עונה 5

feeler

New member
../images/Emo58.gif עונה 5

זוכרים את ה-life and death brigade? הארגון הסודי שלוגן 0וכנראה עכשיו גם רורי) משתתף בו? אני חושבת שהוא מבוסס על משהו אמיתי. בייל יש ארגון סודי (כבר לא כל כך סודי... רק שאין שום הוכחה שהוא קיים, למרות שיודעים עליו הכל כמו שהנשיא בוש הנוכחי, וסנטור קרי, זה שרץ לנשיאות והפסיד, היו חברים בו) שנקרא אצל אנשים רגילים the brotherhood of death, או skull and bones. אצל חברי הארגון, לפי מה שהבנתי, הוא נקרא the order. מעניין מה זה, ואם ASP ושאר הכותבים באמת ביססו את הLDB על זה.
 

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gifבאמת מעניין!

איך גילית על זה בכלל? הוו..אם יהייה לי אי פעם זמן אני אחפש על זה משו באינטרנט..
 

morini77

New member
תתחדשי! וזה בגלל ש...

את גרה בארה"ב! וזה כיף... ואת זוכה לדבר אנגלית *כל יום*! איזה כיף מטורף!
 

Jason2

New member
ברור שיש

בכל מכללה שמכבדת את עצמה בארה"ב יש ארגון "סודי" כזה (בד"כ זה מועדון אקסקלוסיבי של סנובים עשירים שמשעמם להם). היה על זה גם סרט "מועדון הגולגלות".
 

gilmorefreak

New member
הווו..ראיתי את הסרט!

אבל חשבתי שזה סתם..
אממ..מגניב להם..וברור שזה של סנובים עשירים שמשעמם להם..אבל זה עדיין מגניב!
 

feeler

New member
i know

what's interesting to me is how much of the actual brotherhood of death was put into the LDB. and I imagine it was very little or not at all. still, it's extremel interesting. PS there's no need to be condescending and try to look better, or smarter, than the rest of us. all does not rest on the mighty eord of Jason.
 

Jason2

New member
לא ניסיתי

אבל הדבר הזה לא חדש ואחוות סודיות היו קיימות כבר מאות שנים ואפילו מחוץ לארה"ב, האמת שהתופעה החלה בימי הביניים וכנראה שזה שילוב של התקופה החשוכה ההיא וגם הקטע הדתי נוצרי (הרי האחווה הסודית הראשונה הייתה של ישו ותלמידיו). הדבר הזה מאוד פופולרי וכנראה מנסה להכניס קצת פלפל לחיים הרגילים והמשעממים (תראו לאיזו הצלחה זכו ספרי הארי פוטר והספר צופן דה וינצ'י). כל מה שרציתי הוא לפתוח דיון קצת מעניין ולא להראות שאני חכם או משהו כזה.
 
למעלה