עונה 5?

mazinya

New member
../images/Emo58.gif עונה 5?

אז מכל הספויילרים המטורפים שרצים פה על זה שמייקל ימות וכו', יש מידע על עונה 5? או שזה הסוף?

Gilliana

New member
../images/Emo58.gif הבהרות

כל הטענות על שמועות וידיעות לגבי מותו של מייקל שרצות כאן בימים האחרונים הן בבחינת עורבא פרח - אין שום שמועה כזו, זו סתם ספקולציה של מעריצים שאין לה לא ידיים ולא רגליים. לגבי עונה חמישית - בשלב זה עדיין לא ידוע דבר ולכן השאלה מיותרת. יחד עם זאת, אתמול נמסר לקאסט הסדרה כי יצולמו שני פרקי אקסטרא (מעבר ל-22 המתוכננים לעונה), דבר שעורר ספקולציות כי מדובר בשני פרקי סגירה לסדרה כולה. יחד עם זאת, עדיין לא ברור אם פרקים אלו ישודרו בטלויזיה או יופיעו רק ב-DVD של הסדרה.

גילי! הצילו! מה שכתוב במעריב נכון?

האם העונה תקוצר או שכמו שכתבת כאן יהיו שני פרקים נוסף על העונה ה**מלאה** שתשודר? <חתולה מתמוטטת>

יווו שלא יקצרו את העונהה

ביינתיים אני נהנת מהעונה הזאת הרבה יותר מעונה 2-3 אוףף למה האמריקאים לא נהנים מנמלטים כמו בשאר העולם??זה ממש עצוב הפער של הפופולריות של הסדרה ברחבי אסיה ואצלינו ובאירופה לעומת הפופולריות הלא מזהירה בכלל בארה"ב....... אם לא היו מתחילים עונה 4 לא הייתי כ"כ עצובה כמו לסיים את העונה באמצע....

Gilliana

New member
NRG כבר קיבלו ממני בראש על הכתבה הזו

נראה אם יפרסמו את התגובה שלי (למרות שאני "אחת משלהם" הם לפעמים מצנזרים את התגובות שלי ואז אני צריכה לת להם עוד יותר בראש כדי שיפרסמו אותן חחח). אין לי מושג מנין הם הקריצו שהעונה תקוצר - לא דובים ולא יער. אני מניחה שמדובר או בפרשנות לקויה או ביכולות תרגום נמוכות במיוחד מכיוון שמה שקורה בפועל הוא שב-22 בדצמבר הסדרה יוצאת לפגרת חורף ועדיין לא ידוע מתי תחזור למסך (מה שבטוח - זה יקרה כבר בשנת 2009). כמו בן, בכתבה המקורית נכתב שעדיין לא הוחלט מתי ישודרו ששת הפרקים האחרונים של הסדרה וכנראה שהאדון איתי שטרן, שכתב את הכתבה, לא בדיוק הבין מה הוא קורא ועשה סלט מכל הנתונים הללו.

למעלה