עונה 4

tulchi

New member
../images/Emo58.gif עונה 4 ../images/Emo58.gif

דמות חדשה (אורחת) בסדרה! שם הדמות היא קלי - בחורה צעירה שכנראה יהיה לה קשר להאנטר (השמועות שרצות הן שהאנטר והיא יקיימו יחסי מין
). אניווי, לשחקנית קוראים מרדית' הנדרסון והיא תופיע בפרקים האחרונים (411-414). עדיין לא ידוע אם זה למספר פרקים או רק לפרק אחד.

netaK

New member
../images/Emo58.gif כנראה מעליי../images/Emo70.gif

נא לשים לב לחוקי הספויילרים זה לא ספויילר גדול וזה לא ספויילר בטוח אבל כל הודעה המכילה תוכן ספויילתרי ללא הסימן
בכותרת תימחק

adilovegale

New member
התכוונת אליי?חחח זה היה בצחוק

חחחחחחחחחחחחחחחחחח .איזה סטרייט? זה נראה לך הגיוני? זה נשמע כמו ספוילר או כמו בדיחה?

netaK

New member
זה בשרשור ספויילר...

וזה מתייחס לספויילר כן או לא? כן. אז זה ספויילר בדיחה או לא

netaK

New member
גם אני לא...

אבל איך אפשר לדעת? פשוט לשים
כי פעם באה זה יימחק. זהו.

adilovegale

New member
../images/Emo58.gif הבנתי

וואו, סיפרתי לכם פעם שגייל נגש אליי באחד מהלילות הקרים בקנדה וביקש ממני לעשות איתו חזרה על סצנה נועזת שלו ושל ג'סטין.? אמרתי לו ," גייל, סליחה אנחנו לא קצת גולשים"? נו באמת ראיתם חוצפה כזאת? חחח...שמתי ספוילר...

adilovegale

New member
קצת צחוקים לא יזיקו פה ../images/Emo32.gif

ראיתי שרשמת בפורום של סקס והעיר...אני עכשו ראיתי את הפרק האחרון...איזה עצוווווווווווב ויפה ומרגש ומצחיק

tulchi

New member
עוד ../images/Emo58.gif

היתכן שנזכה לעוד חתונה בסדרה?

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

הם לא אומרים מי הולך להתחתן וגם לא אומרים אם בטוח תהיה חתונה,ככה הבנתי לפחות! ישלך מושג מה מי מו?

tulchi

New member
המממ ../images/Emo58.gif

באמת שאין לי שמץ. ברחבי האינטרנט חושבים שאולי מדובר בבן ומייקל שימסדו את היחסים בינהם בשביל לקבל חזקה על האנטר. אבל אנחנו יודעים שבפרק הראשון או השני הם כבר מקבלים חזקה עליו ואין שום חתונה בפרקים האלה. מדובר בחתונה עם בני זוג מאותו מין ככה שאפשר לפסול את דבי והורבאת', דפני, אמא של ג'סטין וכו'. זה בטח לא בריאן וג'סטין
וגם לא נראה לי שמדובר בטמט למרות שאנחנו עוד לא יודעים איך יגמר הסיפור בינהם. הניחוש שלי זה ויק ורודני במסגרת הכת ההזויה או אפילו מלינדזי שהפעם יתחתנו בטקס אזרחי (כי הטקס הקודם היה סימבולי). זאת אפילו יכולה להיות סתם חתונה שמישהו הוזמן אליה (כמו החתונה של אחות של לינדזי).

למעלה