עונה 7 פרק 11

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif עונה 7 פרק 11 ../images/Emo58.gif

הרגע סיימתי לראות. איזה פרק יפה! כל כך הרבה רגשות ורגשות תת-קרקעיים, כל כך הרבה מבטים ומשפטים שלא נאמרו. כל כך רומנטי. כל כך עצוב. כל כך חמוץ מתוק. וכל ההשוואות האלה: רורי חופשייה נוסעת לאנגליה ופוגשת שם את לוגן וחוזרת כרצונה, ואילו אפריל לא יכולה להחליט איפה היא תחיה ובאיזה בי"ס תלמד (אימא שלה ממש טפשה! זה בסוף יתנקם בה!) ולליין היה רק חלון קטן של חופש כפי שהיא אמרה: אחרי ילדות ממש לחוצה עם אימא לוחצת היתה לה תקופה שבה עשתה מה שרצתה ופתאום, אחרי פעם אחת שקיימה יחסי מין (וממש לא מוצלחים) היא בהריון עם תאומים ואת התופים שלה שמים בארון... ולורליי - מצד אחד היא לא רוצה לפגוע בכריס. מצד שני, במקום כל כך קטן ברור שזה יצא ובצורה הכי נוראה ואז כריס ידע שהיא שיקרה לו או לפחות לא הסתירה ממנו את האמת.

Alaithlos

New member
../images/Emo58.gifבאג|

עצוב לראות אותם ככה. איזה ניתוק נוראי, למרות שהם כן אמרים שלום והכל. לור וכריס יחזיקו מעמד לדעתי, למרות שאני ממש נגד. זה יהיה חבל אם היא תאלץ להתגרש.. =\ אהבתי את היחסים בין אפריל ולוק, לפחות רואים שיש עוד צד, שגם היא מעוניינת בקשר הזה כמו שהוא מעוניין. מספר הפעמים שהיא קראה לו אבא בפרק הזה הפתיע אותי. רורי.. -מוזר לראות אותה ככה מחוץ לקמפוס שוב, אבל זה נחמד כל האוירה המשפחתית הזו שהם יצרו. כי זו בעצם מהות הסדרה לדעתי, היחסים המשפחתיים והמורכבים האלה. ובכל מקרה, זה הולך ומשתפר. דבר שמאד הפריע לי - כשלורלי יושבת בדרגונפליי וכותבת ורואים אותה משחקת בעט, ואוכלת תותים, ועושה ג'אגלינג -זה היה קטע מאד לא גילמורי. לא מתאים כל הצילום הזה שנראה כאילו הזמן ארוך ומתמשך ע"י מעברי זמן. בדרך כלל זה המבט המתוסכל והפייד-אווט שעושים את הטריק. חבל שהם שינו את הטכניקות..

asiuta

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

ממש מסכימה איתך בקשר לקטע עם לורליי והכתיבה, זה בדיוק מה שעבר לי בראש כשראיתי את זה. הפרק עצמו היה די בסדר, הקטע של האווירה המשפחתית לדעתי לא היה ממש גילמורי, הוא היה אופייני מידי לכל האידיאל האמריקאי הזה- כל המשפחה שמחה ומאושרת בכריסמס, זה לא מה שהולך שם בדרך כלל.. סתם שאלה לכל המכורות, אתן חושבות שזו באמת העונה האחרונה? כי לפי מה שידוע לי לא הייתה ממש הודעה רשמית שזה המצב, ואם כן, איך הכותבים יצליחו לסיים את זה ב 11 פרקים?

iahshai

New member
אף אחד לא יאהב את זה... (../images/Emo58.gif?)

יש עכשיו התלבטויות לגבי עונה 8 כן או לא. יש שמועות שאלקסיס רוצה לצאת ואז עלולה להיות עונה בלעדיה (+הופעות אורח). יש שמועות שלורן לא מוכנה לחזור בלי אלקסיס. אולי תהיה עונה עם שתיהן בכל זאת... אני מקווה שזה יסתיים העונה. דיוויד רוזנטל לא הפיל את הסדרה לקרשים אבל נראה שכבר אין במה לדוש יותר, וכשזה קרה בעונה 6 דחפו את אפריל. אפשר לסיים את זה יפה וחכם, ולשמור על פתיתי השנינות האחרונים של הסדרה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

גם מסכימה עם הקטע עם לורליי. זה עוד אחד מהדברים שניסו להכניס העונה עם כל השטיקים של הצילום, ומי שמתכנן את זה לא מבין שאי אפשר לשנות אופי של סדרה אחרי שבע שנים.

Loreleiִ

New member
אההההההה!! אני לא יכולה לראות את זה

!!! בדקה 6:41 הפסקתי לראות! מה זה הצילומים האלו! אני מרגישה כאילו יש לי סחרחורת כאילו חליתי באיזושהי מחלה סופנית.. זה פשוט נוראי, אני לא מצליחה להיכנס לזה. זה משגע אותי.. זה זה זה - אין לי מילים!!! כוסעמק! מה זה פתאום רואים צילום של.. שומדבר!! ואז לורליי נכנסת לפריים מה זה השטויות האלוווו! טוב זהו, הייתי חייבת להוציא את זה. ממשיכים.

