עונה 5

smochkin

New member
../images/Emo58.gifעונה 5../images/Emo58.gif

מוכנה לנדב מידע על פרקים 1-4 של השרדות חמש! תשאלו מה שבא לכם!

mayjen

New member
../images/Emo58.gifאיזה יופי!!!!!!!!!../images/Emo58.gif

איזה יפה התמונה של כולם... זה מהשיר פתיחה
תמיד רציתי את התמונה היפה של ג´ד מהשיר פתיחה:) איזה יפה הוא שם:)
על הישרדות 5 פרק 3 יותר למטה... ********************************************************
עונה 5 פרק 3
למה העיפו לי את ג´ד???!!! איזה בעסה
ראיתם איזה מבואס הוא היה... הוא אפילו לא הסתכל עליהם...פשוט הלך מסכנצ´יק
וגאנדיה הזאת פשוט מפגרת...ממש משוגעת:) וטד מפחיד...קליי ממש מוזר...הלן מעצבנת... איזה קבוצה מגעילה
בריאן החמוד ממש לא מתאים לשם...הנורמלי היחיד שנשאר

smochkin

New member
../images/Emo58.gifפרק 4 היה יותר גרוע../images/Emo58.gif

פרק 4 בכלל היה לא נורמלי!! לדעתי בכלל השרדות 5 הזאת מוזרה. מתחיל להיות כמו השרדות3 מבחינת הקבוצות שגם אז הייתה קבוצה צעירה מטומטמת ובורה וקבוצה של זקנים פשוט לא להאמין איזה אוסף של כוסונים וכוסוניות חסרי מוח שמו שם ולדעתי הגיע לג´ד לעוף כי הוא היה אידיוט חסר מוח לחלוטין ולא עשה שום דבר. ובקשר לטריי, ואי איזה תירוץ עלוב הוא דפק לזה שהוא מיזמז את גאנדיה... חשבתי שזאת אשתי. כן בטח!! תנשוך לה את הכתף ותתחרע עליה והיא לא תחשוב שאתה ממציא שטויות! אלוהים אם אתה לא יודע באמצע הלילה מי זאת אשתך או שאתה בבעיה או שאשתך בבעיה על זה שהיא בחרה אותך! ההשרדות הזאת זאת הכי מוזרה שהייתה אי פעם.... ענק שחור וגמד קטן ולבן מתחבקים... ציצים ענקיים ושרירים גדולים ומוח קטן בקבוצה השנייה... מי בכלל נתן להם להכנס לתחרות?? מוזר מוזר מוזר....

Boran

New member
../images/Emo58.gif אתה כ"כ טועה ../images/Emo58.gif ה.5

הישרדות 5 זו העונה הכי טובה עד עכשיו סוף סוף תחרויות חדשות והטוויסט בהתחלה היה חבל"ז ואתה איש מאוד מאוד סטריאוטיפי אם אתה חושב שכל מי שנראה טוב הוא טיפש. קודם כל בהישרדות 3 היה פיצול בשבט אחד של הצעירים מול הזקנים, פה זה בכלל לא ככה כי הם שני שבטים מתחרים, וכמובן שיש בכל שבט לפחות זקן אחד ושני צעירים. נחזור לנושא: כל מי שנראה טוב הוא טיפש? להזכיר לך את פרק 1, מי פתר את החידה ומי לא? ומה רע בענק שחור וגמד לבן? ושוב הקטע של המוח קטן בסוק ג´אי, שאין לי מושג איך הגעת לזה. חוץ מרוב כמובן, שיש לו אוברדראפט של איי.קיו. לדעתי השורדים בעונה הזו הם מעולים (חוץ מרוב), שלא כמו עונה 4.

smochkin

New member
ואני כל כך בת!!

אז מי פה עושה סטריאוטיפים?! רק בנים יכולים לנבל את הפה??

Boran

New member
תגובה ממש מפגרת.

לא ידעתי אם את בן או בת אז כתבתי בלשון זכר. ככה נהוג בשפה העברית לפלסטינאים שבינינו. ואיך הגעת שרק בנים יכולים לנבל את הפה או שאני עושה סטריאוטיפים? התגובה שלך היתה מטומטמת מאוד ולא במקום. יום טוב.

למעלה