עונה 6 כי אז רק תסתיים (אם בכלל) בארה"ב (הם עושים שם הרבה הפסקות, עונה נמשכת איזה 8 חודשים). אני ממש לא יכולה להגיד לך מה לראות, מתי ואיך, אבל רוב הסיכויים שעד שערוץ 1 יתחיל את עונה 7 כבר תתחיל עונה 8 (אם תהיה) בארה"ב.

למעלה