Torn Identity

New member
פרק חביב. ../images/Emo58.gif

ראיתי אותו כבר אתמול, אבל רק עכשיו נזכרתי לכתוב עליו.
כל הסצינה בהתחלה עם רורי ולורלי הייתה מאד משעשעת, הרגישה לי מאד גילמורית, רורי ולורלי, שזה נהיה נדיר, והשטויות של לורלי שהיא הייתה צריכה לבוא לקחת אותה, לחזור הביתה ואז לנסוע ביחד לאסוף את המכונית של רורי.
וכמובן רורי מגיבה לה ברצינות והיא "הבוגרת" מבין שתיהן. והרגשי שהיא עשתה לה על הקריסמס, הריחה את העוגיות מלפני 6 ימים. לורלי עצרה את השלג.
"נו אג, נו נוג."
"anti snow dance". שרוטה.
עוד שגעונות לורלי ורורי, 7 עצים, מיסלטו(ברחה לי המילה בעברית, דובקן?), ובכלל, כל הקריסמס באיחור. כל כך גילמור.
וזה שהן גוררות את ג'יג'י המסכנה לתוך זה שלא מבינה מה רוצים מחייה - היא חמודה.
לורלי עשתה את הכביסה של סנטה - "וואו". הוואו שלה היה מצד אחד כזה אדיש ולא משחקי ומצד שני כזה חמוד.
לוק ולורלי מוזרים. אבל אהבתי את הקטע שהיא לא מצליחה לכתוב וכל השטויות שהיא עשתה עם העט. אבל מה שהיה תמוה קצת בעייני זה שהיא אמרה לו שהיא ישר תיגש לזה וזה, אז הנחתי שהיא עושה את זה באותו יום או משו, אבל היא החליפה בגדים.
אז אולי היא התחילה יום אחרי או משו.
ליין.
ההורמונים שלה זה משו. טיפשה, מי מוותר על טיפ.
אפריל גדלה, זה מוזר.
כל השיחה של לורלי ורורי במטבח ושוב - השטויות של לורלי, איך המוח שלה עובד.
ושוב ג'יג'י המסכנה עם שתי הפסיכיות האלה.
אבל הסצינות שלהן באמת חסרו, ח"ח לפרק הזה.
ליין וזאק חמודים ומשעשעים. ליין פסיכית.
הפגישה של כל הארבעה בחנות הייתה משעשעת אם כי קצת מוזרה לטעמי. והסיפורי פוני האלה היו מוגזמים קצת.
אבל אהבתי את המבטים של לורלי, למרות שזה היה קצת תמוה.
אני ממש מסוקרן לגבי מה לורלי כתבה במכתב הזה. בטח משו על זה שלוק הוא האבא והגבר הכי טוב שקיים או משו כזה.
והיא... נשואה לכריס. באסה לה. זה לא יחזיק מעמד לטעמי.

smiley chloe

New member
אממ..

סך הכל הפרק היה חמוד- בלי יותר מידי קטעים קורעים, אבל עדיין אהבתי את הפרק
הסצנה של לורליי והכתיבה באמת היה קצת לא קשור לבנות גילמור, אבל ברגע שהראו אותה עם העט ממש צחקתי
כי זה דווקא ממש מתאים ללורליי לעשות! אהבתי גם לראות את כל המסורות של לורליי ורורי.. ואני פשוט חייבת (איכשהו) לנסות את הקפה עם מקלות סבא
אני דיי נמצאת בהתלבטות לגבי לוק וכריס.. כאילו מצד אחד אני חולה על השילוב של לוק ולורליי ואני דיי בטוחה שהם עוד יסיימו ביחד. אבל כריס כל כך חמוד ללורליי והם באמת מתאימים- אז לא החלטתי לגבם..
אהה והנה הקישור לטריילר של וה- director's cut לפרק הבא שנקרא "To Whom It May Concern" so enjoy!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה יחסית טוב לעומת שאר הפרקים בעונה, אבל זה עדיין לא זה. נהניתי מליין וזאק, נחמד שמתעמקים בהם קצת. והבטן של ליין נראית כל כך לא מציאותית - היא בולטת גם לצדדים, לא רק לקדימה. ואפריל גבהה. והיא ממש מתוקה. ולא היה לוגן, שזה תמיד טוב.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifbecause i can't not!

הזכיר לי את השיר של אלאניס כל הסצינה שלוק מספר ללור איך הוא לא יכול לוותר על אפריל.
היה ממש ממש עצוב המפגש..לורליי עם המבטים הלא ברורים- געגוע? רגשות חוזרים? או רק מספיק בשביל לכתוב את המכתב? מה הלך שם...?
אני דווקא אהבתי את סצינת ה"לורליי מנסה לכתוב" עם העט והכל..
זה היה משעשע משהו.. אבל הסצינה הכי גילמורית ומשובחת הייתה לורליי מסבירה איך המוח שלה עובד..
זה היה פשוט מעולה!!
לא רוצה שתשאר עם כריס. שתתגרש, לא אכפת לי. אני רוצה לוק.
רורי כ"כ לא מעניינת.

גבי24

New member
../images/Emo58.gif

באיזה חודש ליין? היא נראת כאילו היא בסוף ההריון אבל הם התחתנו רק בקיץ, נכון?

iahshai

New member
נו...? |ספויילר|

הם התחתנו ביוני, לפני אפילו (כי לורליי דיברה על לא לשריין ל-3 ביוני...), ועכשיו ינואר (בגילמור). היא נכנסה להריון מיד בירח דבש, אז היא בחודש שביעי. היא בהריון עם תאומים טבעי שהיא תהיה ענקית.

o0Invisible0o

New member
אמרתי משהו שסותר את זה..?

הם פישלו עם הזמן..אז זה לא מפתיע הגודל שלה..

מה יא

New member
אממ לא הבנתי../images/Emo96.gif

על איזה פרק אתם מדברים? מתי זה שודר? איך אתם יודעים את כל הדברים האלה? ושוב הרסתי לעצמי עם ספויילרים.

למעלה