עונה 6 פרקים 1-4

../images/Emo58.gif עונה 6 פרקים 1-4

כן, יש לי הצתה מאוחרת... (או יותר נכון - חוסר בזמן פנוי) כל מיני נקודות וכו' על הפרקים ותשובות לשאלות שהתרוצצו פה בפורום: 1. כשאני אהיה גדולה, אני רוצה להיות קארן הייז
2. קלואי עברה על כל הגברים בCTU? שובבה... 3.לכל אלו שטוענים שמוזר שויין נבחר לנשיא - יש לכך תקדים (ג'ורג' בוש הבן שנבחר 8 שנים אחרי אביו), ואולי בקרוב יהיה מקרה נוסף (הילארי קלינטון), של "ירושה" של נשיאות. ויש גם את הקטע שאם סנאטור נפטר במהלך כהונתו, אז מציאים לאשתו להשלים את הקדנציה. ובקיצור, זה ממש לא מופרך. 4. הטרוריסט "הטוב" שיחק את דוקטור באשיר ב"חלל עמוק 9" - לכל מי שתהה מאיפה הוא מוכר לו. (ואם יורשה לי להוסיף - הטרוריסט הכי נאה שהיה ב24 אי פעם). 5. המבטא של בעלה של קלואי (טעם מוזר יש לבחורה) הוא בריטי. 6. הדמות של ג'ק מעולה בעונה הזאת. 7. בשני הפרקים הראשונים רציתי לחנוק את מי שכתב את הדיאלוגים... 8. אני ממש אוהבת את הסגנון של העונה. לא רק פיצוצים וקונספירציות (אם לא תהיה חפרפרת בעונה הזאת - זה יהיה שינוי מרענן), אלא גם נקודות למחשבה. (מישהו כתב את זה כבר פה בפורום - להושיט יד לשלום לידו המגואלת מדם חפים מפשע של טרוריסט החוזר בתשובה?) 9. בתחילת הפרק הראשון, תיארו את המצב בארה"ב - כל שבוע יש פיצוץ. באוטובוס, בתחנת רכבת, בקניון... הורים פוחדים לתת לילדיהם לצאת מהבית... ממש התחלתי לרחם על הדמויות הבידיוניות...

לגבי 4 אני בהחלט מסכימה

לגבי 5 אני דווקא אוהבת את טון הדיבור שלו יש לו משהו סקסי בקול רק חבל שרק בקול...

Guy24Gold

New member
בקשר ל9

כשתיארו את המצב בארצות הברית, לא מאוד התרשמתי. זה בדיוק אותו דבר כמו שהיה אצלינו בירושלים לפני כמה שנים...

למעלה