Velma Kelly
New member
../images/Emo58.gif עונה 5 1-8
וואו ווואו ווואו! כמה דברים יש לי לכתוב זה פשוט מטורף! מזל שאני בדיוק הולכת להתחיל את הפרק ה-9 אחרת עוד לא הייתי מסיימת את ההודעה הזאת בחיים! אז בקיצור, אחרי אכזבה מהעונה ה-4 אני שמחה לומר שאני מאושרת מהעונה ה-5! ודלוק ולורליי מושלמים ביחד (דהההה
כאילו שלא ידענו את זה בפרק הראשון של העונה ה-1 אבל..) ושרורי טישה! היא באמת לא מי שהיא הייתה וממש התאכזבתי מכל הקטע של דין בתחילת העונה בלי שום קשר לזה שגם אותו אני לא אוהבת זה היה דבר נוראי מצידה לעשות. אה וכל הקטע עם ההורוסקופ של לוק.. יווו אתם בכלל לא מבינים איזה צמרמורת הייתה לי! הוא כזה חמוד! זה היה אחד הדברים הכי רומנטים ששמעתי מאז הנסיכה הקסומה
קואני חושבת שאני אוהבת את לוגן, אני עוד לא סגורה על זה אבל הוא בהחלט מגניב ובהחלט לא הטיפוס של רורי ככה שאולי זה יעזור טיפה.. וכל האגודה הזאת או מה שזה לא יהיה היה מממממממש מצחיק! אהבתי נורא.. וחבל שהיא לא יוצאת עם מה שמו.. אממ נו הבחור הערום הזה מהעונה ה-4.. הוא ממש מותק
מישהו יודע איך קוראים לשחקן? אה גם לשחקן של לוגן שמזכיר טיפה טיפה את טריסטן.. גם באופי משהו.. לא יודעת.. הקיצור בחזרה לפרק 9! אה ואני ממש נהנת אם לא אמרתי עדיין
וואו ווואו ווואו! כמה דברים יש לי לכתוב זה פשוט מטורף! מזל שאני בדיוק הולכת להתחיל את הפרק ה-9 אחרת עוד לא הייתי מסיימת את ההודעה הזאת בחיים! אז בקיצור, אחרי אכזבה מהעונה ה-4 אני שמחה לומר שאני מאושרת מהעונה ה-5! ודלוק ולורליי מושלמים ביחד (דהההה